Betrouwbaar linkbuilding bureau

Door de jaren heen is ons netwerk gegroeid tot meer dan 15.000 websites en blogs met verschillende thema’s. Maak daar net als ruim 150 andere klanten gebruik van om de autoriteit van je domein en onderliggende pagina’s te verhogen.

We selecteren voor onze klanten websites die voldoen aan de volgende eisen:

 • Relevantie
 • Hoge Domein & Pagina Autoriteit
 • Hoge Domein Rating & URL Rating
 • Hoge Trust & Citation Flow
 • Lage Spam Score
 • Bereik & Engagement

We maken geen gebruik van black-hat praktijken en houden regelmatig Google in de gaten om te kijken of de waardering voor een bepaald type links toe – of afneemt.

Gratis linkbuilding scan

Meer over je linkprofiel weten kan bijna niet.

 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Influencer marketing / Online PR

Het gaat natuurlijk niet altijd alleen maar om de autoriteit van je domein. Als influencers bloggen over je product of dienst zorgt dat soms direct voor meer aanvragen / verkopen. Vaak delen deze influencers hun blogs ook nog via social media en bereik je al snel duizenden extra mensen in je doelgroep.

Internationaal linkbuilding bureau

Nederland is klein en steeds meer van onze klanten groot. Daarom hebben we in de laatste jaren een flink netwerk opgebouwd in onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. Hierdoor kunnen we niet alleen links in het juiste land regelen, maar hebben we ook de beschikking over de kennis van native speakers om de anchor teksten te optimaliseren.

Linkprofiel analyse door een linkbuilding specialist

Laat een linkbuilding specialist van Heers een analyse van het linkprofiel van je eigen website en die van je concurrenten doen. Daarna bepalen we welke linkbuilding strategie gevolgd moet gaan worden om de concurrentie in Google te verslaan.

Wij werken onder andere voor:

 • linkbuilding bureau
 • linkbuilding specialist
 • seo specialist
 • online marketeers
 • seo optimalisatie
 • online marketing bureau

De juiste linkbuilding strategie

Er zijn vele manieren om links te verkrijgen, hieronder een aantal manieren die onze voorkeur hebben.

Content marketing

Linkbuilding combineer je voor het beste resultaat met unieke en aansprekende content. Dit maakt ten eerste het verkrijgen van goede links aanzienlijk makkelijker. Ten tweede zorgt goede content voor meer conversie.

Koppel aan deze content nog een leuke actie en je haalt hemelaal alles uit je link.

Linkruil

We hebben zelf een flink aantal kwalitatief goede websites met een flinke domein-autoriteit. Hierdoor kunnen we gemakkelijk artikelen / links uitwisselen met andere partijen. Dit doen we in de meeste gevallen via het ‘ABC-linking’ principe.

Competitor links

Door het analyseren van het linkprofiel van de concurrentie zien we waar die concurrenten hun belangrijkste links vandaan halen en benaderen we die websites om ook een link naar onze klant op te nemen.

Broken links

We zoeken binnen de websites van de betreffende branche naar links die niet (meer) werken en vragen de website beheerders deze link te vervangen voor een link naar onze klanten.

Link reclamation

We doorzoeken het web naar websites waar onze klanten wel genoemd worden, maar waar nog geen link naar de website van onze klant geplaatst is en dienen dan een verzoek in tot het plaatsen van die link.

Betaalde links / Advertorials

Noem het advertorials, online pr, sponsored content. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met waardevolle websites, waar we tegen betaling relevante content en links kwijt kunnen voor onze klanten.

Meer weten over je linkprofiel en je rankings?

Neem dan contact met ons op
Leandro & JeroenHet dynamische duo

Wij kennen alle ins en outs van linkbuilding en weten als geen ander welke links er nodig zijn om een linkprofiel te verbeteren.

Een transparant linkbuilding bureau

We houden je via ons online dashboard 24×7 op de hoogte van de behaalde resultaten. Daarnaast overlegt een linkbuilding specialist maandelijks met je over de de focus, verdere aanpak en resultaten. De eerste stijgingen in de rankings van Google realiseren we door onze linkbuilding al vaak binnen 1 maand.

Meer over linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

Hoe belangrijk is linkbuilding?

Veel belangrijker dan je zult denken (helaas). Als je techniek en content op orde zijn dan is een sterk linkprofiel echt de doorslaggevende factor. Google volgt nou eenmaal links om het web en je website te doorzoeken en hecht nog steeds veel waarde aan links / de signalen die links afgeven.

Waarom moet je het uitbesteden?

Ben je in staat je briljante content viraal te laten gaan zodat andere websites vrijwillig massaal naar je gaan linken? Niet? Dan ben je net zoals de meeste bedrijven afhankelijk van linkbuilding voor hoge posities in Google

Waar moet je op letten?

Je linkprofiel (type links naar je website en de anchor texts) moet natuurlijk zijn. Dat betekent dat er dus ook prima websites met weinig autoriteit naar je mogen linken. Daarnaast zijn relevantie en domeinwaarden (zoals Domein Autoriteit, Trust Flow en Citation Flow) belangrijk om op te letten.