Betrouwbaar linkbuilding bureau

We noemen ons linkbuilding specialist met een reden. We hebben al jarenlange ervaring en hebben daardoor een uitgebreid netwerk met linkpartners opgebouwd. Door de jaren heen is ons netwerk gegroeid tot meer dan 15.000 websites en blogs met verschillende thema’s. Maak daar net als ruim 150 andere klanten gebruik van om de autoriteit van je domein en onderliggende pagina’s te verhogen.

We selecteren voor onze klanten websites die voldoen aan de volgende eisen:

 • Relevantie
 • Bereik & Engagement
 • Domeinwaarden (en of ze gemanipuleerd zijn)

We maken geen gebruik van black-hat praktijken en houden regelmatig Google in de gaten om te kijken of de waardering voor een bepaald type links toe – of afneemt.

Gratis linkbuilding scan

Linkbuilding specialist haalt je hele linkprofiel boven water.

 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het actief verkrijgen van links van andere websites naar jouw website, ook wel backlinks genoemd. Deze links zijn van groot belang voor de autoriteit en populariteit van je website. Google ziet backlinks namelijk als een indicatie van de relevantie en kwaliteit van je website. Hoe meer relevante en kwalitatieve links er naar jouw website verwijzen, hoe hoger je in de zoekresultaten van Google zal verschijnen.

De verschillende soorten backlinks

Er zijn verschillende soorten backlinks. Zo zijn er backlinks vanaf startpagina’s, backlinks vanaf relevante blogs en backlinks vanaf sociale media kanalen. Belangrijk is dat de links relevant zijn voor jouw website. Zo zal een backlink van een autoritaire website in jouw branche meer waarde hebben dan een backlink vanaf een website die niets met jouw branche te maken heeft.

Het belang van kwalitatieve backlinks

Het verkrijgen van backlinks is niet voldoende om je website hoger te laten scoren in Google. Het gaat namelijk om de kwaliteit van de backlinks. Een backlink vanaf een spammy website kan zelfs leiden tot een penalty van Google en daarmee juist een negatief effect hebben op je ranking. Een linkbuilding bureau kan je helpen bij het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

Een linkbuilding bedrijf voor internationale prestaties

Nederland is klein en steeds meer van onze klanten groot. Daarom hebben we in de laatste jaren een flink netwerk opgebouwd in onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. Hierdoor kunnen we niet alleen links in het juiste land regelen, maar hebben we ook de beschikking over de kennis van native speakers om de anchor teksten te optimaliseren. En bij internationale SEO komt uiteraard ook meer kijken dan alleen linkbuilding.

Linkprofiel analyse door een linkbuilding specialist

Laat een linkbuilding specialist van Heers een analyse van het linkprofiel van je eigen website en die van je concurrenten doen. Daarna bepalen we welke linkbuilding strategie gevolgd moet gaan worden om de concurrentie in Google te verslaan.

Wij werken onder andere voor:

 • online marketing bureau voor Luxaflex
 • seo uitbesteden
 • seo laten doen
 • linkbuilding bedrijf

Waarom een linkbuilding bedrijf inschakelen?

Het verkrijgen van relevante en kwalitatieve backlinks is een tijdrovende en complexe klus. Een professioneel linkbuilding bedrijf beschikt over de kennis, tools en netwerk om dit op een effectieve en efficiënte wijze te doen. Hieronder enkele redenen waarom je een linkbuilding bureau zou moeten inschakelen:

Expertise en ervaring

Een linkbuilding bureau beschikt over de expertise en ervaring om de juiste backlinks te vinden en te verkrijgen. Dit voorkomt dat je tijd en geld verspilt aan ineffectieve linkbuilding tactieken.

Meer tijd voor je core business

Linkbuilding vergt veel tijd en energie. Door een linkbuilding bureau in te schakelen, kun jij je focussen op je core business, terwijl de linkbuilding specialisten zich bezighouden met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

Groter netwerk

Een linkbuilding bureau beschikt over een groot netwerk van relevante websites en influencers. Hierdoor is de kans groter dat jouw website wordt opgepikt door de juiste websites en social media kanalen.

Hogere ROI

Door de hogere ranking in Google, zal je website meer bezoekers aantrekken en meer sales genereren. Dit leidt tot een hogere ROI op de investering in linkbuilding.

De juiste linkbuilding strategie

Er zijn vele manieren om links te verkrijgen, hieronder een aantal manieren die onze voorkeur hebben.

Content marketing

Linkbuilding combineer je voor het beste resultaat met unieke en aansprekende content. Dit maakt ten eerste het verkrijgen van goede links aanzienlijk makkelijker. Ten tweede zorgt content marketing uitbesteden voor meer conversie.

Bij Heers vind je op de stoel naast de linkbuilding specialist een SEO copywriter. Die twee specialismen vormen samen een gouden duo: het zorgt voor content die allereerst Google overtuigt en daarna je leads.

Linkruil

Als linkbuilding specialist hebben we zelf een aanzienlijk aantal kwalitatief goede websites met een flinke domein-autoriteit. Hierdoor kunnen we gemakkelijk artikelen en links uitwisselen met andere partijen. Dit doen we in de meeste gevallen via het ‘ABC-linking’ principe.

Competitor links

Door het analyseren van het linkprofiel van de concurrentie zien we waar die concurrenten hun belangrijkste links vandaan halen en benaderen we die websites om ook een link naar onze klant op te nemen.

Broken links

We zoeken binnen de websites van de betreffende branche naar links die niet (meer) werken en vragen de website beheerders deze link te vervangen voor een link naar onze klanten.

Link reclamation

We doorzoeken het web naar websites waar onze klanten wel genoemd worden, maar waar nog geen link naar de website van onze klant geplaatst is en dienen dan een verzoek in tot het plaatsen van die link.

Betaalde links / Advertorials

Noem het advertorials, online pr, sponsored content. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met waardevolle websites, waar we tegen betaling relevante content en links kwijt kunnen voor onze klanten.

Meer weten over je linkprofiel en je rankings?

Neem dan contact met ons op
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenSenior SEO specialist

Wij kennen alle ins en outs van linkbuilding en weten als geen ander welke links er nodig zijn om een linkprofiel te verbeteren.

Een transparant linkbuilding bureau

We houden je via ons online dashboard 24×7 op de hoogte van de behaalde resultaten. Daarnaast overlegt een linkbuilding specialist maandelijks met je over de de focus, verdere aanpak en resultaten. Linkbuilden uitbesteden zorgt vaak in de eerste maand al voor de eerste stijgingen in de rankings.

Enkel linkbuilding gaat je niet naar de top brengen. Bij Heers richten we ons op de 3 pijlers: Content, Techniek en Autoriteit (linkbuilding). Wil je naar de top van Google? Dan is daarom SEO uitbesteden en webteksten laten schrijven een heel goed idee. Neem vooral ook contact op als je meer wil weten over hoe wij jouw website naar de top van Google kunnen brengen.

Meer over linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

Je linkprofiel (type links naar je website en de anchor texts) moet natuurlijk zijn. Dat betekent dat er dus ook prima websites met weinig autoriteit naar je mogen linken. Daarnaast zijn relevantie en domeinwaarden (zoals Domein Autoriteit, Trust Flow en Citation Flow) belangrijk om op te letten.

Waarom moet je linkbuilding uitbesteden?

Ben je in staat je briljante content viraal te laten gaan zodat andere websites vrijwillig massaal naar je gaan linken? Niet? Dan ben je net zoals de meeste bedrijven afhankelijk van linkbuilding voor hoge posities in Google.

Goede, relevante backlinks naar je website realiseren is een tijdrovend proces. Door het uit te besteden aan specialisten bespaar je veel tijd en voorkom je dat je een ‘slecht / spammy’ linkprofiel opbouwt.

Hoe belangrijk is linkbuilding?

Veel belangrijker dan je zult denken (helaas). Als je techniek en content op orde zijn dan is een sterk linkprofiel echt de doorslaggevende factor. Google volgt nou eenmaal links om het web en je website te doorzoeken en hecht nog steeds veel waarde aan links / de signalen die links afgeven.

Hoe vind je een goed linkbuilding bureau?

Zoek je een betrouwbaar linkbuilding bureau, verdiep je dan echt in enkele bureaus. Belangrijke graadmeters voor het functioneren van een linkbuildingpartner zijn bijvoorbeeld de reviews en de cases.

Kijk ook hoe lang klanten klant zijn, dit wordt vaak vermeld in cases of reviews. Zo kun je nagaan of een bureau er geen duistere praktijken op nahoudt. Black hat SEO en linkbuilding kan je op korte termijn namelijk veel stijging in de SERPs opleveren, maar je loopt op de langere termijn een zeer groot risico op een penalty vanuit Google.

Vraag bureaus naar hun linkbuilding strategie: hebben ze goed nagedacht over hoe ze linkbuilding aanpakken om een natuurlijk en betrouwbaar linkprofiel te realiseren? Vraag ook na of ze contacten hebben die ze kunnen inzetten om op relevante websites binnen jouw branche links te plaatsen.

Waarom linkbuilding uitbesteden aan Heers een strak plan is?

We hebben een groot eigen netwerk en partnernetwerk. Tipje van de sluier: we kunnen op 15.000 websites probleemloos links plaatsen, en het netwerk breidt zich steeds weer uit.

We kunnen nog veel meer dan linkbuilden: al je SEO werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Je hebt 24/7 inzicht in onze werkzaamheden via je persoonlijke online dashboard.

We doen graag eerst een gratis linkbuilding scan voor je.

Een van onze garanties is dat we je geen garanties geven. Want het is wat het is: het is onmogelijk je een nummer 1-positie te garanderen. Dat doen we dan ook niet. Wat we je wel beloven: we gaan altijd tot het uiterste voor je en we doen niks dat naar black-hat riekt.

Wat is linkbait?

Linkbait doet het volgende:  jouw website qua content zó ontzettend interessant maken, dat linkbuilders eigenlijk niet anders kunnen dan in de rij staan om er een backlink naar te leggen.

Backlink: wéér zo’n begrip wat op zichzelf niks zegt. Gelukkig leggen we bij Heers ook dit begrip met alle liefde uit. Een backlink is een hyperlink naar jouw website op een pagina van een derde partij. Dus, in een notendop: Des te interessanter jouw links (linkbait) zijn, des te meer backlinks er naar jouw site refereren zonder dat je hier hard aan moet trekken. Door dit goed aan te pakken word je superieur binnen Google. En superieur worden binnen Google betekent uiteindelijk meer omzet.

Hoe maak je een link dan interessant genoeg voor linkbait?

Klinkt best aantrekkelijk, maar hoe werkt ’t eigenlijk in de praktijk? We hebben hier een stappenplan voor je samengesteld:

 1. Ter inspiratie: ga op zoek naar linkbaits die het al erg goed doen;
 2. Bedenk een sterk onderwerp;
 3. Creëer vervolgens door middel van het bedachte onderwerp een titel wat pakkend is;
 4. Ga dan na wat het doel is van je tekst;
 5. Zorg ervoor dat het gemakkelijk is om de linkbait te delen. Dit doe je door middel van snelknoppen naar social media met een verwerkte CTA;
 6. Wees origineel. Er bestaat al zo veel, doe dus lekker je eigen ding en gebruik je creatieve vermogen;
 7. Een goede linkbait heeft écht geen externe hulp nodig. Maar om jouw fantastisch originele creatie toch nog even onder de aandacht te brengen kun je hem natuurlijk altijd subtiel op social media delen.

Wil je meer weten over linkbaits en alles wat erbij komt kijken? Neem dan gerust even contact met ons op! Als online marketing bureau kunnen we je ondersteunen bij alle facetten van je online strategie.

Wat is linkjuice?

Linkjuice, weer zo’n hippe kreet, die wordt gebruikt bij SEO (Search Engine Optimization). Linkjuice geeft in hoofdlijnen en de waarde weer die een link naar een website of pagina toevoegt aan de bestemmingspagina. Dit wordt vaak gezien als een indicatie van de autoriteit of relevantie van een website of pagina in de ogen van Google (of andere zoekmachines). Hoe meer linkjuice een website of pagina heeft, hoe hoger deze vaak zal ranken in zoekresultaten. Mits content en techniek voor die pagina natuurlijk ook in orde zijn.

Hoe meet je linkjuice?

Er zijn verschillende manieren om linkjuice te meten. Meestal wordt gekeken naar het aantal en de kwaliteit van de inkomende links te analyseren. Google ziet inkomende links (zowel interne links als externe backlinks) als een soort van “stemmen” voor de kwaliteit en relevantie van een pagina.

Een andere methode is door gebruik te maken van tools zoals Ahrefs, Majestic, MOZ, SEMrush die de linkjuice van een website of pagina ‘inschatten’. Deze tools geven vaak inzicht in de kwaliteit en hoeveelheid inkomende links, waar deze vandaan komen en hoeveel autoriteit deze links hebben. We spreken dan over domeinwaarden zoals:

Deze domeinwaarden zijn ontstaan na het verdwijnen van Google’s eigen PageRank.

Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachines niet alleen kijken naar de hoeveelheid inkomende links, maar ook naar de kwaliteit ervan. Een paar kwalitatief hoogwaardige links kunnen meer waarde hebben dan veel minder kwalitatief hoogwaardige links. Als je linkbuilden uitbesteedt aan een specialist, dan weten die waar ze op moeten letten.

Veel zelfbenoemde ‘specialisten’ richten zich qua linkjuice alleen op het realiseren van externe backlinks, maar de intern linkstructuur is minstens net zo belangrijk.