Betrouwbaar linkbuilding bureau

We noemen ons linkbuilding specialist met een reden. We hebben al jarenlange ervaring en hebben daardoor een uitgebreid netwerk met linkpartners opgebouwd. Door de jaren heen is ons netwerk gegroeid tot meer dan 15.000 websites en blogs met verschillende thema’s. Maak daar net als ruim 150 andere klanten gebruik van om de autoriteit van je domein en onderliggende pagina’s te verhogen.

We selecteren voor onze klanten websites die voldoen aan de volgende eisen:

  • Relevantie
  • Hoge Domein & Pagina Autoriteit
  • Hoge Domein Rating & URL Rating
  • Hoge Trust & Citation Flow
  • Lage Spam Score
  • Bereik & Engagement

We maken geen gebruik van black-hat praktijken en houden regelmatig Google in de gaten om te kijken of de waardering voor een bepaald type links toe – of afneemt.

Gratis linkbuilding scan

Linkbuilding specialist haalt je hele linkprofiel boven water.

  • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Influencer marketing / Online PR

Het gaat natuurlijk niet altijd alleen maar om de autoriteit van je domein. Als influencers bloggen over je product of dienst zorgt dat soms direct voor meer aanvragen en verkopen. Vaak delen deze influencers hun blogs ook nog via social media en bereik je al snel duizenden extra mensen in je doelgroep.

Internationaal linkbuilding bureau

Nederland is klein en steeds meer van onze klanten groot. Daarom hebben we in de laatste jaren een flink netwerk opgebouwd in onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. Hierdoor kunnen we niet alleen links in het juiste land regelen, maar hebben we ook de beschikking over de kennis van native speakers om de anchor teksten te optimaliseren. En bij internationale SEO komt uiteraard ook meer kijken dan alleen linkbuilding.

Linkprofiel analyse door een linkbuilding specialist

Laat een linkbuilding specialist van Heers een analyse van het linkprofiel van je eigen website en die van je concurrenten doen. Daarna bepalen we welke linkbuilding strategie gevolgd moet gaan worden om de concurrentie in Google te verslaan.

Wij werken onder andere voor:

  • seo uitbesteden
  • seo laten doen

De juiste linkbuilding strategie

Er zijn vele manieren om links te verkrijgen, hieronder een aantal manieren die onze voorkeur hebben.

Content marketing

Linkbuilding combineer je voor het beste resultaat met unieke en aansprekende content. Dit maakt ten eerste het verkrijgen van goede links aanzienlijk makkelijker. Ten tweede zorgt content marketing uitbesteden voor meer conversie.

Bij Heers vind je op de stoel naast de linkbuilding specialist een SEO copywriter. Die twee specialismen vormen samen een gouden duo: het zorgt voor content die allereerst Google overtuigt en daarna je leads.

Linkruil

Als linkbuilding specialist hebben we zelf een aanzienlijk aantal kwalitatief goede websites met een flinke domein-autoriteit. Hierdoor kunnen we gemakkelijk artikelen en links uitwisselen met andere partijen. Dit doen we in de meeste gevallen via het ‘ABC-linking’ principe.

Competitor links

Door het analyseren van het linkprofiel van de concurrentie zien we waar die concurrenten hun belangrijkste links vandaan halen en benaderen we die websites om ook een link naar onze klant op te nemen.

Broken links

We zoeken binnen de websites van de betreffende branche naar links die niet (meer) werken en vragen de website beheerders deze link te vervangen voor een link naar onze klanten.

Link reclamation

We doorzoeken het web naar websites waar onze klanten wel genoemd worden, maar waar nog geen link naar de website van onze klant geplaatst is en dienen dan een verzoek in tot het plaatsen van die link.

Betaalde links / Advertorials

Noem het advertorials, online pr, sponsored content. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met waardevolle websites, waar we tegen betaling relevante content en links kwijt kunnen voor onze klanten.

Meer weten over je linkprofiel en je rankings?

Neem dan contact met ons op
Leandro & JeroenHet dynamische duo

Wij kennen alle ins en outs van linkbuilding en weten als geen ander welke links er nodig zijn om een linkprofiel te verbeteren.

Een transparant linkbuilding bureau

We houden je via ons online dashboard 24×7 op de hoogte van de behaalde resultaten. Daarnaast overlegt een linkbuilding specialist maandelijks met je over de de focus, verdere aanpak en resultaten. Linkbuilden uitbesteden zorgt vaak in de eerste maand al voor de eerste stijgingen in de rankings.

Enkel linkbuilding gaat je niet naar de top brengen. Bij Heers richten we ons op de 3 pijlers: Content, Techniek en Autoriteit (linkbuilding). Wil je naar de top van Google? Dan is daarom SEO uitbesteden en webteksten laten schrijven een heel goed idee. Neem vooral ook contact op als je meer wil weten over hoe wij jouw website naar de top van Google kunnen brengen.

Meer over linkbuilding

Hoe belangrijk is linkbuilding?

Veel belangrijker dan je zult denken (helaas). Als je techniek en content op orde zijn dan is een sterk linkprofiel echt de doorslaggevende factor. Google volgt nou eenmaal links om het web en je website te doorzoeken en hecht nog steeds veel waarde aan links / de signalen die links afgeven.

Waarom moet je het uitbesteden?

Ben je in staat je briljante content viraal te laten gaan zodat andere websites vrijwillig massaal naar je gaan linken? Niet? Dan ben je net zoals de meeste bedrijven afhankelijk van linkbuilding voor hoge posities in Google

Wat is linkbuilding?

Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

Waar moet je op letten?

Je linkprofiel (type links naar je website en de anchor texts) moet natuurlijk zijn. Dat betekent dat er dus ook prima websites met weinig autoriteit naar je mogen linken. Daarnaast zijn relevantie en domeinwaarden (zoals Domein Autoriteit, Trust Flow en Citation Flow) belangrijk om op te letten.

Hoe vind je een goed linkbuilding bureau?

Zoek je een betrouwbaar linkbuilding bureau, verdiep je dan echt in enkele bureaus. Belangrijke graadmeters voor het functioneren van een linkbuildingpartner zijn bijvoorbeeld de reviews en de cases.

Kijk ook hoe lang klanten klant zijn, dit wordt vaak vermeld in cases of reviews. Zo kun je nagaan of een bureau er geen duistere praktijken op nahoudt. Black hat SEO en linkbuilding kan je op korte termijn namelijk veel stijging in de SERPs opleveren, maar je loopt op de langere termijn een zeer groot risico op een penalty vanuit Google.

Vraag bureaus naar hun linkbuilding strategie: hebben ze goed nagedacht over hoe ze linkbuilding aanpakken om een natuurlijk en betrouwbaar linkprofiel te realiseren? Vraag ook na of ze contacten hebben die ze kunnen inzetten om op relevante websites binnen jouw branche links te plaatsen.

Waarom linkbuilding uitbesteden aan Heers een strak plan is?

We hebben een groot eigen netwerk en partnernetwerk. Tipje van de sluier: we kunnen op 15.000 websites probleemloos links plaatsen, en het netwerk breidt zich steeds weer uit.

We kunnen nog veel meer dan linkbuilden: al je SEO werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Je hebt 24/7 inzicht in onze werkzaamheden via je persoonlijke online dashboard.

We doen graag eerst een gratis linkbuilding scan voor je.

Een van onze garanties is dat we je geen garanties geven. Want het is wat het is: het is onmogelijk je een nummer 1-positie te garanderen. Dat doen we dan ook niet. Wat we je wel beloven: we gaan altijd tot het uiterste voor je en we doen niks dat naar black-hat riekt.