SEO tekstschrijver nodig?

Neem dan contact met ons op
heers colindaColindaContent marketeer / SEO tekstschrijver

Colinda schrijft verleidelijke webteksten die zowel Google als bezoekers boeien, binden en tot actie aanzetten.

Wij zien waar het mis gaat. Jij ook?

Als SEO tekstschrijver komen we het vaak tegen. Klanten die met passie schrijven over hun vakgebied, maar hierbij geen rekening houden met de vindbaarheid in Google. Anderzijds zien we ook klanten die kennis hebben gemaakt met de eisen van zoekmachine optimalisatie, maar hiermee de echte bezoeker een klein beetje vergeten. Doodzonde. Allebei.

Is er nu een wereld van verschil in wat deze partijen aanspreekt in jouw tekst? Nee, dat valt mee. Maar het combineren hiervan is de uitdaging. Gelukkig doet een SEO tekstschrijver dat vaker. We verdiepen ons in jouw bedrijf en gaan de uitdaging aan om zowel je doelgroep, als Google te verleiden. We staan dan ook niet voor niets voor traffic én conversie.

Als SEO tekstschrijver creëren we een gouden combinatie

Jouw SEO tekstschrijver gaat dus voor traffic en conversie. Dat doen we door in te spelen op de behoeften van allebei: Google en je doelgroep. De behoefte van Google weten we als geen ander, maar de behoefte van jouw doelgroep stellen we samen vast.

En die combinatie werkt. Goede vindbaarheid in Google in combinatie met teksten die interesse wekken bij je echte bezoekers. Kom maar op met de aankopen, aanvragen en andere contactmomenten.

SEO titels, meta omschrijvingen en interne links

Dat is waar je een SEO tekst mee kunt optimaliseren. Deze gratis tips maken het schrijven van conversie-gerichte SEO webteksten nog geen koud kunstje. Maar als de techniek van je website op orde is en je schakelt een goede SEO tekstschrijver in, kan Google nauwelijks meer om je (content) heen. Je bevindt je dus op de juiste pagina!

Weet jij waar je doelgroep precies op zoekt?

Bij veel van onze klanten gaat het hier mis. Of ze hebben niet scherp waar de doelgroep op zoekt, of het is op basis van een onderbuikgevoel. Nu willen we jouw onderbuikgevoel niet passeren, maar wij gaan liever af op data. Om die reden doen we meestal eerst een zoekwoorden-analyse en proberen we zo drie vragen te beantwoorden:

 • Wat is de behoefte van jouw doelgroep? We gaan dus niet uit van wat jij biedt, maar van wat je (potentiële) klant zoékt
 • Wat typt je doelgroep vervolgens in in de zoekbalk van Google?
 • En hoe groot is de kans dat als je doelgroep dat zoekwoord intypt in Google, hij of zij op jouw website geld komt uitgeven?

Bij die laatste vraag gaat het ook nog wel eens mis. Als SEO tekstschrijver is het dus belangrijk om scherp te hebben waar je voor wie over schrijft. Het zou zonde zijn als je investeert om hoger in Google te komen met een bepaald zoekwoord, maar de mensen die daarop zoeken naar iets heel anders op zoek zijn.

Wat we als SEO tekstschrijver zoal schrijven? Jouw wens, onze uitdaging

Wat we voor jouw website kunnen betekenen? Vraag het ons! Jouw wens is onze uitdaging. Zo kun je bij ons als SEO tekstschrijver terecht voor losse SEO webteksten of voor regelmatige blogs. Ook die blogs vinden Google en je bezoeker beide leuk.

Daarnaast ‘vullen’ we ook volledige websites aan de hand van een uitgedacht contentplan. Op die manier spreken we op iedere pagina je bezoeker op de juiste manier aan én creëren we een goede basis voor betere vindbaarheid.

We gaan dus graag voor je aan de slag. Staat jouw verzoek hier tussen of schud je ons wakker met iets nieuws?

 • Het verzorgen van (zakelijke) blogs (eenmalig of via een blog-abonnement)
 • Aanvullende landingspagina’s ten behoeve van SEO
 • Categorie- en productbeschrijvingen
 • Pakkende brochures of andere documenten
 • Uitgebreide cornerstone webteksten

Wij werken onder andere voor:

 • seo bureau
 • seo tekst laten schrijven
 • seo bedrijf
 • online marketing bureau
 • seo tekstschrijver
 • online marketing

Zo biedt een SEO tekstschrijver de perfecte match

De perfecte match in je content. Dat is wat jouw SEO tekstschrijver moet bieden. Wij weten precies hoe we dit moeten combineren en zorgen graag voor lekker leesbare, goed vindbare en converterende webteksten. We schrijven uiteraard op taalniveau B1, tenzij anders gewenst.

Dus wil je ook (beter) vindbaar zijn in Google, meer conversie en engagement creëren én ben je voorbereid op meer aankopen en/of aanvragen?

 

Neem dan contact met ons op!