Wil jij meer leads en traffic genereren in 2022?

Ontdek de wereld van pillar content & SEO!

Benieuwd hoe pillar content voor meer groei kan zorgen? We’ve got you covered! Deze whitepaper vertelt je waarom je in 2022 écht niet meer zonder kan.

Vul je contactgegevens in en Heers stuurt je ‘m geheel persoonlijk naar je op.

Tijd voor meer pit in je content strategie en ga dit jaar voor goud (lees: de nummer #1 positie in de SERP van Google).

Wij houden van winnen. Jij ook?

Download hier

en start met Heersen

Naam*

Onze SEO tekstschrijver ziet waar het mis gaat. Jij ook?

Als SEO tekstschrijver komen we het vaak tegen. Klanten die met passie schrijven over hun vakgebied, maar hierbij geen rekening houden met de vindbaarheid in Google. Anderzijds zien we ook klanten die kennis hebben gemaakt met de eisen van zoekmachine optimalisatie, maar hiermee de echte bezoeker een klein beetje vergeten. Doodzonde. Allebei.

Is er nu echt een wereld van verschil tussen de wensen van Google en de wensen van je doelgroep? Valt best mee! Google wil namelijk zijn gebruikers informatieve, lekker leesbare teksten voorschotelen. Waarom? Omdat de Googlegebruiker op zoek is naar informatieve, lekker leesbare teksten.

Meer traffic en meer conversie met SEO webteksten

Je ziet: in theorie zou schrijven voor Google en schrijven voor zoekmachinegebruikers, dus ook voor jouw doelgroep, op hetzelfde neerkomen. In de praktijk past een SEO tekstschrijver wat tricks of the trade toe om Google te verleiden. En oké, ook om je doelgroep te verleiden. Een goede SEO tekstschrijver is dus nogal een verleidingskunstenaar. Alleen op die manier kan hij met zijn content verleiden tot traffic én conversie.

Een SEO tekstschrijver gebruikt zijn teksttalent om jou meer traffic en meer conversie vanuit Google te bezorgen. Daarvoor zetten we dus in op een dubbele doelgroep: Google en jouw ideale klant.

En die combinatie werkt. Goede vindbaarheid in Google in combinatie met teksten die interesse wekken bij je echte bezoekers. Kom maar op met de aankopen, aanvragen en andere contactmomenten.

(Bon Prix)

Niets dan lof over onze samenwerking met Heers en hun contentspecialisten, die precies weten hoe we onze klanten én Google willen aanspreken.

Weet jij waar je doelgroep precies op zoekt?

Bij veel van onze klanten gaat het hier mis. Of ze hebben niet scherp waar de doelgroep op zoekt, of het is op basis van een onderbuikgevoel. Nu willen we jouw onderbuikgevoel niet passeren, maar wij gaan liever af op data. Om die reden doen we meestal eerst een zoekwoorden-analyse en proberen we zo drie vragen te beantwoorden:

 • Wat is de behoefte van jouw doelgroep? We gaan dus niet uit van wat jij biedt, maar van wat je (potentiële) klant zoékt
 • Wat typt je doelgroep vervolgens in in de zoekbalk van Google?
 • En hoe groot is de kans dat als je doelgroep dat zoekwoord intypt in Google, hij of zij op jouw website conversie oplevert?

Bij die laatste vraag gaat het ook nog wel eens mis. Als SEO tekstschrijver is het dus belangrijk om scherp te hebben waar je voor wie over schrijft. Hoger in Google komen is leuk, maar als dat is op zoektermen die niet aansluiten bij je doelgroep, heb je er precies niks aan.

Wat schrijft een SEO tekstschrijver? Jouw wens, onze uitdaging

Wat we voor jouw website kunnen betekenen? Vraag het ons! Jouw wens is onze uitdaging. Zo kun je bij ons als SEO tekstschrijver terecht voor losse SEO webteksten of voor regelmatige blogs. Ook die blogs vinden Google en je bezoeker beide leuk.

Daarnaast ‘vullen’ we ook volledige websites aan de hand van een uitgedachte contentstrategie. Op die manier spreken we op iedere pagina je bezoeker op de juiste manier aan én creëren we een goede basis voor betere vindbaarheid.

Je kunt bijvoorbeeld bij onze SEO tekstschrijvers terecht voor

 • Zakelijke blogs (eenmalig of via een blog-abonnement)
 • Aanvullende landingspagina’s voor SEO
 • Categorie- en productbeschrijvingen
 • Pakkende brochures of andere documenten
 • Uitgebreide cornerstone webteksten

Deze bedrijven gingen al in zee met een SEO tekstschrijver van Heers

Nog meer resultaat? Ga voor een SEO tekstschrijver + SEO-team

Alleen goede content op je website levert nog geen solide SEO-resultaten op. SEO bestaat uit drie pijlers, waarvan SEO content er een is. De andere twee pijlers die nodig zijn om je website in de organische Googleresultaten omhoog te laten schuiven? Autoriteit en techniek.

Een SEO tekstschrijver op een online marketing bureau heeft een heel team om zich heen met SEO specialisten. Technische knappe koppen bijvoorbeeld die je website onder de motorkap optimaliseren voor Google. En linkbuilding specialisten, die een gedegen linkprofiel voor je op- en uitbouwen, zodat Google je website ziet als een site met autoriteit.

Door breed in te zetten op het gehele SEO spectrum, behaal je aantoonbaar meer resultaat. Want: goede content wordt versterkt door sterke backlinks, een technisch goede basis wordt nog beter vindbaar met SEO webteksten, etc.

Heers is trouwens van alle markten thuis als het op SEO aankomt. We hebben meerdere SEO tekstschrijvers in dienst en helpen je met technische SEO en linkbuilding.

Hoera, traffic! Volgende stap: (nog) meer conversie

Regelmatig nieuwe content en de update van je bestaande content door een goede SEO tekstschrijver levert je traffic vanuit Google op. Google houdt namelijk van websites die up-to-date zijn en inhoudelijke informatie aanreiken op daadwerkelijke zoekvragen.

Goed, de traffic is er dus. En nu? Nu draait het om conversie. Alleen aan traffic heb je niets: je wilt offerteaanvragen, telefoontjes, orders.

Om je conversie te boosten, is er conversie optimalisatie (CRO). Conversie optimalisatie gaat verder dan een goed tekstje met een mooi zoekwoord in de titel. Een CRO specialist neemt je gehele website kritisch onder de loep. Hij meet het gedrag van bezoekers op je pagina’s en stelt zich vragen als:

 • Welke pagina’s draaien conversie, welke niet?
 • Welke pagina’s kampen met een hoge bounce rate?
 • Weten bezoekers op iedere pagina de CTA (Call To Action) te vinden?

Aan de hand van conversiegerichte vragen stelt een CRO-specialist vast wat er nog beter kan op je website.

Het doel? Nog meer van je bezoekers omzetten in leads en klanten.

Wanted: SEO tekstschrijver

Inderdaad! Ik wil contact.
RenéeContent marketeer / SEO tekstschrijver

Met een vlotte pen schrijft Renée de wonderen van de wereld. Iets waar ze niet alleen haar klanten, maar ook Google erg blij mee maakt.

Werken met een SEO tekstschrijver van Heers? Strak plan.

Waarom je zou samenwerken met Heers? Nou:

 • We gaan voor resultaat

Daarom beginnen we altijd met data: wat gaat er goed, wat kan beter? En we leren je organisatie en je doelgroep graag kennen: we vragen je liefst het hemd van het lijf, want met zo veel mogelijk kennis maken we zo veel mogelijk impact.

 • We zijn rechtdoorzee

Je kunt ons altijd bellen voor advies. Eerlijk advies. We vertellen het je eerlijk als we iets geen goed idee vinden. We denken met je mee en werken enthousiast voor je, maar alleen aan projecten waar we in geloven. Alleen zo kunnen we je namelijk resultaat garanderen.

 • We hebben allemaal ons eigen SEO- of SEA specialisme

Al onze SEO- en SEA specialisten hebben hun eigen expertise. Onze SEO tekstschrijver is bijvoorbeeld écht sterk in SEO webteksten, maar niet in technische SEO. Onze technische SEO man is een kei in technische ingewikkeldheden, maar snapt maar weinig van SEA. Je krijgt dus bij Heers écht een specialist aan de lijn, niet iemand die ‘er wel wat van afweet’.

Onze SEO tekstschrijver: jouw perfecte match

Mag onze tekstschrijver voor je aan de slag om lekker leesbare, goed vindbare en converterende SEO webteksten te schrijven? Als je houdt van begrijpelijke teksten (eventueel op taalniveau B1), is Heers de perfecte match voor jou.