We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

We werken ouderwets hard en combineren onze kennis met gezond boerenverstand. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels en lounge rooms, maar wel een kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met onze hippe features wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online resultaten…., dan zit je bij ons wel goed!

Allround online marketing specialisten, SEO specialisten, SEO tekstschrijvers of SEA specialisten, we hebben ze allemaal en ze willen je allemaal online laten Heersen.

Meer over ons

Heers is a great website company to work with. I got to work with people that are passionate about what they do, which makes it more fun! The service and communication are excellent! They’re very open, friendly and transparant. All of this together, has made working together with Heers very pleasant and we will continu to work on some other projects.

Blij dat ik overgestapt ben naar Heers. De tsjak-tsjak doorpakken houding is een verademing. Ze reageren snel en zijn voortvarend. Top!

Wat ik vooral goed vind in Heers, is dat ze verstand hebben van usability en conversie. Ze zijn bijzonder goed op de hoogte van alle onderdelen die bepalen of jouw site uiteindelijk succesvol gaat zijn. Ook is Heers no-nonsense en is hun ego niet al te groot. Dat werkt handig. Is alles dan halleluja? Nee, ook bij Heers valt er wat te verbeteren. Gelukkig zijn ze daar op aanspreekbaar. Ik raad iedereen aan om met Heers in zee te gaan, een aantal doen dat ook al.