Roderick - online marketing bureau Heers

Senior online marketeer

Verslaafd aan: SEO & Loki (zie teampagina)
Ervaring: > 20 jaar

Begonnen met het bouwen van websites (toen er nog geen content management systemen waren) en daarna vrij snel verliefd geworden op traffic & conversie. Veel ervaring met webdesign, affiliate marketing, SEO, Google Ads en conversie optimalisatie. Maar uiteindelijk binnen de online marketing toch wel een hele stevige voorkeur voor SEO.

LinkedIn profiel: Roderick van Straten

Gepubliceerde externe artikelen

Populairste blogs op Heers.nl

Binnen Heers ben ik de laatste jaren voornamelijk bezig met onze sales en marketing, de complexere SEO-vraagstukken en alles wat bij ondernemen komt kijken.

Privé

Ik ben altijd een fanatieke tennisser geweest en heb op latere leeftijd 16 jaar gehockeyd. Helaas was het de laatste jaren vooral sporten tussen de blessures door en heb ik uiteindelijk geaccepteerd dat balsporten geen optie meer voor me zijn.

Update 2019: Ik ben gaan kickboksen, niet die cardio-ellende, maar gewoon 1-op-1 knallen, waar mijn lijf met tennis en hockey volledig aan het afhaken was, gaat kickboksen als een malle #heelblijmee

Naast sport ben ik een liefhebber van heavy metal en punk rock. Ik woon sinds 2004 in Gorinchem, de eerste jaren samen met een basset hound (wat een heerlijke, lieve eigenwijze beesten!!) en sinds 2015 samen met met mijn vriendin.

Ik ben nog aan het inzetten op een nieuwe basset hound om de boel compleet te maken 😉

Update 2023: Inmiddels zijn we verhuisd naar Sleeuwijk en hebben we de binnenstad ingewisseld voor de rust van een dorp. Ook wat meer buitenruimte wat wel handig is aangezien er geen basset hound gekomen is maar een Beauceron (Franse Herder) van bijna 50kg.