Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Domineren in Google?

 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Online rapportage-omgeving
 • Resultaat binnen 2-3 weken

SEO bureau met garanties!?

We geven 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Garanderen jullie dan niet de nummer 1 positie in Google? Nee en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er zijn bij zoekmachine optimalisatie namelijk altijd factoren waar we geen directe invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Analyse

Zoekmachine optimalisatie start wat ons betreft altijd met een zoekwoorden analyse. We vertalen de content behoefte van je doelgroep naar keiharde zoekvolumes.

Daarnaast gebruiken we het liefst ook nog een website analyse en een concurrentie analyse. Dit om te kijken waar je doelgroep op zoekt, wat er aan je website verbeterd kan worden en waar je staat t.o.v. de concurrentie.

Op basis van de uitkomsten van die verschillende analyses zetten we een succesvolle SEO-campagne op.

Techniek als basis

Techniek is de basis voor de vindbaarheid in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, Google PageSpeed Insights en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis voor je vindbaarheid in Google.

Onze technische SEO kennis maakt het verschil in Google. Zaken als Time To First Byte, CDN, 301 redirects, robots.txt en sitemaps zijn voor ons gesneden koek. Met WordPress en het Genesis Framework als basis maken we keer op keer de best mogelijke site voor Google, maar natuurlijk ook voor je bezoekers.

Als eerste wil ik zeggen dat ik heel erg blij ben met jullie werkzaamheden. Sindsdien we met jullie werken zijn we enorm gestegen op Google. Ik vertrouw op jullie werkzaamheden laat het aan jullie inzicht over om de andere zoekwoorden ook te laten stijgen. Jullie leveren top werk af, klasse ga zo door.

Wij werken onder andere voor:

 • seo specialist
 • seo specialist
 • seo specialist
 • webdesign gorinchem
 • seo advies
 • linkbuilding specialist

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Content als brandstof

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Van keyword density tot buyers persona’s en Cialdini. De laatste jaren combineren we bij Heers zoekmachine optimalisatie meer en meer met content marketing / strategie. Naast keywords houden we ook rekening met synoniemen en latent semantische indexering.

Autoriteit

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Geef het een naam, maar relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor je vindbaarheid. Linkbuilding hoort daarom ook thuis in vrijwel iedere SEO strategie. Met ons enorme PR netwerk zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

meer over linkbuilding

Kijken, kijken …, niet kopen

Bovenaan staan in Google is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we ook veel ervaring met conversie optimalisatie, zodat we al die extra bezoekers ook nog eens om kunnen zetten in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website ook doen wat jij wilt.

Lead identificatie en opvolging

Wij kunnen bedrijven die je website bezoeken in kaart brengen, net als hun gedrag op de website. Hieraan kunnen we labels en triggers koppelen en bijvoorbeeld real-time gepersonaliseerde content presenteren. Dit is wat iedere B2B organisatie wil en eigenlijk moet hebben.

Wil je deze leads ook offline goed opvolgen, maar ben je daar niet zo goed in of heb je daar geen tijd voor? Dan hebben we daar een hele goede partner voor. Zo verzorgen we je gehele online lead generatie en opvolging.

Meer over lead identificatie

Wij werken onder andere met:

 • seo expert
 • hoger in google
 • seo optimalisatie
 • zoekmachine optimalisatie
 • meer bezoekers
 • zoekmachine optimalisatie

Maandelijkse rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. In overleg kunnen we ook de focus op bepaalde zoekwoorden maandelijks wijzigen. Bijvoorbeeld als we voor een zoekwoord als een top positie behaald hebben en een ander zoekwoord meer aandacht nodig heeft. Er is ook iedere maand ruimte om (via e-mail, telefoon of bij ons op kantoor) met een SEO specialist te sparren over je strategie.

Je eigen rapportage-omgeving

Je krijgt van ons daarnaast je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO kunt monitoren. Denk hierbij onder andere aan:

 • Je rankings in Google en Bing
 • Je gegevens uit Google Analytics (zoals bezoekers, sessies, behaalde doelen etc.)
 • Je gegevens uit Google Search Console
 • Je backlinks

Klaar voor hogere posities in Google?

Ben jij klaar voor meer relevante bezoekers via Google (en natuurlijk ook in Bing)? Wil je werken met een betrouwbaar en transparant SEO bureau? Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor je het weet ligt er een plan voor een succesvolle SEO-campagne.

Zoekmachine optimalisatie bureau of zoekmachine marketing bureau?

Het maakt ons niet heel veel uit hoe je ons noemt (stiekem hebben we een lichte voorkeur voor ‘seo bureau’), wij zorgen gewoon voor meer bezoekers vanuit de zoekmachines. Of dat nou via de gratis organische resultaten is of via de advertentie-systemen in de zoekmachines zoals Google AdWords (we zijn uiteraard Google Partner) of Bing Ads.

Meer over zoekmachine optimalisatie weten?

Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie / SEO lees ook: ‘Wat is SEO‘ en ‘Waarom SEO‘. Uiteraard helpen wij je als zoekmachine marketing bureau graag verder.