Gerealiseerde topposities

Je kan wel roepen dat je goed bent, maar het lijkt ons ook sterker als je het waar kan maken. Toch?

Klant Zoekwoord Resultaat in Google.nl
Heers online marketing bureau Nr.1 uit 5.810.000 resultaten
Gravure85 metalen plaatjes Nr.1 uit 3.790.000 resultaten
Horeko horeca software Nr.3 uit  3.930.000 resultaten
Easy Import auto importeren Duitsland Nr.1 uit 3.210.000 resultaten
Jean Heybroek Club Car Nr.1 uit  63.800.000 resultaten

We geloven in ‘practice what you preach’ vandaar dat we ook trots zijn op ons eigen resultaat in plaats van alleen maar leuke verhalen vertellen. Nog niet overtuigd!? Neem dan contact met ons op voor nog meer resultaten of informatie over onze aanpak.

ook zo’n toppositie?

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Snelle en betrouwbare resultaten

Onze aanpak zorgt in de meeste gevallen al binnen 4 weken voor de eerste positieve resultaten. Door onze aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Een SEO bureau met garanties!?

Bij ons krijg je 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er zijn bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Gratis SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag.

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

De basis van SEO

Als full-service SEO bureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, snelheid en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis.

De brandstof: Content

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Wij werken onder andere voor:

 • zoekmachine optimalisatie bureau
 • online marketing uitbesteden
 • seo bureau
 • linkbuilding uitbesteden
 • seo optimalisatie
 • zoekmachine optimalisatie specialist

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Autoriteit: Externe links

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Je domein autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100 (al moet je voor dat laatste wel Google of Facebook zijn). Check je autoriteit hier.

Relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor hoge posities in Google of Bing. Linkbuilding hoort daarom ook bij vrijwel iedere SEO campagne. Met ons enorme netwerk zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

meer over linkbuilding

Kijken, kijken …, niet kopen

Hoog in Google staan is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we als full-service SEO bureau ook veel ervaring met conversie optimalisatie, zodat we al die extra bezoekers ook nog eens om kunnen zetten in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website ook doen wat jij wilt.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
RoderickOnline Marketeer

Roderick kent alle ins en outs van Google en weet als geen ander wat er nodig is om je website bovenaan in Google te krijgen.

SEO bureau met transparante rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. Daarnaast krijg je van ons je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO campagne kunt monitoren.

Hèt SEO bureau om je vindbaarheid in Google verbeteren!

Er zijn veel partijen die zich met SEO bezig houden, maar net als in iedere branche zijn de verschillen groot. We komen het vaak tegen dat zowel online als offline kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis. Vraag daarom bij ons gratis advies aan (vergeet niet de gewenste zoekwoorden door te geven aan ons).

 • seo bureau gorinchem
 • grote markt gorinchem

  SEO vanuit Gorinchem, Zuid-Holland

  Je vindt ons kantoor op de Grote Markt in Gorinchem, de grootste vesting van Nederland. Kom je kennismaken met ons als het mooi weer is? Dan kunnen we de vergaderruimte als je wilt inruilen voor de gezellige terrassen onder onze ramen.