Gerealiseerde topposities

Practice what you preach. We doen geen beloftes, maar stellen realistische doelen waar we transparant naartoe werken. Daar komen keiharde én blijvende resultaten uit.

KlantZoekwoordResultaat in Google.nl
Heersonline marketing bureauNr.1 uit 5.810.000 resultaten
DHK Kozijnenkunststof kozijnenNr.1 uit 2.790.000 resultaten
Daglichtdirectlichtkoepel kopenNr.1 uit 84.000 resultaten
LogoChocbonbons met logoNr.1 uit 24.600.000 resultaten
Van Boxtel HoorwinkelsgehoorapparaatNr.1 uit 251.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 10-2-2022. Even sparren over de investering die hiervoor nodig is? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Sparren met een specialist?

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Positieve resultaten binnen 4 weken

In de meeste gevallen kunnen we binnen 4 weken al voor de eerste positieve resultaten zorgen. Door onze kwalitatieve aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen. Zo zorgen we voor een blijvende basis voor goede online vindbaarheid.

Een SEO bureau met garanties?

Wij geven geen garantie dat we de nummer 1 in Google gaan realiseren, omdat er bij SEO altijd factoren zijn waar we niet volledig invloed op hebben. De belangrijkste? Google zelf. Wij geven 3 garanties:

 • We werken transparant en maken meetbaar wat iedere euro oplevert
 • We hanteren geen black-hat praktijken
 • We kijken verder dan posities in Google en gaan voor aantoonbaar resultaat

Gratis SEO check

Weten wat er nodig is om meer omzet met SEO te genereren?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Stap 1. Zorgen voor een goede technische basis

Als full-service SEO bureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek – de basis voor hogere posities in Google – gaat tegenwoordig verder dan goede codering en indexering. Wij zorgen voor snelheid, toegankelijkheid en veiligheid en houden rekening met onder andere title tags, headers, schema.org, snelheid, en filters. Met een goede technische basis kunnen we het budget voor online marketing maximaal benutten.

Werkt jouw bedrijf met WordPress / WooCommerce, Magento, Shopware, Lightspeed, Joomla!, Mach3 of OpenCart? Met onze uitgebreide kennis van deze bekende systemen gaan we hier graag mee aan de slag.

Stap 2. Content voor traffic én conversie

SEO teksten laten schrijven? Voor online vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je ideale klant, als Google verleidt. Zo zorgen we ervoor dat het groeiend aantal websitebezoekers daadwerkelijk overgaat tot actie. Meetbaar resultaat. Zijn hier nog stappen te maken?

Wij werken onder andere voor:

 • luxaflex
 • seo tekstschrijver
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • DHK logo

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Stap 3. We gaan voor autoriteit

Relevante inkomende, externe links zorgen voor een hogere Domein Autoriteit en zo ook hogere posities in Google of Bing. Deze Domein Autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100. Om die reden vullen we vrijwel iedere SEO campagne in met linkbuilding via een groot en kwalitatief exposure netwerk.

meer over linkbuilding

Van hogere posities naar conversie optimalisatie

Hoog in Google staan zorgt niet per definitie voor een interessante ROI. Conversie optimalisatie doet dat wel. Als full-service SEO bureau werken we op basis van een goede online marketingstrategie en zetten we al die extra (relevante) bezoekers om in meer concrete leads én omzet.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
RoderickSenior SEO specialist

Roderick was al bezig met SEO voor Google de markt ging domineren en krijgt nog steeds een kick van stijgende rankings.

SEO bureau met transparante rapportages

We informeren je maandelijks over de behaalde resultaten en de werkzaamheden die we hiervoor uitgevoerd hebben. Zelf bijhouden hoe het gaat of input nodig voor een intern marketingoverleg? In je eigen Heers Rapportage-omgeving vind je 24/7 alle data rondom de lopende SEO campagne.

Hèt SEO bureau dat gaat voor resultaat

Net als in iedere andere branche zijn ook de verschillen in SEO bureaus groot. Onze specialisten gaan aan de slag op basis van een goed doordachte marketingstrategie, waarborgen een kwalitatief linkprofiel en zorgen er zo voor dat we online geen kansen meer laten liggen. Alleen op die manier halen we het maximale uit jouw marketingbudget. Benieuwd welke investering hier voor nodig is? Vraag een vrijblijvend advies aan (vergeet hierbij niet de gewenste zoekwoorden door te geven).

Hèt SEO bedrijf uit Gorinchem, Zuid-Holland

Je vindt ons kantoor in het centraal gelegen Gorinchem, de grootste vesting van Nederland. Direct je SEO uitbesteden of eerst kennismaken of sparren? We spreken graag met je af! Als SEO specialist zonder poespas. We stellen een persoonlijke SEO strategie op, geven je 24/7 toegang tot alle data (resultaten) en nemen je van A tot Z mee in onze aanpak.

Of we het beste SEO bedrijf zijn?

Dat vinden we zelf moeilijk te beantwoorden. Hoe bepaal je wie de beste is? Doe je dat op basis van eigen posities in Google of op basis van sterke klantcases? Als we naar deze twee zaken kijken, durven we wel te zeggen dat we één van de beste SEO bureaus zijn. We bepalen graag of we ook voor jouw marketingplan de beste partij zijn. Laten we beginnen met een gratis SEO check door één van onze specialisten!

Veelgestelde vragen over SEO

Dit levert SEO je op

Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

 • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
 • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
 • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

Hoeveel (online) omzet loop jij mis?

Hoe kies je de juiste specialist?

Aanbod genoeg aan SEO specialisten, maar hoe kies je een goede? Er zijn geen kwaliteitskeurmerken of registers voor SEO specialisten: iedereen kan op een mooie dag besluiten zichzelf SEO specialist te noemen.

Ons advies: gebruik je gezonde verstand als je een goede SEO specialist zoekt. Ook een steengoede SEO expert kan je niet beloven dat je binnen twee maanden de giganten zoals Bol of Zalando voorbijgaat op heel competitieve zoekwoorden. Lees reviews en cases en stel kritische vragen. Biedt een SEO specialist een gratis SEO check aan, ga dan op dat aanbod in. Je krijgt dan een voorproefje van hoe de SEO specialist werkt en hoe de communicatie is.

Levert mijn SEO specialist goed werk?

Als je je na een jaar vertwijfeld afvraagt of je SEO specialist goed werk levert, dan is het antwoord waarschijnlijk: helaas niet. Goede SEO zorgt ervoor dat je duidelijk resultaten boekt: je schuift omhoog in de zoekresultaten op termen die voor jou relevant zijn. Logisch gevolg daarvan is dat je het drukker krijgt.

Als je dus geen inzicht hebt in stijgingen in de zoekresultaten en het ook niet drukker hebt gekregen, dan is het tijd om je eens achter de oren te krabben over je keuze voor je SEO specialist.

Wat is lokale SEO?

Achter bijna de helft van alle zoekopdrachten zit een lokale zoekintentie. Lokale SEO is er op gericht specifiek in je eigen regio bovenaan in Google te komen.

Lokale zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen een Google Mijn Bedrijf-pagina aanmaken. Je moet ook rekening houden met ‘local citations’ en lokale backlinks.

Meer over lokale SEO

Waarom SEO?

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Meer weten over waarom je SEO moet doen

SEO of SEA: Wat past het beste?

Samengevat: ga je voor een steady en meer solide mooi plekje in de zoekmachine resultaten, kies dan voor SEO. Wil je direct goed zichtbaar zijn en direct meer omzet genereren uit de zoekmachines, kies dan voor SEA.

Langere uitleg: met SEA (zoekmachine adverteren) kun je patsboem bovenaan staan in de zoekmachine met een advertentie. Voor die advertentie blijf je echter steeds betalen, voor iedere keer dat iemand erop klikt. Als je stopt met adverteren, is je mooie plekje in de zoekmachine resultaten direct weg. SEO (zoekmachine optimalisatie) vergt een langere adem: het duurt langer voordat je op een goede plek in de zoekresultaten staat. Als je daar eenmaal staat, sta je daar echter wel gratis en ben je er niet zomaar in een dag weer weg.

Kijk altijd naar de conversiepercentages, want die kunnen afhankelijk van de dienst of het product soms flink verschillen voor SEO en SEA.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist of SEO expert zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines zoals Google. Hij doet dit door je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Er zijn ook SEO specialisten die zich uitsluitend focussen op 1 van deze gebieden, of op 2. Door op alle 3 de pijlers in te zetten, zijn je groeimogelijkheden het grootst en boek je doorgaans het beste resultaat.