Gerealiseerde topposities

Je kan wel roepen dat je goed bent, maar het lijkt ons ook sterker als je het waar kan maken. Toch?

Klant Zoekwoord Resultaat in Google.nl
Heers online marketing bureau Nr.1 uit 5.810.000 resultaten
DHK Kozijnen kunststof deuren Nr.1 uit 8.160.000 resultaten
Gravure85 metalen plaatjes Nr.1 uit 9.880.000 resultaten
Homeflex huisvesting personeel Nr.1 uit 3.320.000 resultaten
LogoChoc bonbons met logo Nr.1 uit 109.000.000 resultaten
Van Boxtel Hoorwinkels gehoorapparaat Nr.1 uit 248.000 resultaten
Booky boekhouder rotterdam Nr.1 uit  4.760.000 resultaten

Bovenstaande resultaten zijn gemeten op 22-10-2020. We geloven in ‘practice what you preach’ vandaar dat we ook trots zijn op ons eigen resultaat in plaats van alleen maar leuke verhalen vertellen. Nog niet overtuigd!? Neem dan contact met ons op voor nog meer resultaten, informatie over onze aanpak en om te kijken of wij als SEO bureau bij je passen.

ook zo’n toppositie?

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Snelle en betrouwbare resultaten

Onze aanpak zorgt in de meeste gevallen al binnen 4 weken voor de eerste positieve resultaten. Door onze aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Een SEO bureau met garanties!?

Bij ons krijg je 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er zijn bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Gratis SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag.

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Techniek, de basis van SEO

Als full-service SEO bureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, snelheid, filters en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis.

We hebben uitgebreide kennis van veel bekende systemen zoals: WordPress / WooCommerce, Magento, Shopware, Lightspeed, Joomla!, Mach3 en OpenCart.

De brandstof: Content

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Wij werken onder andere voor:

 • zoekmachine optimalisatie bureau
 • online marketing uitbesteden
 • seo bureau
 • linkbuilding uitbesteden
 • seo bedrijf
 • seo consultant

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Autoriteit: Externe links

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Je domein autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100 (al moet je voor dat laatste wel Google of Facebook zijn).

Relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor hoge posities in Google of Bing. Linkbuilding hoort daarom ook bij vrijwel iedere SEO campagne. Met ons enorme netwerk zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

meer over linkbuilding

Kijken, kijken …, niet kopen

Hoog in Google staan is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we als full-service SEO bureau ook veel ervaring met conversie optimalisatie, zodat we al die extra bezoekers ook nog eens om kunnen zetten in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website ook doen wat jij wilt.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
LeandroOnline Marketeer

Leandro kent alle ins en outs van Google en weet als geen ander wat er nodig is om je website bovenaan in Google te krijgen.

SEO bureau met transparante rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. Daarnaast krijg je van ons je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO campagne kunt monitoren.

Hèt SEO bureau om je vindbaarheid in Google verbeteren!

Er zijn veel partijen die zich met SEO bezig houden, maar net als in iedere branche zijn de verschillen groot. We komen het vaak tegen dat zowel online als offline kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis. Vraag daarom bij ons gratis advies aan (vergeet niet de gewenste zoekwoorden door te geven aan ons).

 • seo bureau gorinchem
 • grote markt gorinchem

  Hèt SEO bedrijf uit Gorinchem, Zuid-Holland

  Je vindt ons kantoor op de Grote Markt in Gorinchem, de grootste vesting van Nederland. Kom je kennismaken met ons als het mooi weer is? Dan kunnen we de vergaderruimte als je wilt inruilen voor de gezellige terrassen onder onze ramen.

  We zijn een SEO bedrijf zonder poespas. We stellen een SEO strategie voor je op, geven je 24/7 toegang tot alle data (resultaten) en vertellen je alles wat je wilt weten over onze aanpak.

  Het beste SEO bedrijf?

  Zijn we het beste SEO bedrijf van Nederland? Poe, dat vinden we altijd moeilijk te zeggen. Hoe bepaal je wie de beste is? Doe je dat op basis van de eigen posities in Google? Op basis van de klantcases? Gezien de resultaten voor onszelf en onze klanten durven we in ieder geval wel te zeggen dat we 1 van de beste SEO bureaus zijn. Of we voor jou de beste partij zijn kun je natuurlijk maar op 1 manier bepalen en dat begint met een gratis SEO check door 1 van onze specialisten.

  Veelgestelde vragen over SEO

  Waarom SEO?

  90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

  Meer weten over waarom je SEO moet doen

  Wat is lokale SEO?

  Achter bijna de helft van alle zoekopdrachten zit een lokale zoekintentie. Lokale SEO is er op gericht specifiek in je eigen regio bovenaan in Google te komen.

  Lokale zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen een Google Mijn Bedrijf-pagina aanmaken. Je moet ook rekening houden met ‘local citations’ en lokale backlinks.

  Meer over lokale SEO

  Wat is linkbuilding?

  Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

  Meer over linkbuilding

  Wat levert SEO op?

  Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

  Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

  • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
  • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
  • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

  Hoeveel (online) omzet loop jij mis?

  SEO of SEA: Wat past het beste?

  Samengevat: ga je voor een steady en meer solide mooi plekje in de zoekmachine resultaten, kies dan voor SEO. Wil je direct goed zichtbaar zijn en direct meer omzet genereren uit de zoekmachines, kies dan voor SEA.

  Langere uitleg: met SEA (zoekmachine adverteren) kun je patsboem bovenaan staan in de zoekmachine met een advertentie. Voor die advertentie blijf je echter steeds betalen, voor iedere keer dat iemand erop klikt. Als je stopt met adverteren, is je mooie plekje in de zoekmachine resultaten direct weg. SEO (zoekmachine optimalisatie) vergt een langere adem: het duurt langer voordat je op een goede plek in de zoekresultaten staat. Als je daar eenmaal staat, sta je daar echter wel gratis en ben je er niet zomaar in een dag weer weg.

  Kijk altijd naar de conversiepercentages, want die kunnen afhankelijk van de dienst of het product soms flink verschillen voor SEO en SEA.

  Wat doet een SEO specialist?

  Een SEO specialist of SEO expert zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines zoals Google. Hij doet dit door je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Er zijn ook SEO specialisten die zich uitsluitend focussen op 1 van deze gebieden, of op 2. Door op alle 3 de pijlers in te zetten, zijn je groeimogelijkheden het grootst en boek je doorgaans het beste resultaat.

  Kan ik SEO ook zelf doen?

  Ja, dat kan zeker. Ga er echter wel van uit dat het een hoop tijd kost, zowel wat betreft kennisvergaring als wat betreft uitvoering. Voor linkbuilding heb je bijvoorbeeld connecties nodig om steeds weer nieuwe links naar je website te realiseren.

  Op contentgebied zul je eerst een zoekwoordenonderzoek moeten doen en vervolgens heb je tijd en talent nodig voor het schrijfwerk. Ook heb je technische kennis nodig: de bots van zoekmachines kijken naar de technische achterkant van je website, dus het vraagt expertise om die techniek zo goed en aantrekkelijk mogelijk neer te zetten.

  Hoe kies ik de juiste specialist?

  Aanbod genoeg aan SEO specialisten, maar hoe kies je een goede? Er zijn geen kwaliteitskeurmerken of registers voor SEO specialisten: iedereen kan op een mooie dag besluiten zichzelf SEO specialist te noemen.

  Ons advies: gebruik je gezonde verstand als je een goede SEO specialist zoekt. Ook een steengoede SEO expert kan je niet beloven dat je binnen twee maanden de giganten zoals Bol of Zalando voorbijgaat op heel competitieve zoekwoorden. Lees reviews en cases en stel kritische vragen. Biedt een SEO specialist een gratis SEO check aan, ga dan op dat aanbod in. Je krijgt dan een voorproefje van hoe de SEO specialist werkt en hoe de communicatie is.

  Levert mijn SEO specialist goed werk?

  Als je je na een jaar vertwijfeld afvraagt of je SEO specialist goed werk levert, dan is het antwoord waarschijnlijk: helaas niet. Goede SEO zorgt ervoor dat je duidelijk resultaten boekt: je schuift omhoog in de zoekresultaten op termen die voor jou relevant zijn. Logisch gevolg daarvan is dat je het drukker krijgt.

  Als je dus geen inzicht hebt in stijgingen in de zoekresultaten en het ook niet drukker hebt gekregen, dan is het tijd om je eens achter de oren te krabben over je keuze voor je SEO specialist.

  Waarom zou voor Heers kiezen?

  Euhm, waar beginnen we! Laten we het hierop houden: als je klaar bent met mooie woorden en dikke rapporten en klaar bent om het flink druk te krijgen, dan helpt Heers je graag Heersen.