Positieve resultaten binnen 4 weken

In de meeste gevallen kunnen we binnen 4 weken al voor de eerste positieve resultaten zorgen. Door onze kwalitatieve aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen. Zo zorgen we voor een blijvende basis voor goede online vindbaarheid.

Een SEO bureau met garanties?

Wij geven geen garantie dat we de nummer 1 in Google gaan realiseren, omdat er bij SEO altijd factoren zijn waar we niet volledig invloed op hebben. De belangrijkste? Google zelf. Wij geven 3 garanties:

 • We werken transparant en maken meetbaar wat iedere euro oplevert
 • We hanteren geen black-hat praktijken
 • We kijken verder dan posities in Google en gaan voor aantoonbaar resultaat

Gratis SEO check

Weten wat er nodig is om meer omzet met SEO te genereren?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Stap 1. Zorgen voor een goede technische basis

Als full-service SEO bureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek – de basis voor hogere posities in Google – gaat tegenwoordig verder dan goede codering en indexering. Wij zorgen voor snelheid, toegankelijkheid en veiligheid en houden rekening met onder andere title tags, headers, schema.org, snelheid, en filters. Met een goede technische basis kunnen we het budget voor online marketing maximaal benutten.

Werkt jouw bedrijf met WordPress / WooCommerce, Magento, Shopware, Shopify, Lightspeed, Joomla!, Mach3 of OpenCart? Met onze uitgebreide kennis van deze bekende systemen gaan we hier graag mee aan de slag.

Stap 2. Content voor traffic én conversie

SEO teksten laten schrijven? Voor online vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je ideale klant, als Google verleidt. Zo zorgen we ervoor dat het groeiend aantal websitebezoekers daadwerkelijk overgaat tot actie. Meetbaar resultaat. Zijn hier nog stappen te maken?

Deze klanten kozen al voor Heers als SEO bureau

 • seo uitbesteden
 • zoekmachine optimalisatie uitbesteden
 • seo tekstschrijver
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers

Sinds we Heers als SEO marketing bureau hebben zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Stap 3. We gaan voor autoriteit

Relevante inkomende, externe links zorgen voor een hogere domein autoriteit. En autoriteit is een signaal voor de zoekmachines. Autoriteit kun je op verschillende manieren meten zoals Domein Autoriteit en Domain Rating. Vrijwel iedere website kan stappen in Google maken door middel van linkbuilding of het nu op domein of paginaniveau is. Bij Heers hebben we door de jaren heen een gigantisch netwerk van partners en online publishers opgebouwd. Hierdoor kunnen we content en links publiceren op meer dan 20.000 websites.

meer over linkbuilding

Van hogere posities naar conversie optimalisatie

Hoog in Google staan zorgt niet per definitie voor een interessante ROI. Conversie optimalisatie doet dat wel. Als full-service SEO bureau werken we op basis van een goede online marketingstrategie en zetten we al die extra (relevante) bezoekers om in meer concrete leads én omzet.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenSenior SEO specialist

Roderick was al bezig met SEO voor Google de markt ging domineren en krijgt nog steeds een kick van stijgende rankings.

Onze expertise als SEO bureau

Van gedreven junioren tot en met senioren met meer dan 25 jaar ervaring, ons team helpt bedrijven in vrijwel alle branches naar de top. Of het nu gaat om A-merken of pure online spelers, wij verbeteren de resultaten.

We helpen onze klanten met alle aspecten van SEO zoals onder andere de volgende SEO diensten:

Wij spijkeren onze kennis vrijwel wekelijks bij via kennissessies en events. En komt een specialist van ons er niet uit, dan wordt je case in de wekelijkse meeting door heel het team onder de loep genomen. Met meer dan 150 tevreden klanten (bekijk onze cases) moeten we de afgelopen 10 jaar iets goed gedaan hebben toch?

Eindelijk een SEO bureau met transparante rapportages!

We informeren je maandelijks over de behaalde resultaten en de werkzaamheden die we hiervoor uitgevoerd hebben. Zelf bijhouden hoe het gaat of input nodig voor een intern marketingoverleg? In je eigen Heers Rapportage-omgeving vind je 24/7 alle data rondom de lopende SEO campagne.

Hèt SEO bureau dat gaat voor resultaat

Net als in iedere andere branche zijn ook de verschillen in SEO bureaus groot. Onze specialisten gaan aan de slag op basis van een goed doordachte marketingstrategie, waarborgen een kwalitatief linkprofiel en zorgen er zo voor dat we online geen kansen meer laten liggen. Alleen op die manier halen we het maximale uit jouw marketingbudget. Benieuwd welke investering hier voor nodig is? Vraag een vrijblijvend advies aan (vergeet hierbij niet de gewenste zoekwoorden door te geven).

Hèt SEO bedrijf uit Gorinchem, Zuid-Holland

Je vindt ons kantoor in het centraal gelegen Gorinchem, de mooiste vestingstad van Nederland. Direct je SEO uitbesteden of eerst kennismaken of sparren? We spreken graag met je af! Als SEO specialist zonder poespas. We stellen een maatwerk SEO strategie op, geven je 24/7 toegang tot alle data (resultaten) en nemen je van A tot Z mee in onze aanpak.

Enkele van onze SEO experts

 • Wende - online marketing bureau Heers

  Wende Pollé

  Senior SEO-specialist

  Er was eens een SEO-specialist. Gaat minimaal 3x per jaar naar Disney.

 • Roderick - online marketing bureau Heers

  Roderick van Straten

  Senior Online marketeer

  Metal & Punk. Drinkt geen koffie. Hekel aan verliezen

 • Suzan Helmons

  Suzan Helmons

  SEO-Specialist

  De leeuwin van Heers. Bijt zich graag vast in jouw project.

Of we het beste SEO bureau zijn?

Dat vinden we zelf moeilijk te beantwoorden. Hoe bepaal je wie de beste is? Doe je dat op basis van eigen posities in Google of op basis van sterke klantcases? Als we naar deze twee zaken kijken, durven we wel te zeggen dat we één van de beste SEO bureaus zijn. We bepalen graag of we ook voor jouw marketingplan de beste partij zijn. Laten we beginnen met een gratis SEO check door één van onze specialisten! Daarna kijken we graag samen met je welke van onze SEO diensten je aan meer leads, omzet en naamsbekendheid gaan helpen.

Veelgestelde vragen over SEO

Waarom SEO uitbesteden?

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Het uitbesteden van SEO heeft de volgende voordelen:

 • Beschikbaarheid van professionele SEO tools
 • Profiteren van jarenlange ervaring
 • Up-to-date kennis van de Google-richtlijnen (en updates)
 • 24/7 inzicht in de resultaten
 • Elke maand contact met de gezelligste SEO specialisten van NL

Meer weten over waarom je SEO moet doen

Wat gaat SEO uitbesteden kosten?

Afhankelijk van de status van je website, de aanwezige content en je linkprofiel bepalen we wat nodig is om de concurrentie te verslaan. Soms betekent dat dat er veel tijd en geld in contentcreatie gaat zitten, soms betekent het dat je uren aan webdevelopment nodig hebt en in andere gevallen betekent het dat er geïnvesteerd moet worden in de autoriteit van het domein (linkbuilding). De daadwerkelijke kosten worden voornamelijk bepaald door de concurrentie op een zoekwoord.

Tijdens onze gratis SEO scan brengen we in kaart welke maandelijkse kosten er nodig zijn om de concurrentie in Google te verpulveren.

Wat levert SEO op?

Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

 • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
 • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
 • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

Hoeveel (online) omzet loop jij mis?

SEO of SEA: Wat past het beste?

Samengevat: ga je voor een steady en meer solide mooi plekje in de zoekmachine resultaten, kies dan voor SEO. Wil je direct goed zichtbaar zijn en direct meer omzet genereren uit de zoekmachines, kies dan voor SEA.

Langere uitleg: met SEA (zoekmachine adverteren) kun je patsboem bovenaan staan in de zoekmachine met een advertentie. Voor die advertentie blijf je echter steeds betalen, voor iedere keer dat iemand erop klikt. Als je stopt met adverteren, is je mooie plekje in de zoekmachine resultaten direct weg. SEO (zoekmachine optimalisatie) vergt een langere adem: het duurt langer voordat je op een goede plek in de zoekresultaten staat. Als je daar eenmaal staat, sta je daar echter wel gratis en ben je er niet zomaar in een dag weer weg.

Kijk altijd naar de conversiepercentages, want die kunnen afhankelijk van de dienst of het product soms flink verschillen voor SEO en SEA.

Als full-service zoekmachine marketing bureau kunnen we je uiteraard met beide disciplines helpen.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website zo goed mogelijk presteert in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit doet een SEO specialist door je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Er zijn ook SEO specialisten die zich uitsluitend focussen op 1 van deze gebieden, of op 2. Door op alle 3 de pijlers in te zetten, zijn je groeimogelijkheden het grootst en boek je doorgaans het beste resultaat.

Iedere SEO specialist begint met een uitgebreide SEO analyse waarbij gekeken worden naar:

 • de concurrentie (welke content gebruikt de concurrentie en hoe ziet het linkprofiel er uit)
 • de techniek (is de website toegankelijk, indexeerbaar en zijn er bijvoorbeeld issues met crawlen en indexeren)
 • de informatiebehoefte van de doelgroep
 • de zoekwoorden (welke sluiten aan bij de informatiebehoefte / zoekintentie en bij de doelstellingen)
 • de content (welke content kan geoptimaliseerd worden en welke content mist nog)

Nieuwsgierig? Vraag onze gratis SEO check aan.

Welke SEO diensten levert Heers?

Bij Heers kun je terecht voor alle SEO diensten. We zijn echte SEO-nerds en helpen je van SEO scan tot en met website migraties. Van content optimalisatie tot een volledige contentstrategie en van linkbuilding tot technische en internationale SEO. Als het iets met SEO te maken heeft, dan doen wij het!