Snelle en betrouwbare resultaten

Onze aanpak zorgt in de meeste gevallen al binnen 4 weken voor de eerste positieve resultaten. Door onze aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Een SEO bureau met garanties!?

Bij ons krijg je 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er zijn bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Gratis SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag.

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

De basis van SEO

Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, snelheid en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis.

De brandstof: Content

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Meer over content

Wij werken onder andere voor:

 • seo specialist
 • seo specialist
 • seo tekstschrijver
 • webdesign
 • seo
 • zoekmachine optimalisatie bureau
 • linkbuilding uitbesteden
 • social media uitbesteden
 • sea specialist
 • google adwords specialist
 • zakelijk bloggen

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Autoriteit: Externe links

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Je domein autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100 (al moet je voor dat laatste wel Google of Facebook zijn). Check je autoriteit hier.

Relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor hoge posities in Google of Bing. Linkbuilding hoort daarom ook bij vrijwel iedere SEO campagne. Met ons enorme netwerk zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

meer over linkbuilding

Kijken, kijken …, niet kopen

Hoog in Google staan is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we als full service seo bureau ook veel ervaring met conversie optimalisatie, zodat we al die extra bezoekers ook nog eens om kunnen zetten in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website ook doen wat jij wilt.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
RandyRandyOnline Marketeer

Randy is één van onze SEO specialisten en vertelt je graag meer over onze aanpak.

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

SEO rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. Daarnaast krijg je van ons je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO kunt monitoren.

Je vindbaarheid verbeteren samen met het beste SEO bureau?

Er zijn veel partijen die zich met SEO bezig houden, maar net als in iedere branche zijn de verschillen groot. We komen het vaak tegen dat zowel online als offline kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis. Vraag daarom bij ons gratis advies aan (vergeet niet de gewenste zoekwoorden door te geven aan ons).