Keiharde resultaten met een SEO specialist

SEO is essentieel voor het genereren van leads. Feit! Voor 95% van de Nederlanders start hun zoektocht naar een bedrijf of product namelijk in Google. Ook als de aankoop uiteindelijk offline plaatsvindt (het ROPO-effect).

We stellen realistische doelen en werken naar keiharde resultaten, waarvoor een goede analyse van de huidige situatie onmisbaar is. Vraag nu de SEO check aan en ontvang (uiterlijk) binnen 2 werkdagen een transparant advies waarmee we beter inzicht hebben in welke investering nodig is om jouw omzet uit SEO écht te laten groeien of waarmee je zelf aan de slag kunt.

We checken volledig vrijblijvend:

 • Techniek
 • Content
 • Autoriteit

Vrijblijvende SEO scan

Weten wat er nodig is om het maximale uit je online marketing budget te halen?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Met deze 5 kenmerken van een SEO specialist brengen wij jouw organisatie verder

Met deze 5 belangrijkste kenmerken van een SEO specialist brengen wij jouw organisatie verder dan veel zelfbenoemde specialisten.

 1. Een transparante werkwijze en heldere manier van communiceren
 2. Een holistische aanpak (Techniek, Content en Autoriteit gaan echt samen)
 3. Een gezonde dosis boerenverstand en verstand van bedrijfsprocessen
 4. Resultaatgericht: wij focussen ons niet alleen op posities in Google, maar ook op conversie.
 5. Leergierig: SEO én jouw concurrenten staan niet stil. Wij ook niet!

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Wij werken onder andere voor:

 • seo uitbesteden
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers

Wat is een SEO specialist en wat doet zo'n specialist?

Een SEO specialist zorgt er dus voor dat jouw website zo goed mogelijk vindbaar is in de organische (gratis) zoekresultaten van de zoekmachines. Omdat we in Nederland voornamelijk met Google te maken hebben, kun je dus prima zeggen dat zo’n specialist zorgt dat je hoger in Google komt. Onze SEO specialisten werken niet alleen naar een goede positie op de SERP, maar zorgen we er ook voor dat al die extra traffic ook daadwerkelijk wordt omgezet in conversies.

Na een grondige analyse is ons grove plan van aanpak dus:

 1. Bovenaan in Google komen
 2. Hieruit meer (relevante!) traffic naar je website leiden
 3. De relevante traffic omzetten naar conversie door onder andere een winnaar te zijn in conversie optimalisatie. Bovenaan in Google komen is dus eigenlijk pas het begin.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Omdat je gaat voor de winst. Zowel met je core business, als in Google. SEO uitbesteden zorgt voor meer bezoekers, meer leads, meer omzet. Daarnaast geven wij je als SEO specialist goed en eerlijk inzicht in de resultaten. Alleen op basis van een transparantie ROI maak je Heersende stappen naar de top.

Een bureau in plaats van een freelancer

Er zijn 2 belangrijke redenen om te kiezen voor een SEO bureau in plaats van freelancer.

De continuïteit van jouw campagnes. Met meerdere SEO specialisten in huis kan er hier af en toe ook gewoon iemand afwezig zijn, zonder dat je campagnes stilvallen of jij dit merkt in de Google rankings. We gaan hier allemaal voor de winst.

Onze kennis gaat verder dan ‘hoger in Google komen’. Met zowel specifieke SEO kennis, als kennis van conversie optimalisatie, webredactie en webdesign, kunnen we altijd het maximale uit jouw SEO campagne(s) halen. Tegenover deze dosis kennis en transparante rapportages staan veel freelance SEO consultants / experts die zich nauwelijks of niet verdiepen in techniek, een systeem als WordPress of concrete doelen en conversiemetingen. Wij gaan verder dan “hoger in Google” komen en zorgen voor meetbare resultaten in de vorm van traffic en conversie.

Daarnaast zijn we Google Partner en kunnen we je ook laten Heersen in de advertenties van Google.

SEO expert, SEO specialist of consultant: het begint allemaal met een grondige check en doordachte strategie

Een professional die je helpt hoger in de gratis resultaten van Google te komen. De meest gebruikte termen zijn SEO specialist en SEO expert, maar ook SEO consultant en SEO marketeer. Leuk en aardig, maar uiteindelijk draait alles vooral om een succesvolle SEO strategie. Om die reden beginnen wij altijd met een uitvoerige SEO check, waarbij we techniek, content en autoriteit onder de loep nemen.

Techniek als essentiële basis

We zorgen voor een goede technische basis voor je vindbaarheid in Google. Jouw website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden, maar ook snel, toegankelijk en veilig zijn. Bij technische SEO moet je onder andere denken aan title tags, headers, structured data en Google PageSpeed Insights. Dán pas gaan we verder.

Content: meer bezoekers krijgen én meer bezoekers verleiden

Aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets. Aan briljante content die niemand leest, ook niet. Oplossing: content die zowel je bezoekers, als Google verleidt. Bij ons kun je Heersende webteksten laten schrijven die voor meer bezoekers zorgen en meer bezoekers verleiden tot conversie.

Zoekmachine optimalisatie en een uitgebreide content strategie zijn een ijzersterke combinatie voor effectieve online vindbaarheid. Keyword density, synoniemen, latent semantische indexering, buyers persona’s en de principes van overtuigen van Cialdini? Onze SEO tekstschrijver draait haar hand hier niet voor om. Brandstof voor de vindbaarheid van jouw website!

Dán pas autoriteit opbouwen met linkbuilding

Lukraak beginnen met linkbuilding. Daar zijn we niet zo van. Na het bouwen van een fundamentele basis (techniek en content), gaan we aan de slag met relevante, inkomende externe links. Een must voor je vindbaarheid en dus een belangrijk onderdeel van je SEO strategie.

Als SEO specialist én linkbuilding specialist hebben we een enorm PR netwerk, waarmee we zorgen we dat jouw website of webshop de juiste exposure en links krijgt.

Sparren met een SEO specialist?

Neem dan contact met ons op
RoderickSenior SEO specialist

Roderick was al bezig met SEO voor Google de markt ging domineren en krijgt nog steeds een kick van stijgende rankings.

Aan de slag met een grondige analyse?

Alles begint dus met een grondig zoekwoorden-onderzoek, de website, het linkprofiel en de concurrentie. Op basis daarvan bepalen we of de focus moet liggen op techniek, content, autoriteit of een combinatie daarvan.

SEO Quick Wins & lange termijn

Na de analyse beginnen we met de Quick Wins (laaghangend fruit) om zo snel resultaat te behalen voor onze klanten. Meestal zijn dit OnSite verbeteringen, maar soms kan het ook een kwestie van linkbuilding zijn. Voor de lange termijn adviseren we altijd aan de slag te gaan met content marketing. De redenen hiervoor leggen we graag aan je uit!

Kijken, kijken …, niet kopen

Veel bezoekers op je website is alleen maar nuttig als die ook op je website doen wat jij wilt. Bovenaan staan in Google is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben onze SEO experts veel ervaring met conversie optimalisatie. En die kunnen al die extra bezoekers ook nog eens omzetten naar meer concrete leads en omzet.

Getraind worden door een ervaren SEO expert?

Een aantal keer per jaar geven onze consultants trainingen (zowel op onze eigen locatie als incompany). In 1 middag leer je (bijna) alles over zoekmachine optimalisatie.

We brengen alle factoren van Google terug naar jip-en-janneke taal, zodat je een duidelijk en compleet overzicht hebt. Na afloop ben je zelf in staat je website beter te laten ranken in Google.

Sparren met een SEO specialist?

Gewoon ouderwets 1-op-1 sparren? Samen live achter een scherm zitten om je website en de concurrentie te analyseren? Geen probleem! Onze SEO specialisten zijn per blokken van 2 uur in te huren op onze eigen locatie in het centrum van Gorinchem, maar ook incompany.

Uiteraard kunnen we ook vooraf aan zo’n sessie een uitgebreide analyse doen en die live met je komen bespreken.

Wil je zelf alvast een start maken met SEO lees dan eerst de Starter Guide van Google.

Meer over SEO

Waarom SEO (verbeteren)?

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Meer weten over waarom je SEO moet doen

Wat levert SEO op?

Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

 • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
 • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
 • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

Hoeveel (online) omzet loop jij mis?

SEO of SEA: Wat past het beste?

Samengevat: ga je voor een steady en meer solide mooi plekje in de zoekmachine resultaten, kies dan voor SEO. Wil je direct goed zichtbaar zijn en direct meer omzet genereren uit de zoekmachines, kies dan voor SEA.

Langere uitleg: met SEA (zoekmachine adverteren) kun je patsboem bovenaan staan in de zoekmachine met een advertentie. Voor die advertentie blijf je echter steeds betalen, voor iedere keer dat iemand erop klikt. Als je stopt met adverteren, is je mooie plekje in de zoekmachine resultaten direct weg. SEO (zoekmachine optimalisatie) vergt een langere adem: het duurt langer voordat je op een goede plek in de zoekresultaten staat. Als je daar eenmaal staat, sta je daar echter wel gratis en ben je er niet zomaar in een dag weer weg.

Kijk altijd naar de conversiepercentages, want die kunnen afhankelijk van de dienst of het product soms flink verschillen voor SEO en SEA.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist of SEO expert zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines zoals Google. Hij doet dit door je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Er zijn ook SEO specialisten die zich uitsluitend focussen op 1 van deze gebieden, of op 2. Door op alle 3 de pijlers in te zetten, zijn je groeimogelijkheden het grootst en boek je doorgaans het beste resultaat.