Technische SEO met garanties?

We geven 4 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best
 • we leveren betrouwbare en snelle resultaten

Onze aanpak zorgt vaak al binnen een maand voor de eerste positieve resultaten. Bovendien gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen. Zo heb je een betrouwbare blijvende basis voor de internationale vindbaarheid van je website.

Garanderen jullie dan niet de nummer 1 positie in Google? Nee en geen enkel serieus bureau kan die garantie geven. Er zijn namelijk bij SEO altijd factoren waar we geen directe invloed op hebben. De belangrijkste hiervan zijn je concurrenten en Google zelf.

Vrijblijvende SEO check

Weten wat er nodig is om je SEO te verbeteren?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

SEO met resultaat: onze specialisten doen niet anders

Je kiest voor SEO om tastbare resultaten te behalen: om te winnen. Dus eerst delen we graag wat Heersende SEO resultaten.

 • We behalen #1 posities in Google voor allerlei klanten in allerlei branches. Bijvoorbeeld voor Logochoc. En voor Heers zelf ook trouwens, want: practice what you preach.
 • We zorgen voor indrukwekkende traffic- en conversiecijfers. Voor Van Hollandse Bodem bijvoorbeeld: 40% meer aanvragen en 60% meer bezoekers sinds de start met SEO door Heers.
 • Omzetstijging realiseren we uiteraard ook met onze werkzaamheden. Mooi voorbeeld is DHK Kozijnen met een omzetstijging van 482%.

Om dit te behalen, hebben we verschillende search specialisten in huis. Als team voeren we technische SEO uit, bouwen we de autoriteit van je website uit en zetten we in op conversiegerichte content. Alles voor resultaat!

SEO: Techniek, Content en Autoriteit

SEO of zoekmachine optimalisatie bestaat uit 3 pijlers: techniek, autoriteit en content. In een notendop: een geoptimaliseerde website steekt technisch goed in elkaar, staat hoog aangeschreven dankzij een natuurlijk en kwalitatief backlinkprofiel en bevat inhoudelijke content.

Technische SEO is dus een van de drie pijlers van SEO en alle drie de pijlers hebben elkaar nodig. Zo wordt je briljante content niet goed opgepikt als je website geen solide technische basis heeft. En continu je autoriteit uitbouwen heeft geen nut als je pagina’s geen kwalitatieve content bevatten.

Binnen veel marketingstrategieën wordt technische SEO óf onderschat, óf is door het technische aspect het lastigst te bevatten. Juist daarom haal je met Heers het onderste uit de kan: alles uit je marketingbudget, in dit geval.

We deden al SEO voor:

 • seo specialist
 • online marketing bureau
 • seo uitbesteden
 • luxaflex
 • adwords uitbesteden
 • seo bureau

Technische SEO: Heers How

Onze SEO specialisten draaien hun hand niet om voor technische uitdagingen. Sterker nog: een aantal van ons wordt er juist héél gelukkig van ;). Door te schroeven en sleutelen onder de motorkap van je website, zorgen wij ervoor dat je website zijn beste technische beentje voor zet voor Google. Het doel? Je marketingbudget en Googles crawlbudget optimaal benutten en zo gaan voor Heersende resultaten.

Google goes shopping (We wijzen ‘m de weg met technische SEO)

Google komt regelmatig op je website langs. Hij komt dan inventariseren wat er bij je te halen valt. Die bezoekjes van Google zijn goed te vergelijken met jouw last minute supermarktbezoek, 5 minuten voor sluitingstijd. De bots van Google hebben maar beperkt de tijd om je website te crawlen: er is haast bij.

Onze technische SEO specialisten zorgen ervoor dat de rode loper voor Google uit ligt op je website en dat ‘ie in een paar seconden helder heeft wat je website in z’n mars heeft. Hoe ze dat doen?

Technische SEO zorgt voor orde

Als jij 5 minuten voor sluitingstijd nog de supermarkt binnenstormt, dan ga je ervan uit dat die supermarkt goed geordend is. Het einde zou zoek zijn als de paaseitjes naast de bloemkool lagen en je de spaghettisaus naast de pindarotsjes aantrof.

Technische SEO draait voor een groot deel om het creëren van orde op je website. Zo zullen wij als technische SEO specialist:

 • Je XML-sitemap up-to-date houden en de structuur van je website optimaliseren
 • Een juist en volledig robots.txt-bestand opstellen
 • Structured data toevoegen aan de website met schema.org
 • Filters juist implementeren
 • Strategische title tags en headers invoegen die je content structureren

Sparren over technische SEO?

Neem contact met ons op
DaveSenior SEO specialist

Dave optimaliseert je website van top tot teen en kan jou of je webdesign agency precies uitleggen wat er moet gebeuren

De rode loper uit: technische SEO zorgt voor toegankelijkheid

Technische SEO zorgt niet alleen voor orde op je website, maar ook voor toegankelijkheid. Google geeft de voorkeur aan toegankelijke websites.

Om bij het supermarktvoorbeeld te blijven: en supermarkt moet drempelloos zijn voor rolstoelgebruikers en de gangpaden moeten breed genoeg zijn voor grote wandelwagens. Iedereen moet probleemloos boodschappen kunnen doen.

Om de toegankelijkheid van je website te optimaliseren, zal een technische SEO specialist:

 • De mobielvriendelijkheid van je website optimaliseren
 • Snelheidoptimalisatie uitvoeren
 • De veiligheid van je website zeker stellen

Wat krijg ik dan precies met technische SEO?

Logische vraag. Het antwoord is op het eerste gezicht teleurstellend: van technische SEO zie je bijna niks. Dat wil zeggen: je ziet niks van de technische SEO-hoogstandjes die wij voor je realiseren. Datzelfde geldt voor je bezoeker. Het zal je bezoeker niet zomaar opvallen hoe SEO technisch sterk je website in elkaar zit.

Maar: technische SEO valt op door zijn uitwerking. In combinatie met sterke content en kwalitatieve linkbuilding zie je een positief resultaat in de SERPs: de website schuift omhoog in Google. En dat merk je dan weer in de hoeveelheid traffic: je krijgt meer bezoekers. En meer bezoekers? Dat betekent meer (potentiële) klanten en dus meer omzet. 

Technische SEO van Heers: This is how we (Sc)Roll

Je technische SEO uitbesteden aan Heers is een strak plan (net als de rest van je SEO uitbesteden, je SEA uitbesteden en je CRO uitbesteden aan Heers, trouwens). Enkele veelgehoorde redenen van klanten die voor Heers kozen:

 • ‘Jullie leveren gewoon steeds weer resultaat’. Absoluut! Onze specialisten hebben een echte winnaarsmentaliteit en worden gedreven door resultaat.
 • ‘Jullie weten waar jullie het over hebben’. Ook waar. We zitten hier met een stel vakidioten. De één is een technische man (voor de technische SEO), de ander denkt in pakkende oneliners (de Google Ads specialist) en weer een ander ziet in iedere zin ruimte voor tekstuele verbetering (de contentspecialist).
 • ‘Jullie zeggen waar het op staat’. Altijd. We zijn een tikkeltje eigenwijs en altijd transparant. Ons doel is om ook op lange termijn te gaan voor Heersende resultaten voor onze klanten. We beloven alleen zaken die we kunnen waarmaken. Als iets niet werkt, zijn we daar eerlijk over.

Klaar om te Heersen?

En? Klaar voor een Heersende online marketingstrategie? Toe aan échte SEO resultaten die verder gaan dan topposities? Super! Neem contact met ons op, we maken graag kennis met je organisatie en jullie ambities.