Meer omzet met hetzelfde SEA budget

Als Google Partner helpen we je extra omzet te genereren via de advertenties in Google.

Startpunt: onze gratis SEA scan.

Gratis scan, onbetaalbare inzichten

Wat je krijgt met een gratis SEA scan van Heers:

 • Zoekwoordenscan: adverteer je op de juiste zoekwoorden?
 • Analyse van je CTR: zijn er meer kliks mogelijk?
 • Plan van aanpak: hoe zouden wij als Heersers jouw account aanpakken?

Durf jij een kritische en eerlijke blik op je huidige aanpak aan?

Gratis SEA scan

Meer resultaat uit je SEA investering? Begin met écht online Heersen

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Advertentiebudget per maand

We gebruiken je gegevens alleen om je ons advies te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

SEA, een korte uitleg

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. SEA is, net als SEO, een onderdeel van SEM (Search Engine Marketing).

De advertenties in Google realiseer je via Google Ads, het advertentiesysteem van Google.

In de video hieronder legt Mees je precies uit:

 • Wat SEA is
 • Wat de voor- en nadelen zijn
 • Hoe je Google Ads inzet
 • Van welke verschillende typen campagnes je gebruik kan maken

Wat SEA uitbesteden aan Heers je oplevert

Door SEA uitbesteden aan de go-to Google Ads specialist Heers haal je het beste rendement uit je SEA budget. SEA uitbesteden aan onze gecertificeerde SEA specialisten betekent namelijk niet alleen loze beloftes, we maken onze gerealiseerde omzet meetbaar en inzichtelijk.

Dat rendement behalen, deden we al voor heel wat bedrijven. Hier wat resultaten die we voor hen boekten met SEA:

 • Voor Vogel B.V. realiseerden we 70% meer bezoekers vanuit Google Ads.
 • Bij Van Hollandse Bodem behalen we precies hetzelfde resultaat met SEA als voor ze bij Heers kwamen. Met 47% minder budget.
 • Easy Import besteedt SEA aan Heers uit en heeft een gemiddelde CTR van 18% op die Ads. De campagne moet af en toe zelfs even uit, omdat de aanvragen door het dak schieten!

SEA x SEO

Trouwens: ook op SEO-gebied behalen we aantoonbare resultaten voor onze klanten. Bekijk onze cases maar eens. Heers als SEO-specialist inschakelen, is dus ook geen verkeerd idee. Want waar je met SEA uitbesteden snel resultaten kan zien, is SEO meer een lange termijnstrategie.

En zoals Mees je vertelde in de video heeft SEA uitbesteden een groot nadeel: advertenties kosten nu eenmaal geld. Bij concurrerende zoekwoorden kost dit zelfs een heleboel geld. SEO is gratis (op het uitbesteden na). Kan je SEO dan beter zelf doen? Of is SEO uitbesteden stiekem toch wel een goed idee? Wij laten het antwoord aan jou over…

SEA uitbesteden: dit win je

Wie voor SEA uitbesteden aan Heers kiest, heeft het slim bekeken. Wij leveren je namelijk winst op, op vier vlakken:

Geld

Het is logisch dat een SEA specialist geld kost. Maar (nu komt -ie): je kunt tot op de eurocent narekenen hoeveel die investering je oplevert. Handig voor jou, maar ook een vuurtje onder de billen van onze specialisten, want die voelen natuurlijk aan dat ze meer op moeten brengen dan dat ze kosten. Anders ben jij snel weg, en terecht.

Tijd

Is er veel concurrentie op de zoekwoorden van jouw advertenties? Dan is er automatisch meer tijd nodig om je campagnes goed te laten draaien. En jij wil je budget – en tijd – natuurlijk slim inzetten om het maximale resultaat eruit te halen. Dat kan zomaar eens betekenen dat je er dagelijks mee bezig moet zijn. Doe je dat zelf? Dan kost dat je zeeën van tijd. Die bespaar jij weer door SEA uitbesteden.

Pling, schakelen. En snel!

Anticiperen en reageren op marktwerking. Een taak voor jou? Of een taak voor de SEA specialist die jouw advertenties beheert? Bij SEA uitbesteden ben je ervan verzekerd dat de Ads specialist dat doet, want het is zijn vak. Onze specialisten houden trends voor je in de gaten en brengen je op de hoogte wanneer zij kansen zien. Je bent er dus snel bij als er iets te adverteren valt.

Dubbel heersen: SEA + SEO

Naast onze SEA specialisten hebben we ook SEO-specialisten in huis. Handig, want SEO en SEA bezitten samen de SERP in Google. Die 24% omzet die we noemen in de titel van deze pagina gaat naar de SEA-resultaten in Google. Dat laat nog 76% omzet over voor SEO. Juist door SEO en SEA samen te laten werken en door ‘resultatenpaginabreed’ op trends in te zetten, is je reikwijdte maximaal.

Ik wil ook online Heersen

Heers als SEA bureau: daarom

Meer rendement uit hetzelfde budget

We kunnen het voor Van Hollandse Bodem en we kunnen het ook voor jou. Als SEA bureau hebben we meerdere specialisten die dagelijks met campagnes bezig zijn. Dat betekent dat we de kennis in huis hebben om jou meer omzet te bezorgen met dezelfde ad spend.

Geen CTR, maar ROAS

Wij denken in ROAS, de Return on Ad Spend. Die bereken je zo: Opbrengst / Kosten * 100% = % ROAS. Stel dat de ROAS van je Ads campagne 5,50 is, dan betekent dat dat elke euro die je in SEA investeert, je 5,50 euro oplevert.

En daar gaan we voor: een ROAS die je in één klap laat zien dat SEA uitbesteden iedere euro dubbel en dwars waard is.

Korting op Google advertentiekosten!

Als SEA bureau hebben we een partnership met CSS partij Bigshopper. Via ons kun je dus 20% korting krijgen op je advertentiekosten.

Heers: Google partner

De manier waarop wij adverteren is goedgekeurd door Google. We zijn namelijk Google Partner en handelen dus altijd volgens de richtlijnen van de grote G.

Gratis SEA scan t.w.v. €340

Door onze gratis SEA scan aan te vragen, ontvang jij gratis een specialistisch advies over je huidige campagnes. Wat gaat goed, op welke valkuilen moet je alert zijn, wat kan beter? Kortom, hoe kunnen we je budget inzetten voor maximaal resultaat?

Gratis SEA scan door SEA specialisten?

Ja, vertel me meer
Corné KempsSEA specialist

Niet zeker of SEA uitbesteden aan Heers voor jou de beste keuze is? Corné geeft je vrijblijvend advies.

Een mooie CTR of knallende conversies?

Kijken, kijken… en niet kopen. We doen het op marktjes in Frankrijk, maar ook op het internet. Jij hebt daar met je Google Ads campagnes precies niks aan, die kijkende mensen. De vraag is dan ook: wil je kijkers of kopers? SEA uitbesteden aan onze specialisten betekent sowieso lagere kosten en een betere CTR voor je campagnes. Voeg daar ook maar meer resultaat aan toe.

We kijken namelijk niet alleen naar de vertoningen en kliks van je advertenties, maar zetten vol in op conversie. Die maken we natuurlijk ook meetbaar.

Meten is weten en daarna verbeteren

Die conversies behaal je niet alleen met goede ads, die zijn slechts het startpunt. Je hebt ook specifieke landingspagina’s nodig om je bezoekers verder de funnel in te leiden. Daarom werken onze SEA specialisten nauw samen met een SEO tekstschrijver en een CRO-specialist om die landingspagina’s zo converterend mogelijk te maken.

We sturen altijd op data. Daarom werken we met abonnementen van minimaal 6 maanden. Zo hebben we voldoende tijd om die data te kunnen verzamelen. In die 6 maanden duiken we in je Google Ads en analyseren we het klik- en koopgedrag van je doelgroep.

Hierna krijg je een strategisch vervolgadvies op basis van alle data die we verzameld hebben. Je kunt nu per maand opzeggen, mochten de conversies dramatisch tegenvallen. Daar gaan we niet vanuit, want we weten uit ervaring dat onze klanten erg blij worden van al die nieuwe online leads!

SEA uitbesteden aan een Google Partner

Uiteraard zijn we Google Partner: check ons profiel hier. Niemand anders dan onze enige echte Google gecertificeerde SEA specialisten werken aan jouw campagnes. Alleen voor die landingspagina’s schakelen zij iemand in met een ander specialisme.

Ook zijn we onder andere gecertificeerd op het gebied van Google Analytics. Daardoor kunnen we door onze uitgebreide analyses het optimale uit je campagne-budget(ten) halen.google adwords uitbesteden

Jaarlijks verlengen we onze certificaten. Dat is verplicht. Daardoor ben jij altijd gegarandeerd dat onze specialisten op de hoogte zijn van de laatste kennis en dat we door Google zelf op de hoogte gebracht worden van nieuwe versies van de software en ontwikkelingen in de markt.

Ook Heersen in SEA zoals deze bedrijven?

 • google ads uitbesteden
 • wat is seo?
 • adwords uitbesteden
 • adwords uitbesteden
 • seo specialist

Adverteren in Google + je eigen rapportage-omgeving

Jij wil resultaat behalen, conversies die door het dak schieten en een vinger aan de pols houden. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Je wil, naast de ROAS, natuurlijk weten welke resultaten je boekt door je marketingbudget te besteden aan SEA uitbesteden.

Daarom krijg je met ons als SEA bureau 24/7 inzicht in alle data rondom je campagnes in je eigen online dashboard. Daarin zie je:

 • De totale kosten;
 • het aantal vertoningen van je advertentie;
 • het aantal kliks op je advertentie;
 • het aantal conversies;
 • het conversiepercentage;
 • de kosten per conversie;
 • en nog veel meer.

SEA uitbesteden?

Ons wel bellen!
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenOnline marketeer

Onze gecertificeerde SEA specialist Roderick helpt je graag verder met je Google Ads campagnes.