De uitdaging

Eind 2018 stopte de toenmalige online marketing partner van Vogel B.V. Waar vind je zo snel een nieuwe partner die niet alleen een ijzersterke online marketingstrategie met je neerzet, maar ook nog eens goed is in WordPress? Gelukkig had de oude partner ook kennis van de branche en tipte Heers.

Toen onze partij stopte, hadden we geen mogelijkheid om op zo'n korte termijn een andere partij te benaderen. Dan ga je wel een beetje twijfelen, maar nadat Roderick langs is geweest, hadden wij er allemaal veel vertrouwen in.

Over Vogel B.V.

Wat in 1897 werd opgericht als stukadoorsbedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf voor totaalonderhoud: Vogel B.V. in Zwijndrecht. Met renovatie en reparatie van beton als specialisme heeft Vogel B.V. een vertrouwde en deskundige reputatie opgebouwd. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Vogel B.V. is voornamelijk groot geworden door hun eigen vernieuwende oplossingen, zoals het VVUV-systeem. Onze ambitie? Vogel B.V. nóg groter maken met een Heersende SEO én Google Ads strategie.

 

Heersen met Google Ads

First things first: we hebben het Google Ads-account grondig doorgenomen. Wat bleek? Verschillende mogelijkheden om de kwaliteit van het verkeer naar de website te verbeteren. Zo kunnen we meer rendement uit hetzelfde Google Ads budget halen. Specifiek waren dit de to do’s:

 • Bepaalde zoektermen uitsluiten
 • Specifieke campagnes maken
 • De b2b doelgroep segmenteren
 • Advertenties a/b-testen en responsive ads toevoegen
 • Werken met keiharde, specifieke doelen
 • Nodige extensies toevoegen: telefoonnummer, Google maps, sitelinks & highlights

Ook meer rendement uit je Ads budget?

Heersen met SEO

Wanneer onze search specialisten veel kansen zien liggen om de online posities te verbeteren, staan ze te popelen om aan de slag te gaan! Ook voor SEO was dit het geval. Essentiële onderdelen waren het optimaliseren van content voor de focuszoekwoorden en technische optimalisaties op de website. De grootste kansen lagen trouwens bij het versterken van het backlink profiel.

Door het verbeteren van het linkprofiel werden al snel flinke stijgingen in Google gerealiseerd. In combinatie met het continu toevoegen en verbeteren van de content levert dat voor Vogel B.V. al langere tijd goede resultaten op. Zo zijn er onder andere 15 top 3 posities in Google op dit moment (maart 2020).

Ook Heersen met SEO? Start met onze vrijblijvende SEO analyse. Vanuit daar kunnen we zien welke stappen we moeten maken voor hogere rankings, meer bezoekers en zo meer omzet.

Vrijblijvende analyse

Heersen met Conversie

Met hoge rankings en meer websitebezoekers winnen we de oorlog niet: conversie optimalisatie zorgt vervolgens pas écht voor meer klanten en omzet. En vooral ideale klanten, want veel aanvragen via de website kwamen van buiten de gewenste doelgroep. Herkenbaar? 

Door ons te verdiepen in de daadwerkelijke doelgroep van Vogel B.V. en zo de content te optimaliseren, konden we het aantal minder relevante aanvragen reduceren. Fijne bijkomstigheid! De druk op de back-office van Vogel B.V. is een stuk minder geworden. Om de conversies nog meer te stimuleren, kozen we qua hosting voor de snelste WordPress hosting van Nederland. Optimale gebruikerservaring is key voor conversie!

Ik merk dat de zoekmachine optimalisatie gewoon beter gaat. Nu heb ik wel het idee dat de resultaten beter zijn en we merken het ook aan het aantal telefoontjes en ingevulde formulieren.

Behaalde resultaten

 • 36,57% meer SEO-verkeer
 • 69,71% meer SEA verkeer
 • > 1200 posities gestegen in Google met 40 verschillende zoekwoorden
 • 15 top-3 woorden (waarvan 3 op nr 1 met een volume van meer dan 1000 bezoekers per maand)
 • 18 top 4-10 woorden

Er is meer beleving om budget vrij te maken. Doordat wij het nut en de commerciële voordelen ervan in gaan zien!

Een tevreden Heersende klant

De meeste klanten kiezen heel bewust voor Heers: een flink portie kennis, passie voor resultaat en een keiharde winnaarsmentaliteit. Bij Vogel B.V. begon het als snelle oplossing in nood. Gelukkig hebben onze search specialisten al snel kunnen laten zien hoe goed de keuze voor deze samenwerking was!

Voor ons is een terecht tevreden klant het mooiste resultaat wat we kunnen behalen. Terecht tevreden? Ja, tevreden met hogere rankings, efficiëntere inzet van budget en meer conversie.

We vinden het fijn dat de lijnen kort zijn, dat er op een begrijpelijke (no-nonsens) manier gecommuniceerd wordt. We hebben het idee dat we begrepen worden.

Ook eens vrijblijvend sparren?

Neem contact met ons op
Jeroen BongersOnline marketeer

Jeroen kan je alles vertellen over deze case en je natuurlijk ook aan meer relevante bezoekers en omzet helpen.