De doorslaggevende factor voor honderden topposities in Google

Je marketingbudget investeren in een écht doorslaggevende factor voor online vindbaarheid? Daar kun je nu direct mee beginnen. Onze linkbuilding/SEO specialist duikt in je linkprofiel, stellen een sterke online marketingstrategie met je op en gaan voor resultaat. De Heersende aanpak en sterke, kwalitatieve linkprofielen hebben al voor honderden topposities in Google gezorgd.

Begin direct met een vrijblijvende linkbuilding scan. Wat onze klanten zeggen over deze bewezen aanpak?

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit!

Vrijblijvende linkbuilding scan

Direct inzicht in de huidige status en een concreet plan om online te groeien? Vraag onze gratis linkbuilding scan aan.

 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Onze transparante 5 stappen-aanpak

  1. We starten altijd met een grondige analyse van je website, relevante zoekwoorden en de linkprofielen van je concurrentie.
  2. Op basis hiervan kunnen we een ijzersterke linkbuilding strategie bepalen: op welke zoekwoorden, anchor texts en pagina’s gaan we ons focussen?
  3. Op basis van het linkprofiel van concurrentie, hebben we een lijstje met interessante websites. Deze vullen we aan met meer interessante websites met een goede autoriteit en trust flow met relevante of soortgelijke content.
  4. Vervolgens zullen we de geselecteerde websites persoonlijk benaderen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van je content (met link). Het schrijven van deze content is hier onderdeel van.
  5. Als laatste stap plaatsen we de content of laten we de content plaatsen door de relatie uit ons PR netwerk.

Past linkbuilding binnen jouw marketingstrategie?

Als een hogere omzet (uit SEO) tussen jouw doelstellingen staat, weten we dat wel zeker. De eventuele uitzonderingen op de regel zijn grote merken en bedrijven met een briljante content marketing aanpak. Deze websites verkrijgen op een natuurlijke manier voldoende relevante, externe links. In de praktijk is het antwoord dus ja, linkbuilding uitbesteden is voor de meeste bedrijven een essentieel onderdeel van een sterke online marketingstrategie.

Waarom linkbuilding uitbesteden ’the way to go’ is ten opzichte van contentmarketing

Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Met vele uren werk in de creatie van briljante content, zorgt contentmarketing vanuit het perspectief van de link voor hoge kosten. Enige garantie? Die is er niet. Omdat iedereen weet wat een link waard is, zal vrijwel niemand kosteloos naar de (briljante) content op je website linken.

Een goede besteding van je marketingbudget én een hogere ROI? Linkbuilding uitbesteden. Met ons grote online PR netwerk, zorgen we voor relevante content inclusief link naar je website.

Linkbuilding uitbesteden was o.a. voor deze partijen een slimme zet:

 • seo uitbesteden
 • seo tekstschrijver
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven

Linkbuilding uitbesteden: tijd, netwerk en kennis

Of je vanuit je eigen marketingstrategie nu allerlei linkverzoeken de wereld in moet sturen óf veel tijd kwijt bent aan het realiseren van sterke, unieke content en dus via content marketing je links op een natuurlijke wijze verdient: plan gerust uren arbeid en weken wachten in. Zonde van je kostbare tijd!

Wat betreft netwerk: wij hebben als linkbuilding specialist toegang tot meer dan 15.000 websites, contacten bij grote online uitgevers en publicaties met interessante kortingen.

Daarnaast is linkbuilding misschien geen rocket science, maar je moet wel weten wat je doet én waar je op moet letten als het gaat om domein autoriteit, pagina autoriteit, Trust Flow, Citation Flow en een anchor text profiel. Google wordt steeds beter in het onderscheiden van goede en slechte links.

Linkbuilding uitbesteden?

Spar even met onze specialisten
DaveSenior Online Marketeer

Dave kan als geen ander je linkprofiel op een natuurlijke en toekomstvaste manier versterken.

Van ijzersterke strategie tot duurzame resultaten

Geen effectieve marketing zonder goede strategie. Ook linkbuilding is binnen ieder groter online marketingbureau een specialisme geworden. Lukraak startpagina-pakketjes kopen is dus géén goed idee. We bepalen een goede linkbuilding strategie, zorgen voor kwaliteit en gaan voor concrete, duurzame resultaten.

Linkbuilding uitbesteden: transparant en altijd inzichtelijk

Je krijgt van ons toegang tot een online dashboard waar je 24/7 alle data rondom je linkprofiel en onze werkzaamheden kunt volgen. Daarnaast rapporteren we 1x per maand via e-mail en is er maandelijks ruimte voor overleg.

Of er naast onze kennis van link metrics nog meer uit je marketingbudget te halen is? Absoluut! Hoewel linkbuilding doorslaggevend is voor de echte stappen in Google, focussen we ons altijd op meer middelen om het resultaat te behalen. Zo haal je met een complete zoekmachine optimalisatie aanpak alles uit je marketingbudget. Als allround SEO bureau kun je bij ons uiteraard ook SEO uitbesteden of webteksten laten schrijven. Bij Heers focussen we ons namelijk niet op één maar op alle 3 de succesfactoren van vindbaarheid in Google: Content, Autoriteit en Techniek.

 • Linkbuilding uitbesteden

  In ons dashboard kun je qua linkprofiel de volgende zaken bijhouden:

  • Aantal backlinks + overzicht van die links
  • Aantal verwijzende domeinen + overzicht
  • Trust & Citation Flow
  • Verhouding follow / no-follow links
  • Verhouding text / image links
  • Verhouding in anchor texts
  • Nieuwe / verloren links per periode

  Door ons transparante aanpak weet je exact wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. Linkbuilding uitbesteden aan ons betekent geen vraagtekens, wel inzicht en resultaat.

  Daarnaast kunnen de volgende zaken in het dashboard geïntegreerd worden:

  • Rankings en wijzigingen per periode in Google en Bing
  • Google Analytics
  • Google en Bing Ads
  • Social Media profielen
  • Google Search Console
  • MailChimp

  Direct je linkbuilding uitbesteden?

  Neem contact op
  RoderickOnline Marketeer

  Roderick kent alle ins en outs van linkbuilding en weet als geen ander wat er nodig is om een linkprofiel te verbeteren.

  Veel gestelde vragen over linkbuilding

  Hoe belangrijk is linkbuilding?

  Veel belangrijker dan je zult denken (helaas). Als je techniek en content op orde zijn dan is een sterk linkprofiel echt de doorslaggevende factor. Google volgt nou eenmaal links om het web en je website te doorzoeken en hecht nog steeds veel waarde aan links / de signalen die links afgeven.

  Waarom moet je het uitbesteden?

  Ben je in staat je briljante content viraal te laten gaan zodat andere websites vrijwillig massaal naar je gaan linken? Niet? Dan ben je net zoals de meeste bedrijven afhankelijk van linkbuilding voor hoge posities in Google

  Wat is linkbuilding?

  Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

  Waar moet je op letten?

  Je linkprofiel (type links naar je website en de anchor texts) moet natuurlijk zijn. Dat betekent dat er dus ook prima websites met weinig autoriteit naar je mogen linken. Daarnaast zijn relevantie en domeinwaarden (zoals Domein Autoriteit, Trust Flow en Citation Flow) belangrijk om op te letten.

  Hoe vind je een goed linkbuilding bureau?

  Zoek je een betrouwbaar linkbuilding bureau, verdiep je dan echt in enkele bureaus. Belangrijke graadmeters voor het functioneren van een linkbuildingpartner zijn bijvoorbeeld de reviews en de cases.

  Kijk ook hoe lang klanten klant zijn, dit wordt vaak vermeld in cases of reviews. Zo kun je nagaan of een bureau er geen duistere praktijken op nahoudt. Black hat SEO en linkbuilding kan je op korte termijn namelijk veel stijging in de SERPs opleveren, maar je loopt op de langere termijn een zeer groot risico op een penalty vanuit Google.

  Vraag bureaus naar hun linkbuilding strategie: hebben ze goed nagedacht over hoe ze linkbuilding aanpakken om een natuurlijk en betrouwbaar linkprofiel te realiseren? Vraag ook na of ze contacten hebben die ze kunnen inzetten om op relevante websites binnen jouw branche links te plaatsen.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Heers een strak plan is?

  We hebben een groot eigen netwerk en partnernetwerk. Tipje van de sluier: we kunnen op 15.000 websites probleemloos links plaatsen, en het netwerk breidt zich steeds weer uit.

  We kunnen nog veel meer dan linkbuilden: al je SEO werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

  Je hebt 24/7 inzicht in onze werkzaamheden via je persoonlijke online dashboard.

  We doen graag eerst een gratis linkbuilding scan voor je.

  Een van onze garanties is dat we je geen garanties geven. Want het is wat het is: het is onmogelijk je een nummer 1-positie te garanderen. Dat doen we dan ook niet. Wat we je wel beloven: we gaan altijd tot het uiterste voor je en we doen niks dat naar black-hat riekt.