De doorslaggevende factor voor honderden topposities in Google

Je marketingbudget investeren in een écht doorslaggevende factor voor online vindbaarheid? Daar kun je nu direct mee beginnen. Onze linkbuilding/SEO specialisten inhuren duiken in je linkprofiel, stellen een sterke online marketingstrategie met je op en gaan voor resultaat. De Heersende aanpak en sterke, kwalitatieve linkprofielen hebben al voor honderden topposities in Google gezorgd.

Begin direct met een vrijblijvende linkbuilding scan. Wat onze klanten zeggen over deze bewezen aanpak?

Sinds we Heers kwalitatieve linkbuilding laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit!

Vrijblijvende linkbuilding scan

Direct inzicht in de huidige status en een concreet plan om online te groeien? Vraag onze gratis linkbuilding scan aan.

 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Onze transparante 5 stappen-aanpak

  1. We starten altijd met een grondige linkbuilding analyse van je website, relevante zoekwoorden en de linkprofielen van je concurrentie.
  2. Op basis hiervan kunnen we een ijzersterke linkbuilding strategie bepalen: op welke zoekwoorden, anchor texts en pagina’s gaan we ons focussen?
  3. Op basis van het linkprofiel van concurrentie, hebben we een lijst met interessante websites. Deze vullen we aan met meer interessante websites met een goede autoriteit en trust flow met relevante of soortgelijke content.
  4. Vervolgens zullen we de geselecteerde websites persoonlijk benaderen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van je content (met link). Het schrijven van deze content is hier onderdeel van.
  5. Als laatste stap plaatsen we de content of laten we de content plaatsen door de relatie uit ons PR netwerk.

Nee, we werken niet met standaard linkbuilding pakketten!

Past linkbuilding binnen jouw marketingstrategie?

Als een hogere omzet (uit SEO) tussen jouw doelstellingen staat, weten we dat wel zeker. De eventuele uitzonderingen op de regel zijn grote merken en bedrijven met een briljante content marketing aanpak. Deze websites verkrijgen op een natuurlijke manier voldoende relevante, externe links. In de praktijk is het antwoord dus ja, linkbuilding uitbesteden is voor de meeste bedrijven een essentieel onderdeel van een sterke online marketingstrategie.

Waarom linkbuilding uitbesteden ’the way to go’ is ten opzichte van contentmarketing

Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Met vele uren werk in de creatie van briljante content, zorgt contentmarketing vanuit het perspectief van de link voor hoge kosten. Enige garantie? Die is er niet. Omdat iedereen weet wat een link waard is, zal vrijwel niemand kosteloos naar de (briljante) content op je website linken.

Een goede besteding van je marketingbudget én een hogere ROI? Linkbuilding uitbesteden. Met ons grote online PR netwerk (meer dan 15.000 websites), zorgen we voor relevante content inclusief link naar je website.

Linkbuilding uitbesteden was o.a. voor deze partijen een slimme zet:

 • seo uitbesteden
 • online marketing bureau voor Luxaflex
 • seo tekstschrijver
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven

Kwalitatieve linkbuilding uitbesteden: tijd, netwerk en kennis

Of je vanuit je eigen marketingstrategie nu allerlei linkverzoeken de wereld in moet sturen óf veel tijd kwijt bent aan het realiseren van sterke, unieke content en dus via content marketing je links op een natuurlijke wijze verdient: plan gerust honderden uren arbeid en maanden wachten in. Zonde van je kostbare tijd!

Wat betreft netwerk: wij hebben als linkbuilding specialist toegang tot meer dan 15.000 websites, contacten bij grote online uitgevers en publicaties met interessante kortingen.

Daarnaast is kwalitatieve linkbuilding een vak geworden en moet je weten wat je doet én waar je op moet letten als het gaat om domein autoriteit, pagina autoriteit, Trust Flow, Citation Flow en een anchor text profiel. Google wordt steeds beter in het onderscheiden van goede en slechte links. En nog belangrijker steeds meer linkbuilding partijen worden beter in het manipuleren van domeinwaarden. Lees ook ons blog “Moet je wel (alleen) op domeinwaarden letten?“.

Linkbuilding uitbesteden?

Spar even met onze specialisten
Dave WillemsteinDaveSenior SEO specialist

Dave kan als geen ander je linkprofiel op een natuurlijke en toekomstvaste manier versterken.

Van ijzersterke strategie tot duurzame resultaten

Geen effectieve marketing zonder goede strategie. Ook linkbuilding is binnen ieder groter online marketingbureau een specialisme geworden. Lukraak startpagina-pakketjes kopen is dus géén goed idee. We bepalen een goede linkbuilding strategie, zorgen voor kwaliteit en gaan voor concrete, duurzame resultaten.

Linkbuilding uitbesteden: transparant en altijd inzichtelijk

Je krijgt van ons toegang tot een online dashboard waar je 24/7 alle data rondom je linkprofiel en onze werkzaamheden kunt volgen. Daarnaast rapporteren we 1x per maand via e-mail en is er maandelijks ruimte voor overleg.

Of er naast onze kennis van link metrics nog meer uit je marketingbudget te halen is? Absoluut! Hoewel linkbuilding doorslaggevend is voor de echte stappen in Google, focussen we ons altijd op meer middelen om het resultaat te behalen. Zo haal je met een complete zoekmachine optimalisatie aanpak alles uit je marketingbudget. Als allround SEO bureau kun je bij ons uiteraard ook SEO uitbesteden of webteksten laten schrijven. Bij Heers focussen we ons namelijk niet op één maar op alle 3 de succesfactoren van vindbaarheid in Google: Content, Autoriteit en Techniek.

 • Linkbuilding uitbesteden

  In ons dashboard kun je qua linkprofiel de volgende zaken bijhouden:

  • Aantal backlinks + overzicht van die links
  • Aantal verwijzende domeinen + overzicht
  • Trust & Citation Flow
  • Verhouding follow / no-follow links
  • Verhouding text / image links
  • Verhouding in anchor texts
  • Nieuwe / verloren links per periode

  Door ons transparante aanpak weet je exact wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. Linkbuilding uitbesteden aan ons betekent geen vraagtekens, wel inzicht en resultaat.

  Daarnaast kunnen de volgende zaken in het dashboard geïntegreerd worden:

  • Rankings en wijzigingen per periode in Google en Bing
  • Google Analytics
  • Google en Bing Ads
  • Social Media profielen
  • Google Search Console
  • MailChimp

  Direct je linkbuilding uitbesteden?

  Neem contact op
  Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenOnline Marketeer

  Roderick kent alle ins en outs van linkbuilding en weet als geen ander wat er nodig is om een linkprofiel te verbeteren.

  We werken NIET met linkbuilding pakketten

  Veel linkbuilding bedrijven werken met standaard linkbuilding pakketten. Voor een bepaald bedrag krijg je dan x partner links, x startpagina links en x in-content links bijvoorbeeld. Bij ons is linkbuilding altijd maatwerk. Altijd? Ja, echt altijd! We hebben nog nooit een partij gezien, die in een concurrerende markt een bedrijf naar de top in Google heeft gekregen met een standaard linkbuilding pakket. Leuk voor de eerste stapjes in Google misschien, maar wij houden van echte uitdagingen.

  Vraag ons dus niet om onze linkbuilding pakketten en wat die kosten en hoeveel link(je)s je daarvoor krijgt. Als je dat zoekt adviseren we je lekker verder te googelen en dan zien we je graag over een jaar terug als is gebleken dat het niet werkt 😉

  Veel gestelde vragen over linkbuilding

  Wat is linkbuilding?

  Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

  Je linkprofiel (type links naar je website en de anchor texts) moet natuurlijk zijn. Dat betekent dat er dus ook prima websites met weinig autoriteit naar je mogen linken. Daarnaast zijn relevantie en domeinwaarden (zoals Domein Autoriteit, Trust Flow en Citation Flow) belangrijk om op te letten.

  Waarom moet je linkbuilding uitbesteden?

  Ben je in staat je briljante content viraal te laten gaan zodat andere websites vrijwillig massaal naar je gaan linken? Niet? Dan ben je net zoals de meeste bedrijven afhankelijk van linkbuilding voor hoge posities in Google.

  Goede, relevante backlinks naar je website realiseren is een tijdrovend proces. Door het uit te besteden aan specialisten bespaar je veel tijd en voorkom je dat je een ‘slecht / spammy’ linkprofiel opbouwt.

  Hoe belangrijk is linkbuilding?

  Veel belangrijker dan je zult denken (helaas). Als je techniek en content op orde zijn dan is een sterk linkprofiel echt de doorslaggevende factor. Google volgt nou eenmaal links om het web en je website te doorzoeken en hecht nog steeds veel waarde aan links / de signalen die links afgeven.

  Hoe vind je een goed linkbuilding bureau?

  Zoek je een betrouwbaar linkbuilding bureau, verdiep je dan echt in enkele bureaus. Belangrijke graadmeters voor het functioneren van een linkbuildingpartner zijn bijvoorbeeld de reviews en de cases.

  Kijk ook hoe lang klanten klant zijn, dit wordt vaak vermeld in cases of reviews. Zo kun je nagaan of een bureau er geen duistere praktijken op nahoudt. Black hat SEO en linkbuilding kan je op korte termijn namelijk veel stijging in de SERPs opleveren, maar je loopt op de langere termijn een zeer groot risico op een penalty vanuit Google.

  Vraag bureaus naar hun linkbuilding strategie: hebben ze goed nagedacht over hoe ze linkbuilding aanpakken om een natuurlijk en betrouwbaar linkprofiel te realiseren? Vraag ook na of ze contacten hebben die ze kunnen inzetten om op relevante websites binnen jouw branche links te plaatsen.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Heers een strak plan is?

  We hebben een groot eigen netwerk en partnernetwerk. Tipje van de sluier: we kunnen op 15.000 websites probleemloos links plaatsen, en het netwerk breidt zich steeds weer uit.

  We kunnen nog veel meer dan linkbuilden: al je SEO werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

  Je hebt 24/7 inzicht in onze werkzaamheden via je persoonlijke online dashboard.

  We doen graag eerst een gratis linkbuilding scan voor je.

  Een van onze garanties is dat we je geen garanties geven. Want het is wat het is: het is onmogelijk je een nummer 1-positie te garanderen. Dat doen we dan ook niet. Wat we je wel beloven: we gaan altijd tot het uiterste voor je en we doen niks dat naar black-hat riekt.

  Wat is linkbait?

  Linkbait doet het volgende:  jouw website qua content zó ontzettend interessant maken, dat linkbuilders eigenlijk niet anders kunnen dan in de rij staan om er een backlink naar te leggen.

  Backlink: wéér zo’n begrip wat op zichzelf niks zegt. Gelukkig leggen we bij Heers ook dit begrip met alle liefde uit. Een backlink is een hyperlink naar jouw website op een pagina van een derde partij. Dus, in een notendop: Des te interessanter jouw links (linkbait) zijn, des te meer backlinks er naar jouw site refereren zonder dat je hier hard aan moet trekken. Door dit goed aan te pakken word je superieur binnen Google. En superieur worden binnen Google betekent uiteindelijk meer omzet.

  Hoe maak je een link dan interessant genoeg voor linkbait?

  Klinkt best aantrekkelijk, maar hoe werkt ’t eigenlijk in de praktijk? We hebben hier een stappenplan voor je samengesteld:

  1. Ter inspiratie: ga op zoek naar linkbaits die het al erg goed doen;
  2. Bedenk een sterk onderwerp;
  3. Creëer vervolgens door middel van het bedachte onderwerp een titel wat pakkend is;
  4. Ga dan na wat het doel is van je tekst;
  5. Zorg ervoor dat het gemakkelijk is om de linkbait te delen. Dit doe je door middel van snelknoppen naar social media met een verwerkte CTA;
  6. Wees origineel. Er bestaat al zo veel, doe dus lekker je eigen ding en gebruik je creatieve vermogen;
  7. Een goede linkbait heeft écht geen externe hulp nodig. Maar om jouw fantastisch originele creatie toch nog even onder de aandacht te brengen kun je hem natuurlijk altijd subtiel op social media delen.

  Wil je meer weten over linkbaits en alles wat erbij komt kijken? Neem dan gerust even contact met ons op! Als online marketing bureau kunnen we je ondersteunen bij alle facetten van je online strategie.

  Wat is linkjuice?

  Linkjuice, weer zo’n hippe kreet, die wordt gebruikt bij SEO (Search Engine Optimization). Linkjuice geeft in hoofdlijnen en de waarde weer die een link naar een website of pagina toevoegt aan de bestemmingspagina. Dit wordt vaak gezien als een indicatie van de autoriteit of relevantie van een website of pagina in de ogen van Google (of andere zoekmachines). Hoe meer linkjuice een website of pagina heeft, hoe hoger deze vaak zal ranken in zoekresultaten. Mits content en techniek voor die pagina natuurlijk ook in orde zijn.

  Hoe meet je linkjuice?

  Er zijn verschillende manieren om linkjuice te meten. Meestal wordt gekeken naar het aantal en de kwaliteit van de inkomende links te analyseren. Google ziet inkomende links (zowel interne links als externe backlinks) als een soort van “stemmen” voor de kwaliteit en relevantie van een pagina.

  Een andere methode is door gebruik te maken van tools zoals Ahrefs, Majestic, MOZ, SEMrush die de linkjuice van een website of pagina ‘inschatten’. Deze tools geven vaak inzicht in de kwaliteit en hoeveelheid inkomende links, waar deze vandaan komen en hoeveel autoriteit deze links hebben. We spreken dan over domeinwaarden zoals:

  Deze domeinwaarden zijn ontstaan na het verdwijnen van Google’s eigen PageRank.

  Het is belangrijk om te onthouden dat zoekmachines niet alleen kijken naar de hoeveelheid inkomende links, maar ook naar de kwaliteit ervan. Een paar kwalitatief hoogwaardige links kunnen meer waarde hebben dan veel minder kwalitatief hoogwaardige links. Als je linkbuilden uitbesteedt aan een specialist, dan weten die waar ze op moeten letten.

  Veel zelfbenoemde ‘specialisten’ richten zich qua linkjuice alleen op het realiseren van externe backlinks, maar de intern linkstructuur is minstens net zo belangrijk.