Wij werken onder andere voor:

 • seo bureau
 • zoekmachine optimalisatie uitbesteden
 • zoekmachine optimalisatie uitbesteden
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • seo specialist
 • seo optimalisatie

We hadden niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Zoekmachine optimalisatie bureau met garanties!?

We geven 4 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen Black Hat praktijken
 • we doen ons uiterste best
 • we leveren betrouwbare en snelle resultaten

Onze aanpak zorgt vaak al binnen een maand voor de eerste positieve resultaten. Bovendien gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen. Zo heb je een betrouwbare blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Garanderen jullie dan niet de nummer 1 positie in Google? Nee en geen enkel serieus bureau kan die garantie geven. Er zijn namelijk bij zoekmachine optimalisatie altijd factoren waar we geen directe invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Vrijblijvende SEO check

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Sinds we Heers de SEO optimalisatie laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Met zoekmachine optimalisatie Google (en Bing) een handje helpen

Als wij bij Heers aan zoekmachine optimalisatie doen, houdt dat eigenlijk in dat we Google en Bing een handje helpen. Het doel van een zoekmachine is om bij elke zoekvraag razendsnel met het perfecte antwoord op de proppen te komen. Een zoekmachine is daarom steeds verschillende websites aan het vergelijken en vraagt zich bij elke zoekvraag af: welke website geeft het beste antwoord op de zoekvraag, welke website helpt deze zoeker het best verder?

De hamvraag is dus: ben jij het die met zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan ons Google en Bing voor je wint, of kijkt je grootste concurrent vanaf plek 1 in de zoekmachine resultaten triomfantelijk naar jouw plekje verder naar onderen? Met zoekmachine optimalisatie zorgen we dat jouw website zich van zijn beste kant aan de zoekmachines presenteert. Dat doen we door je website doorlopend te optimaliseren op 3 vlakken:

 • Techniek
 • Content
 • Autoriteit d.m.v. inkomende externe links en interne links

Techniek & Structuur

Goede technische SEO is een must. Denk hierbij aan snelle laadtijden, een SSL certificaat, goede codering en een duidelijke structuur van de website.

Content als brandstof

Voor je vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je bezoekers als Google verleidt. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand leest ook niet.

Van keyword density tot buyers persona’s en Cialdini. De laatste jaren combineren we bij Heers zoekmachine optimalisatie meer en meer met content marketing / strategie. Naast keywords houden we ook rekening met zaken als synoniemen, interne links en anchor texts. Of het nou gaat om nieuwe webteksten of content optimalisatie, onze SEO tekstschrijver zorgt dat je content gaat Heersen.

Relevante externe links

PageRank is dood, lang leve de Domein Autoriteit! Geef het een naam, maar relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor je vindbaarheid. Linkbuilding hoort daarom ook thuis in vrijwel iedere SEO-strategie. Als ervaren linkbuilding bureau hebben wij een enorm PR netwerk en zorgen we voor de juiste exposure voor onze klanten.

meer over linkbuilding

Kijken, kijken …, niet kopen

Bovenaan staan in Google is niet zaligmakend, maar gelukkig hebben we ook veel ervaring met conversie optimalisatie. Daardoor kunnen we al die extra bezoekers ook nog eens ‘omtoveren’ in meer concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die op je website ook doen wat jij wilt.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden & lead identificatie

Wij kunnen bedrijven die je website bezoeken in kaart brengen, net als hun gedrag op de website. Hieraan kunnen we labels en triggers koppelen, zodat de juiste sales persoon binnen je organisatie direct aan de slag kan. Dit is wat iedere B2B organisatie wil en eigenlijk moet hebben.

Starten met zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Neem dan contact met ons op
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenSenior SEO specialist

Roderick was al bezig met SEO voor Google de markt ging domineren en krijgt nog steeds een kick van stijgende rankings.

Overleg en maandelijkse rapportages

We rapporteren iedere maand over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en de behaalde resultaten. In overleg kunnen we ook de focus op bepaalde zoekwoorden maandelijks wijzigen. Bijvoorbeeld als we voor een zoekwoord als een top positie behaald hebben en een ander zoekwoord meer aandacht nodig heeft. Er is ook iedere maand ruimte om (via e-mail, telefoon of bij ons op kantoor) met ons te sparren over je strategie.

Een eigen rapportage-omgeving

Je krijgt van ons daarnaast je eigen rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je campagnes kunt monitoren. Denk hierbij onder andere aan:

 • Je rankings in Google
 • Je gegevens uit Google Analytics (zoals bezoekers, sessies, behaalde doelen etc.)
 • Je gegevens uit Google Search Console
 • Je backlinks

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

“Wat kost zoekmachine optimalisatie?” Een vraag die ons vaak gesteld wordt door ondernemers, die eindelijk beseffen dat ze online meer moeten doen. Die beseffen dat hoog in Google staan daadwerkelijk tot meer omzet kan leiden.

Het antwoord op de vraag moeten we meestal in eerste instantie schuldig blijven. “Wat? Dat weten jullie als online marketeers toch wel?” …, inderdaad dat weten we wel, maar we hebben eerst wat meer input nodig voor we aan kunnen geven wat de kosten zijn en hoe lang het ongeveer gaat duren.

Wat we moeten weten voor we gaan optimaliseren?

Er zijn een aantal zaken die we moeten weten voor we een actieplan en kostenplaatje kunnen maken:

 • Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Hierbij checken we ook altijd of het volgens ons (en Google) wel zinvol is om hier op te focussen.
 • Hoe sterk is de concurrentie met betrekking tot de gewenste zoekwoorden?
 • Hoe is het gesteld met de technische aspecten van de website?
 • Hoeveel autoriteit heeft je domein en de onderliggende pagina’s? Oftewel …, hoe is het met je linkprofiel?
 • Is de content op de website ‘goed genoeg’ volgens de richtlijnen van Google?

Zodra we hier inzicht in hebben kunnen we een actieplan opstellen en daaraan je een investeringsvoorstel doen.

En het ergste? Zoekmachine optimalisatie is iets organisch waar je mee bezig moet blijven, tenzij je nauwelijks concurrentie hebt. Je concurrentie zal immers ongetwijfeld aan de slag gaan om boven jou te blijven / komen in Google.

Sparren met een zoekmachine optimalisatie specialist?

Ben jij klaar voor meer relevante bezoekers via Google (en natuurlijk ook in Bing)? Wil je werken met een betrouwbaar en transparant zoekmachine optimalisatie bureau? Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor je het weet ligt er een plan voor een succesvolle SEO-campagne.

Zoekmachine optimalisatie bureau of?

Het maakt ons niet heel veel uit hoe je ons noemt, wij zorgen gewoon voor meer bezoekers vanuit de zoekmachines. Of dat nou via de gratis organische resultaten is of via de advertentie-systemen in de zoekmachines zoals Google Ads (we zijn uiteraard Google Partner) of Bing Ads. We zijn een ervaren zoekmachine marketing bureau met zowel veel ervaring in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Je SEO uitbesteden of Google Ads uitbesteden bij ons zorgt ervoor dat je gaat Heersen in de SERP van Google.

Meer over zoekmachine optimalisatie weten?

Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie / SEO lees ook:

SEO optimalisatie?

Eigenlijk betekent dat natuurlijk de optimalisatie van je zoekmachine optimalisatie. Toch wordt er in Google wel veel gezocht op ‘SEO optimalisatie’. Taaltechnisch is dat dubbelop natuurlijk, maar omdat er veel partijen zijn die zich met SEO bezig houden en die niet allemaal even goed zijn, zou je natuurlijk je SEO nog wel  kunnen optimaliseren.

We komen het vaak namelijk tegen dat kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis.

SEO optimalisatie is dus vaak een serieuze overweging waard, want de kans dat je huidige bureau net zo fanatiek (en goed) is als wij dat zijn, is vrij klein 😉

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie / SEO

Waarom moet je investeren in zoekmachine optimalisatie?

Investeren in zoekmachine optimalisatie is slim omdat het een essentiële online marketingstrategie is om meer potentiële klanten te bereiken en je online aanwezigheid te vergroten. Door middel van zoekmachine optimalisatie je zorgen dat je website hoger scoort in Google, wat zorgt voor meer organisch verkeer naar de site en normaal gesproken dus ook meer conversies.

Daarnaast draagt zoekmachine optimalisatie bij aan een betere online reputatie. Een hogere ranking in zoekmachines kan bijdragen aan de geloofwaardigheid van een bedrijf en kan potentiële klanten het vertrouwen geven om met een bedrijf in zee te gaan.

Lees ook ons blog ‘Waarom je brand awareness NIET meer kan groeien zonder SEO‘.

Wat zijn de 5 meest gemaakte fouten bij zoekmachine optimalisatie?

Vrijwel iedereen is de laatste jaren bezig met zoekmachine optimalisatie, maar veel bedrijven maken nog steeds dezelfde (beginners)fouten. De meeste voorkomende zijn:

 1. Overmatig gebruik van zoekwoorden: Het overmatig gebruik van zoekwoorden (ook wel keyword stuffing genoemd) kan leiden tot een penalty van zoekmachines. In plaats daarvan moeten zoekwoorden op een natuurlijke manier in de tekst worden verwerkt.
 2. Slechte content: Zoekmachines hechten veel waarde aan hoogwaardige en relevante inhoud. Het plaatsen van slechte inhoud of duplicate content kan de rankings van een website negatief beïnvloeden.
 3. Niet-geoptimaliseerde metadata: Metadata is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie en moet zorgvuldig worden geoptimaliseerd voor elke pagina of bericht op de website.
 4. Gebruik van onbetrouwbare links: Het gebruik van onbetrouwbare links kan schadelijk zijn voor de rankings van een website. Het is belangrijk om linkbuilding professioneel een duurzaam aan te pakken.
 5. Slechte gebruikerservaring: Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die een goede gebruikerservaring bieden. Dit betekent dat websites moeten worden ontworpen met de gebruiker in gedachten en gemakkelijk te navigeren moeten zijn.

Hoe zorgt zoekmachine optimalisatie voor meer conversie?

Er wordt nog te weinig naar de bijdrage aan meer conversies gekeken als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Veel mensen staren zich nog steeds blind op rankings en verkeer. Argumenten waarom zoekmachine optimalisatie bij kan dragen aan meer conversies:

 1. Betere zichtbaarheid en vindbaarheid: Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, zal deze beter scoren in de zoekresultaten, waardoor je doelgroep je website gemakkelijker kan vinden. Dit leidt tot een toename van het aantal bezoekers en potentiële klanten, wat uiteindelijk kan zorgen voor meer conversies.
 2. Gerichte bezoekers: Met zoekmachine optimalisatie richt je je op zoekwoorden die relevant zijn voor je producten of diensten. Hierdoor trek je gerichter verkeer naar je website, wat de kans op conversies aanzienlijk verhoogt. Deze bezoekers zijn namelijk al geïnteresseerd in wat je aanbiedt.
 3. Verbeterde gebruikerservaring (UX): Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van de gebruikerservaring op je website. Dit omvat zowel technische aspecten, zoals snellere laadtijden en mobiele optimalisatie, als inhoudelijke aspecten, zoals duidelijke navigatie en waardevolle content. Door een betere gebruikerservaring te bieden, zullen bezoekers langer op je website blijven en eerder geneigd zijn om een aankoop te doen of contact op te nemen.
 4. Verhoogd vertrouwen en geloofwaardigheid: Websites die hoog scoren in zoekmachines worden vaak gezien als betrouwbaarder en geloofwaardiger. Dit verhoogt het vertrouwen van bezoekers in het merk en maakt het waarschijnlijker dat ze zullen overgaan tot conversie.
 5. Concurrentievoordeel: Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, krijg je een voorsprong op concurrenten die geen of minder aandacht besteden aan zoekmachine optimalisatie. Een hogere ranking in zoekmachines betekent meer zichtbaarheid en vaak dus ook meer potentiële klanten.