Verleidelijke content nodig?

Neem dan contact met ons op
CélineContentmarketeer

Creatieve contentmarketeer die content schrijft waar zowel Google als je klanten blij van worden. Maakt teksten leuk én begrijpelijk voor iedereen.

Social Media

Unieke boeiende content delen op social media zorgt voor zowel voor engagement als voor traffic naar je website. In sommige gevallen is social media zelfs een grotere traffic generator dan Google.

Online PR

Natuurlijk is het mooi als iedereen vrijwillig je content gaat delen en gaat linken naar je website. Het is niettemin ook erg handig als je een groot netwerk hebt waar je die content onder de aandacht kunt brengen. Bij Heers hebben we zo’n mooi groot netwerk natuurlijk.

Content creatie

Het merendeel van de content bestaat natuurlijk uit webteksten, maar ook infographics, animaties en videos zijn content. Wij creëren de content waar je doelgroep behoefte aan heeft en die zorgt voor meer conversie.

Meer over content creatie

We 'schrijven' voor groot en klein

  • adwords specialist
  • zoekmachine optimalisatie specialist
  • facebook campagne
  • zoekmachine optimalisatie bureau
  • seo bureau

Content marketing bureau

Als full-service online marketing bureau beseffen we als geen ander dat content marketing als op zichzelf staande dienst niet tot de beste resultaten leidt. We denken daarom ook altijd mee over zaken als zoekmachine optimalisatie, webdesign en conversie optimalisatie.