Wij werken onder andere voor:

 • seo analyse
 • internetbureau gorinchem
 • online marketing
 • online marketing bureau
 • website analyse
 • webdesign gorinchem

WordPress webshops

Ook de markt voor webshops wordt in rap tempo veroverd door WordPress. Met behulp van de WooCommerce plugin maken we gebruiksvriendelijke webshops met een uitstekende basis voor zoekmachine optimalisatie.

Meer over WordPress webshops

User Centered WordPress webdesign

Aan ieder ontwerp gaat bij ons een aantal stappen vooraf. Denk hierbij aan content strategie, conversie-doelen bepalen en wireframing. Pas daarna gaan we over tot het grafisch ontwerp en het omzetten daarvan naar een werkende WordPress website. Zonder die eerste stappen wordt je website namelijk nooit meer dan een digitaal visitekaartje. Dat was eind jaren ’90 leuk, maar tegenwoordig heb je een geoliede online lead generator nodig.

Meer weten over WordPress?

Neem dan contact met ons op
Koen de WildeWordPress specialist

Koen is expert in het gebruiksvriendelijk maken van zowel de frontend als de backend.

Complexe formulieren

Van simpele formulieren tot en met complexe online enquêtes, er is vrijwel niets meer wat we niet kunnen met formulieren op een website. We koppelen bijvoorbeeld moeiteloos iDeal-betalingen en facturatiesystemen aan je formulier.

Marketing Automation

WordPress koppelen aan marketing automation tools zoals Hubspot, Autorespond, MailChimp of Salesforce? Geen probleem, wij kennen alle ins en outs.

WordPress optimalisatie

WordPress is goed, maar niet alle webbouwers en thema ontwikkelaars zijn even goed. Wij halen het beste uit je WordPress website of webshop, zodat je gebruikers en Google je website (nog) beter gaan waarderen.

Wat we onder andere doen op het gebied van WordPress optimalisatie:

 • we maken je website (nog) sneller;
 • we maken je website (nog beter) geschikt voor mobiele apparaten;
 • we maken je website (nog beter) vindbaar in Google;
 • we maken je website (nog) mooier;
 • we maken je website veiliger.

We weten precies welke plugins wel en niet goed zijn voor de performance van je website. Met behulp van de laatste technieken en tools maken we je WordPress website (nog) beter. Voor specifieke WordPress SEO kun je je eigenlijk dan ook geen betere partij wensen.

WordPress hosting

Snelheid is belangrijk voor zoekmachine optimalisatie, maar zeker ook voor conversie. Laadt je website niet snel genoeg, dan zijn je bezoekers weg. Daarom hebben wij onze servers speciaal voor WordPress ingericht zodat ze supersnel en stabiel zijn.

Meer over hosting

WordPress onderhoud

Aandacht en liefde is essentieel voor een website die leads genereert. Wij zorgen voor de beveiliging, back-ups en updates. Hierdoor kunnen onze klanten zorgeloos ondernemen.

Met onze Service Level Agreements zorgen we zelfs voor afgesproken response-tijden. Onze klanten krijgen zelfs een 06-noodnummer waarmee ze ons midden in de nacht wakker kunnen bellen.

Blij dat ik overgestapt ben naar Heers. De tsjak-tsjak doorpakken houding is een verademing. Ze reageren snel en zijn voortvarend. Top!

WordPress website laten maken: de kosten

We werken voornamelijk met unieke ontwerpen en maatwerk WordPress thema’s. Ben je op zoek naar een goedkope WordPress website (een digitaal visitekaartje) dan zijn wij niet de ideale partij voor je. Ben je op zoek naar een WordPress partij die je aan een website helpt die meer bezoekers en meer omzet op gaat leveren? Neem dan vooral contact met ons op of upload je eisen en wensen direct via ons offerte-formulier.