Deze organisaties hebben al een Heersende website laten maken

 • online marketing
 • seo bureau
 • internetbureau gorinchem
 • online strategie
 • online marketing bureau
 • seo analyse
 • online marketing bureau
 • seo bedrijf
 • website analyse
 • online marketing bureau

Goed vindbaar in Google

We zorgen voor een SEO vriendelijke technische basis waar Google vrolijk van wordt. We houden rekening met title tags, headers, schema.org en de snelheid van je website. Zo heb jij de juiste basis om te gaan Heersen in Google.

Gebruiksvriendelijke website laten maken

We bouwen al onze websites en webshops op basis van WordPress. 30% van alle websites wereldwijd draait op basis van WordPress. Met dit content management systeem kun je gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen en verwijderen.

Een WordPress website laten ontwikkelen door onze specialisten betekent de meest gebruiksvriendelijke back-end van Nederland op. Onze specialisten zorgen dat zelfs mensen die vrijwel nooit aan de website werken intuïtief weten waar ze wat moeten doen.

Meer over WordPress

Toe aan een betere website?

Neem dan contact met ons op
Koen de WildeSenior webdeveloper

Koen is expert in het gebruiksvriendelijk maken van zowel de frontend als de backend.

Onze aanpak

Samen met jou brengen we eerst de doelgroep / buyer persona’s in kaart te brengen en de content behoefte van die ideale bezoeker te vertalen naar de juiste zoekwoorden via een zoekwoorden analyse.

Daarna beginnen we aan de wireframes en het functioneel ontwerp. De gemiddelde webbouwer is hier al lang begonnen aan het grafische ontwerp. Dit resulteert echter vrijwel altijd in websites met een matige gebruikerservaring.

Pas na goedkeuring op de wireframes en het functioneel ontwerp gaan we over op het grafisch ontwerp. Na goedkeuring van het grafisch ontwerp zetten we dat om naar een gebruiksvriendelijke, goed vindbare, snelle en effectieve website.

Alle disciplines in huis

Twijfelen onze designers aan de lay-out van een pagina-template dan vragen ze het een van de conversie specialisten. Het enige wat we niet (altijd) in huis hebben is jouw specifieke branchekennis, maar samen met jou zorgen onze teamleden met hun verschillende disciplines voor een complete en effectieve website.

Responsive website laten maken

Bij het webdesign houden we uiteraard rekening met gebruikers die je website via een mobiele apparaat bezoeken. Dit is om te voorkomen dat een groot deel van je bezoekers een slechte gebruikerservaring heeft en dus waarschijnlijk niet overgaat tot conversie.

Bij sommige B2C klanten zien we bijvoorbeeld al dat meer dan 60% van de bezoekers binnenkomt via een mobiel apparaat.

De laatste technieken & trends

We werken zoveel mogelijk volgens de laatste webdesign trends, zodat je website of webshop jarenlang goed blijft scoren. En uiteraard werken we volgens de meest actuele technieken, zoals CSS3 en HTML5.

Onze webdesigners en UX-specialisten volgen maandelijks de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en hebben altijd performance en conversie in het achterhoofd.

De kans dat je van ons nog een slider op je homepage ‘krijgt’ is dus erg klein, want de onderzoeken van de laatste jaren laten meer en meer zien dat bewegende elementen afleiden van conversie.

Wij werken onder andere met:

 • WordPress website laten maken
 • WordPress webshop laten maken
 • html5 logo
 • css3 logo
 • website laten maken met Salesforce koppeling
 • snelle website laten maken

Wat kost zo’n website dan?

Veel minder dan de website op gaat leveren, als je jouw branchekennis bundelt met onze online kennis. We kunnen websites al opleveren vanaf €500, – t/m €150.000, deze kosten zijn afhankelijk van de gewenste functionaliteit (zoals een webshop of het koppelen aan back-end systemen), het vertalen van de conversiedoelen naar de ideale customer journey en het aantal verschillende pagina templates. Vertel ons je wensen en wij kijken welke aanpak het beste past en waar je aan moet denken qua budget en doorlooptijd.

Website laten maken en dan?

Uiteraard verzorgen we na het opleveren van je website ook het onderhoud en de support. We zorgen voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van de database, verwijdering van spamreacties en nog veel meer. Hierdoor kun jij zorgeloos ondernemer en focussen op je eigen klanten.

Met onze Service Level Agreements zorgen we zelfs voor afgesproken response-tijden. Via support.heers.nl is er ook een uitgebreide kennisbank beschikbaar voor onze klanten.

Online marketing

Wat levert een mooie website op als er niemand op die website komt of als er niemand op die website iets koopt of aanvraagt? Het echte werk begint vaak pas op het moment dat de website is opgeleverd. Op dat moment starten we de online campagnes via de gratis zoekresultaten, via social media of via Google Ads.

Gelijktijdig monitoren we het gebruikersgedrag en verbeteren we de website waar nodig.

Waar begin je?

Wil je een professionele website laten bouwen maar weet je niet waar je allemaal rekening mee moet houden? Geen probleem, wij denken over alle online aspecten met je mee. Van strategie en de informatiebehoefte van je doelgroep tot en met webdesign, content en gebruikerservaring. Zo komen we samen tot die effectieve website die jou meer leads en omzet op gaat leveren.

Blij dat ik overgestapt ben naar Heers. De tsjak-tsjak doorpakken houding is een verademing. Ze reageren snel en zijn voortvarend. Top!