Wij deden dit onder andere al voor:

  • online marketing bureau
  • website analyse
  • online strategie
  • online marketing bureau
  • online marketing

Techniek

Wij halen alle technische pijnpunten naar boven en vertellen je hoe het opgelost kan worden. Een website die technisch goed werkt zorgt voor tevreden gebruikers. Bovendien is techniek een belangrijke pijler voor je vindbaarheid in Google.

Content

Spreekt je content je bezoekers wel aan? En zorgt die content dus wel voor voldoende conversie? Is die content daarnaast wel dusdanig geschreven dat het je aan hogere rankings in Google helpt? Met andere woorden …., is het tijd voor content optimalisatie?

Meer over webteksten

Usability

Kunnen bezoekers makkelijk en snel door je website navigeren? Zijn er punten waarop ze de weg kwijt raken, of niet de weg volgen die jij voor ogen had? Werkt je website wel lekker op alle apparaten?

Tijd om meer uit je website te halen?

Neem dan contact met ons op
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenSenior online marketeer

Roderick controleert je website op techniek, SEO / content en conversie. Van laadsnelheid t/m analyse van het gebruikersgedrag.

Conversie

Verleid en overtuig je je bezoekers wel voldoende? Kun je bijvoorbeeld de principes van Cialdini (beter) toepassen? Kunnen de bezoekers in je webshop makkelijk en snel betalen of moeten ze nog door verschillende schermen heen? Wij brengen per pagina / stap ik kaart welke zaken conversie in de weg zitten of tot meer conversie kunnen leiden.

Meer over conversie optimalisatie

SEO

Wat kunnen we verbeteren om de website beter vindbaar te maken in Google? We kijken hier zowel naar OnSite factoren zoals content, structuur en interne links als naar OffSite factoren zoals het linkprofiel en domeinwaarden.

Meer over zoekmachine optimalisatie