• online marketing bureau
 • internet marketing bureau
 • seo
 • webdesign
 • online marketing
 • seo optimalisatie

Wij maken organisaties online succesvol(ler) door effectieve online marketing, websites en webshops

Vind je het wel voldoende om gewoon online aanwezig te zijn? Of wil je meer uit je website halen?

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen of verkopen kunt is dit overigens een mooi moment om onze website te verlaten. Als je begrijpt dat online marketing de laatste 10 jaar volwassen is geworden en dat het inmiddels gewoon hard werken is, dan is je online marketing uitbesteden aan ons het beste idee.

We zijn een full-service online marketing bureau, maar we Heersen met name op het gebied van Google Ads, SEO, conversie en gezond boerenverstand. We gaan verder waar de meeste webbouwers ophouden en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan hun online leadgeneratie.

Een aantal van de ruim 150 organisaties die samen met ons online succesvol zijn vind je hier.

online marketing bureau Heers
online strategie

Denken

Online Heersen begint met een grondige analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we samen met jou naar concrete acties.

Lees meer
Webdesign

Maken

We vertalen de contentbehoefte van je doelgroep naar goed vindbare en converterende websites en webshops.

Lees meer
Online marketing

Promoten

Online marketing uitbesteden aan ons betekent daadwerkelijk meer leads en verkopen uit je website / webshop halen.

Lees meer

Case

Jean Heybroek

Van verouderd digitaal visitekaartje naar een leadgeneratie-website voor dealers en Jean Heybroek zelf. Met een stijging van het aantal bezoekers met 164%, een kleine 800 posities winst in Google en een conversie percentage stijging van bijna 6%.

 • 164% meer bezoekers

  164% meer bezoekers

 • 800 posities winst in Google

  800 posities winst in Google

Bekijk case

Blog

Leuk al die bezoekers, maar weet je wel wat die opleveren?

Veel organisaties hebben de laatste jaren gelukkig het licht gezien. Zij zijn zich namelijk gaan focussen op online lead generatie. Dit doen zij via zoekmachine marketing, content marketing en social media marketing. Yes! Ons vakgebied! In onze branche werken niet alle partijen echter even prettig. Wij krijgen dan ook steeds meer klanten die naar ons

Lezen

We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

Online marketeers die ouderwets hard werken en kennis van online marketing combineren met gezond boerenverstand, dat zijn wij. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We zijn echt online marketing junkies en verdiepen ons dan ook met liefde in de laatste ontwikkelingen. Onze kennis vertaalt zich naar mooie resultaten voor onze klanten. Daarnaast zijn we ook Google Partner en houden we daar ‘officieel’ onze kennis ook op peil.

Een ‘normaal’ online marketing bureau

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels, lounge rooms en ook (nog) geen kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met onze hippe features wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online marketing resultaten…., dan is je online marketing uitbesteden aan ons een goed idee.

Meer over ons