• seo uitbesteden
 • seo tekstschrijver
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers
 • webteksten laten schrijven

Hèt online marketing bureau dat je echt online laat Heersen

Vind je het wel voldoende om gewoon online aanwezig te zijn? Of wil je meer uit je website of webshop halen?

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen of verkopen kunt is dit overigens een mooi moment om onze website te verlaten. Als je begrijpt dat online marketing de laatste 15 jaar volwassen is geworden en dat het inmiddels gewoon hard werken is, dan is je online marketing uitbesteden aan ons het beste idee.

Heersende online marketing campagnes

We kunnen vrijwel alles als het gaat om online leads genereren, maar we Heersen met name als Google Ads specialist, SEO specialist, SEO tekstschrijver en conversie specialist . We gaan verder dan een zoekwoordje op de juiste plek zetten of een linkpakketje regelen en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan hun online leadgeneratie, brand awareness en omzet.

Inmiddels laten we al ruim 150 bedrijven online Heersen dankzij onze bewezen online marketing aanpak.

Online strategie

Effectieve internet marketing begint met een grondige analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we als online marketing bureau samen met jou naar concrete acties.

Search & Content

Met zoekmachine marketing en de juiste contentstrategie brengen we je bedrijf, dienst of product onder de aandacht en zorgen we voor relevante bezoekers.

Conversie

Van mouse-tracking en A/B testen tot en met lead identificatie. We brengen alle interacties op je websites grondig in kaart en optimaliseren iedere stap in de funnel.

Case

DHK Kozijnen

DHK Kozijnen, een online aanbieder van kunststof kozijnen, deuren en puien, ging met Heers in zee. Dat had een erg tastbaar resultaat: de omzet groeide in een jaar met 482%, de site kreeg 585% meer bezoekers.

 • 585% meer bezoekers

  585% meer bezoekers

 • 482% meer omzet

  482% meer omzet

Bekijk case

Blog

Aan de slag met content pillars: in 5 stappen meer impact met je content

Wie is de absolute goeroe, de eindbaas, het opperhoofd in jullie markt? Degene die het online helemaal voor elkaar heeft, de autoriteit naar wie iedereen luistert, bij wie iedereen advies inwint en koopt? Als je nu niet hebt geantwoord met ‘dat zijn wij’, dan is deze blog er voor jou en je marketingteam. We gaan

Lezen

We zijn een stelletje online marketing junkies met een behoorlijke dosis ervaring.

Online marketeers die ouderwets hard werken en kennis van online marketing combineren met gezond boerenverstand, dat zijn wij. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We zijn een online marketing bureau met echte online junkies en verdiepen ons dan ook met liefde in de laatste ontwikkelingen. Onze internet marketing kennis vertaalt zich naar mooie resultaten voor onze klanten. Daarnaast zijn we ook Google Partner en houden we daar ‘officieel’ onze kennis ook op peil.

Online marketing uitbesteden?

We gaan samen online Heersen. Jouw branchekennis gecombineerd met onze kennis van online marketing, een gouden combinatie. We geven je 24/7 inzage in de resultaten en hebben regelmatig overleg over de prestaties van de online campagnes.

En we doen het echt samen, want wij hebben jouw kennis van je doelgroep en je bedrijfsprocessen nodig om het beste resultaat te behalen. Wij genereren de leads en omzet via online kanalen en jij focust op je core business. Een ideale combinatie toch?

Je online marketing uitbesteden aan ons betekent succesvolle online marketing campagnes door middels van verschillende diensten zoals: SEO, SEA, CRO en contentstrategie.

Bekijk al onze diensten

Wat doet een online marketing bureau?

Heel eerlijk …., als je dat niet weet zijn we waarschijnlijk geen ideale match voor elkaar. De meeste van onze klanten weten namelijk wat een online marketing bureau doet en zijn juist op zoek (geweest) naar een partij die ze na hun eerste online stappen verder kan helpen met online marketing.

Wat we doen: we helpen je met je online (content)strategie en we vertalen dit naar webteksten en naar de juiste aanpak op het gebied van zoekmachine marketing. Daarna(ast) analyseren we de gebruikersdata uitvoerige en verbeteren we je website continu op basis van die data.

De basis: een online marketing plan

Succesvolle online campagnes beginnen met een gedegen online marketing plan. Bij ons is dat hetzelfde als de contentstrategie, want daarin bepalen we niet alleen zaken zoals de informatiebehoefte van de doelgroep(en), maar ook hoe we die behoefte vertalen naar alle (relevante) online kanalen. Binnen het online marketing plan beschrijven we onder andere de gehele SEO strategie (of is het nou tactiek?).

Jullie noemen jezelf dus online marketing expert…

Klopt, wij noemen onszelf online marketing expert, of online marketing specialist zo je wilt. Dat doen we niet zomaar omdat we heel goed kunnen googelen: we hebben adequate kennis én praktijkervaring waarmee we als SEO bureau al jarenlang klanten de hoogte in helpen in Google.

Wat je van een online marketing expert mag verwachten?

 • Hij kan de beslissingen die hij neemt op basis van data onderbouwen.
 • Hij werkt op basis van concrete doelen en begint niet zomaar in het wilde weg aan je website te sleutelen.
 • Hij behaalt aantoonbaar resultaat voor je en komt met die resultaten steeds dichter bij het uiteindelijke doel.

Online marketing uitbesteden:
Resultaat is alles

Vooral dat laatste is belangrijk: je ziet echt resultaat. Bij ons werken als online marketing specialist draait het om tastbaar resultaat: meer websitebezoekers en meer conversies en dus meer omzet. Als we geen zichtbaar, voelbaar resultaat voor onze klanten boeken, kunnen we Heers beter direct bij het grofvuil zetten.

Wat we niet doen als pure online marketing specialist?

Voor sommige zaken, zoals het maken van huisstijlen, websites, video’s en animaties hebben we partners. Ook voor social media campagnes moet je niet bij ons zijn. Simpelweg omdat we daar niet goed (genoeg) in zijn. We geloven dat je moet doen waar je goed in bent en we geloven niet dat iedereen alles goed kan.

We hebben dus qua online marketing echt de focus op traffic en conversie en minder op creatie. Voor hippe visuals of video’s verwijzen we je graag door naar onze partners.

Een ‘normaal’ online marketing bureau

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels en lounge rooms. Wèl een kantoorhond! We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met onze hippe features wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online marketing resultaten…., dan is je online marketing uitbesteden aan ons misschien wel het beste idee dat je ooit hebt gehad.

Meer over ons

Of was je soms op zoek naar een online marketing agency?

Online marketing agency is een beetje te hip voor ons, net zoals digital marketing agency. Nee, wij houden het bij online marketing bureau of lekker retro internet marketing bureau. Geef het beestje een naam, maar zoals je van fanatieke SEO-specialisten mag verwachten moesten we alle namen wel even noemen natuurlijk.

Super trouwens dat je helemaal tot het einde van deze pagina bent gekomen, dan zou er zomaar eens een goede match tussen jou en Heers kunnen zijn. We hebben hieronder nog wat veelgestelde vragen over online marketing, maar het lijkt ons gewoon een goed idee dat je contact met ons opneemt om nog meer over online marketing en Heers te leren.

Wat is online marketing?

Online marketing is een breed begrip en de verzamelnaam van alle marketing die online plaatsvindt. Online marketing zou dan ook ‘gewoon’ een geïntegreerd onderdeel van de gehele marketing van een bedrijf. Vaak zien we nog dat online marketing echt los van de rest van de marketing gedaan wordt.

De meest voorkomende vormen van online marketing zijn SEO, SEA, e-mailmarketing, affiliate marketing, online PR en social media. Bij Heers ‘beperken’ we ons tot (of zijn we gewoon de beste in) SEO, SEA, CRO en content.

Wat kost online marketing?

De kosten van online marketing worden bij ons bepaald door uren, advertentiebudget (voor Google Ads) en de kosten voor media inkoop (betaalde publicaties / online PR). We werken met maandelijkse abonnementen en laten je natuurlijk iedere maand zien wat je investering in online marketing heeft opgeleverd.

Lees ons blog ‘Hoeveel (online) omzet loop jij mis?‘ om je bijvoorbeeld een idee te geven wat voor resultaten nog op je liggen te wachten als je SEO serieus aanpakt.

Waarom online marketing bureau Heers?

We zijn niet hip, maar we leveren wel verbluffende resultaten (check onze cases). We gaan voor resultaat, kwaliteit en service. Daarom zijn we ook een Fonk 150 online marketing.
agency (check de details).

We doen waar we goed in zijn en blij van worden. We zijn dus echte specialisten en laten dingen, die we minder goed snappen, over aan anderen. We hebben er ook helemaal geen moeite mee om toe te geven dat we niet alles kunnen op het gebied van online marketing. Lees meer over ons.