• online marketing bureau
 • internet marketing bureau
 • online marketing
 • seo optimalisatie
 • online marketing uitbesteden
 • online marketeers

Hèt online marketing bureau dat je echt online laat Heersen

Vind je het wel voldoende om gewoon online aanwezig te zijn? Of wil je meer uit je website of webshop halen?

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen of verkopen kunt is dit overigens een mooi moment om onze website te verlaten. Als je begrijpt dat online marketing de laatste 10 jaar volwassen is geworden en dat het inmiddels gewoon hard werken is, dan is je online marketing uitbesteden aan ons het beste idee.

Online Heersen

We kunnen vrijwel alles als het gaat om online leads genereren, maar we Heersen met name op het gebied van Google Ads, SEO, conversie en gezond boerenverstand. We gaan verder waar (de meeste) webbouwers ophouden en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan hun online leadgeneratie.

Inmiddels laten we al 154 bedrijven online Heersen dankzij onze bewezen aanpak.

Online strategie

Effectieve internet marketing begint met een grondige analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we samen met jou naar concrete acties.

Search & Social

Met zoekmachine marketing en social media marketing brengen we je bedrijf, dienst of product onder de aandacht en zorgen we voor relevante bezoekers.

Conversie

Van mouse-tracking en A/B testen tot en met lead identificatie. We brengen alle interacties op je websites grondig in kaart en optimaliseren iedere stap in de funnel.

Case

Jean Heybroek

Van verouderd digitaal visitekaartje naar een leadgeneratie-website voor dealers en Jean Heybroek zelf. Met een stijging van het aantal bezoekers met 164%, een kleine 800 posities winst in Google en een conversie percentage stijging van bijna 6%.

 • 164% meer bezoekers

  164% meer bezoekers

 • 800 posities winst in Google

  800 posities winst in Google

Bekijk case

Blog

19 Tips om je conversie te verhogen

Je bent natuurlijk al jaren druk bezig met zoekmachine optimalisatie en ook in Google Ads ben je als bedrijf goed vertegenwoordigd. Daarnaast post je je helemaal suf op social media en ben je zelfs de laatste jaren serieus aan de slag gegaan met content marketing. Voldoende bezoekers dus op je website! Maar hoe zit het

Lezen

We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

Online marketeers die ouderwets hard werken en kennis van online marketing combineren met gezond boerenverstand, dat zijn wij. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We zijn een online marketing bureau met echte online junkies en verdiepen ons dan ook met liefde in de laatste ontwikkelingen. Onze internet marketing kennis vertaalt zich naar mooie resultaten voor onze klanten. Daarnaast zijn we ook Google Partner en houden we daar ‘officieel’ onze kennis ook op peil.

Online marketing uitbesteden?

We gaan samen online Heersen. Jouw branchekennis gecombineerd met onze kennis van online marketing, een gouden combinatie. We geven je 24/7 inzage in de resultaten en hebben regelmatig overleg over de prestaties van de online campagnes.

En we doen het echt samen, want wij hebben jouw kennis van je doelgroep en je bedrijfsprocessen nodig om het beste resultaat te behalen. Wij genereren de leads en omzet via online kanalen en jij focust op je core business. Een ideale combinatie toch?

Wat doet een online marketing bureau?

Heel eerlijk …., als je dat niet weet zijn we waarschijnlijk geen ideale match voor elkaar. De meeste van onze klanten weten namelijk wat een online marketing bureau doet en zijn juist op zoek (geweest) naar een partij die ze na hun eerste online stappen verder kan helpen met online marketing.

Wat we doen: we helpen je met je online (content)strategie en we vertalen dit naar een website, naar webteksten en naar de juiste online marketing aanpak via social media en zoekmachine marketing.

Daarna(ast) analyseren we de gebruikersdata uitvoerige en verbeteren we je website continu op basis van die data.

Wat we niet doen?

Voor sommige zaken, zoals het maken van huisstijlen, video’s en animaties hebben we partners. Ook bouwen geen technische maatwerk koppelingen met backend systemen. Simpelweg omdat we daar niet goed (genoeg) in zijn. We geloven dat je moet doen waar je goed in bent en we geloven niet dat iedereen alles goed kan.

We hebben dus qua online marketing echt de focus op traffic en conversie en minder op creatie. Voor hippe visuals of video’s verwijzen we je graag door naar onze partners.

Een ‘normaal’ online marketing bureau

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels, lounge rooms en ook (nog) geen kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met onze hippe features wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online marketing resultaten…., dan is je online marketing uitbesteden aan ons misschien wel het beste idee dat je ooit hebt gehad.

Meer over ons