• seo tekstschrijver
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • DHK logo
 • webteksten laten schrijven

Hèt online marketing bureau dat je echt online laat Heersen

Vind je het wel voldoende om gewoon online aanwezig te zijn? Of wil je meer uit je website of webshop halen?

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen of verkopen kunt is dit overigens een mooi moment om onze website te verlaten. Als je begrijpt dat online marketing de laatste 10 jaar volwassen is geworden en dat het inmiddels gewoon hard werken is, dan is je online marketing uitbesteden aan ons het beste idee.

Online Heersen

We kunnen vrijwel alles als het gaat om online leads genereren, maar we Heersen met name als Google ads specialist, SEO specialist, SEO tekstschrijver en conversie specialist . We gaan verder waar (de meeste) webbouwers ophouden en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan hun online leadgeneratie.

Inmiddels laten we al 154 bedrijven online Heersen dankzij onze bewezen aanpak.

Heers

Online strategie

Effectieve internet marketing begint met een grondige analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we samen met jou naar concrete acties.

Search & Content

Met zoekmachine marketing en de juiste contentstrategie brengen we je bedrijf, dienst of product onder de aandacht en zorgen we voor relevante bezoekers.

Conversie

Van mouse-tracking en A/B testen tot en met lead identificatie. We brengen alle interacties op je websites grondig in kaart en optimaliseren iedere stap in de funnel.

Case

DHK Kozijnen

DHK Kozijnen, een online aanbieder van kunststof kozijnen, deuren en puien, ging met Heers in zee. Dat had een erg tastbaar resultaat: de omzet groeide in een jaar met 482%, de site kreeg 585% meer bezoekers.

 • 585% meer bezoekers

  585% meer bezoekers

 • 482% meer omzet

  482% meer omzet

Bekijk case

Blog

Aan de slag met content pillars: in 5 stappen meer impact met je content

Wie is de absolute goeroe, de eindbaas, het opperhoofd in jullie markt? Degene die het online helemaal voor elkaar heeft, de autoriteit naar wie iedereen luistert, bij wie iedereen advies inwint en koopt? Als je nu niet hebt geantwoord met ‘dat zijn wij’, dan is deze blog er voor jou en je marketingteam. We gaan

Lezen

We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

Online marketeers die ouderwets hard werken en kennis van online marketing combineren met gezond boerenverstand, dat zijn wij. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We zijn een online marketing bureau met echte online junkies en verdiepen ons dan ook met liefde in de laatste ontwikkelingen. Onze internet marketing kennis vertaalt zich naar mooie resultaten voor onze klanten. Daarnaast zijn we ook Google Partner en houden we daar ‘officieel’ onze kennis ook op peil.

Online marketing uitbesteden?

We gaan samen online Heersen. Jouw branchekennis gecombineerd met onze kennis van online marketing, een gouden combinatie. We geven je 24/7 inzage in de resultaten en hebben regelmatig overleg over de prestaties van de online campagnes.

En we doen het echt samen, want wij hebben jouw kennis van je doelgroep en je bedrijfsprocessen nodig om het beste resultaat te behalen. Wij genereren de leads en omzet via online kanalen en jij focust op je core business. Een ideale combinatie toch?

Wat doet een online marketing bureau?

Heel eerlijk …., als je dat niet weet zijn we waarschijnlijk geen ideale match voor elkaar. De meeste van onze klanten weten namelijk wat een online marketing bureau doet en zijn juist op zoek (geweest) naar een partij die ze na hun eerste online stappen verder kan helpen met online marketing.

Wat we doen: we helpen je met je online (content)strategie en we vertalen dit naar een website, naar webteksten en naar de juiste online marketing aanpak via social media en zoekmachine optimalisatie.

Daarna(ast) analyseren we de gebruikersdata uitvoerige en verbeteren we je website continu op basis van die data.

Online marketing plan

Online succes begint met een gedegen online marketing plan. Bij ons is dat hetzelfde als de content strategie, want daarin bepalen we niet alleen zaken zoals de informatiebehoefte van de doelgroep(en), maar ook hoe we die behoefte vertalen naar alle (relevante) online kanalen. Binnen het online marketing plan beschrijven we onder andere de gehele SEO strategie.

Jullie noemen jezelf dus online marketing expert…

Klopt, wij noemen onszelf online marketing expert, of online marketing specialist zo je wilt. Dat doen we niet zomaar omdat we heel goed kunnen googelen: we hebben adequate kennis én praktijkervaring waarmee we als SEO bureau al jarenlang klanten de hoogte in helpen in Google.

Wat je van een online marketing expert mag verwachten?

 • Hij kan de beslissingen die hij neemt op basis van data onderbouwen.
 • Hij werkt op basis van concrete doelen en begint niet zomaar in het wilde weg aan je website te sleutelen.
 • Hij behaalt aantoonbaar resultaat voor je en komt met die resultaten steeds dichter bij het uiteindelijke doel.

Resultaat is alles

Vooral dat laatste is belangrijk: je ziet echt resultaat. Bij ons werken als online marketing specialist draait het om tastbaar resultaat: meer websitebezoekers en meer conversies en dus meer omzet. Als we geen zichtbaar, voelbaar resultaat voor onze klanten boeken, kunnen we Heers beter direct bij het grofvuil zetten.

Wat we niet doen als pure online marketing specialist?

Voor sommige zaken, zoals het maken van huisstijlen, video’s en animaties hebben we partners. Ook bouwen we geen technische maatwerk koppelingen met backend systemen. Simpelweg omdat we daar niet goed (genoeg) in zijn. We geloven dat je moet doen waar je goed in bent en we geloven niet dat iedereen alles goed kan.

We hebben dus qua online marketing echt de focus op traffic en conversie en minder op creatie. Voor hippe visuals of video’s verwijzen we je graag door naar onze partners.

Een ‘normaal’ online marketing bureau

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels, lounge rooms en ook (nog) geen kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met onze hippe features wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online marketing resultaten…., dan is je online marketing uitbesteden aan ons misschien wel het beste idee dat je ooit hebt gehad.

Meer over ons