Leid meer verkeer naar jouw pagina dankzij een SEA bureau als Heers

Als SEA bureau zijn wij partner van Google en kunnen jou daarom helpen aan extra conversie via de betaalde advertenties van de zoekmachine.

Begin met een gratis SEA scan.

Gratis scan, om goed te beginnen

Wat haal je uit een gratis SEA scan van Heers?

  • Een zoekwoordenscan;
  • Een analyse van je CTR;
  • Een plan van aanpak.

Durf jij in te zien hoeveel omzet jij laat liggen?

Gratis SEA scan

Online heersen begint bij uitbesteden bij een SEA bureau

  • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
  • Advertentiebudget per maand

We gebruiken je gegevens alleen om je ons advies te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Waarom een SEA bureau?

Het gaat allemaal op het claimen van die eerste plek in de SERP . Er zijn meerdere manieren om daar te komen. Zo heb je misschien al van SEO gehoord, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Een zeer effectieve lange termijn strategie om jouw plek op het podium van Google te bemachtigen en zo al die kliks binnen te harken.

Maar er zijn meer wegen die naar Rome, euh… de top van Google leiden. Want waar bereik je uiteindelijk het meest mee? Inderdaad, met geld. En geld, daar houdt Google wel van (om het maar even zacht uit te drukken). Voor snel (direct) resultaat moet je investeren in SEA.

Wanneer jij nu iets in de zoekbalk invult zie jij bovenaan pagina’s staan waar ‘advertentie’ voor staat. Deze bedrijven hebben betaald voor hun podiumplaats. Je kunt je heel wat af gaan SEO’en, maar boven de advertentie pagina’s kom je niet.

Waarom investeren in een SEA bureau?

Je kunt dit zelf uitzoeken, denk je misschien. Toch is het verstandig om te investeren in een SEA bureau. Je kunt een betaalde campagne namelijk op verschillende manieren aanvliegen en je moet maar net weten welke het beste voor jouw branche werkt. De specialisten bij een SEA bureau weten precies hoe ze een succesvolle campagne moeten opzetten zodat jij ook de vruchten plukt van het geld dat jij erin investeert. Het zou zonde zijn van het geld (en jouw noeste arbeid) wanneer je per ongeluk een verkeerde doelgroep bereikt. Wanneer je dit over laat aan een SEA bureau met Google Ads specialisten weet je zeker dat je alles uit je tijd en je geld haalt.

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Of in het Nederlands: zoekmachine adverteren. SEA en SEO zijn dus niet hetzelfde, maar ze behoren wel allebei onder de paraplu genaamd SEM. SEM staat voor Search Engine Marketing.

Tegenwoordig wil iedereen beeld hebben bij een uitleg. Heers is hartstikke jong en hip (nee, maar echt) en doet dan ook helemaal mee met deze trend ;).  Daar hebben wij Mees voor. Mees vertelt in de volgende video wat SEA inhoudt.

Voordelen van SEA uitbesteden aan een SEA bureau

Bij SEA bureau Heers hebben wij heel wat gespecialiseerde en ijverige vakidioten zitten die dol zijn op data. Zo ook op het gebied van SEA. Door jouw SEA uitbesteden aan een Ads specialist van Heers weet je zeker dat jouw budget goed benut wordt. Maar dat is nog niet alles, kiezen voor een SEA bureau heeft nog meer voordelen. We noteren:

Hetzelfde budget, meer omzet

Jij wil natuurlijk waar voor je geld. Bij Heers snappen we dat. Dus ja, SEA uitbesteden kost geld. Maar je haalt er uiteindelijk flink meer rendement uit. Dus als je dat narekent pluk jij alsnog de vruchten.

Het bespaart je tijd

Wanneer de concurrentie hoog is van de zoekwoorden in jouw advertenties is het van belang dat er zo veel mogelijk tijd gaat zitten in jouw campagnes goed laten draaien. Tijd die jij niet altijd hebt. Doordat jij je niet druk hoeft te maken over de invulling van je advertenties maar dit aan een SEA bureau overlaat, heb je veel meer tijd over. Tijd die jij in andere belangrijke aspecten van je bedrijf kunt steken.

Retteketet, het hele pakket

Zoals we al benoemd hebben werken er bij Heers niet alleen SEA specialisten. Ook hebben wij een paar ambitieuze SEO-specialisten in ons team. Daarbij werken SEA en SEO samen om jouw resultaat zo goed en zo lang mogelijk te behouden, of te verbeteren. Staar je daarom niet blind op SEA maar verdiep je ook in SEO. Zo haal je het maximale uit jouw budget.

SEA vs. SEO?

Is het dan een wedstrijd tussen SEA en SEO? Nee hoor, SEO en SEA gaan hand in hand. Waar je bij SEA namelijk heel snel en op korte termijn resultaten ziet, zie je bij SEO op lange termijn juist resultaten. Oké, maar wat is SEO dan? SEO is zoals we al eerder benoemd hebben een afkorting voor Search Engine Optimization. oftewel de optimalisatie van de zoekmachine. Als we het even heel kort uitleggen is dat hoger in Google komen door onder andere linkbuilding. Ook linkbuilding uitbesteden aan een SEO specialist inhuren is aan te raden.

Een ander onderdeel van SEO is het schrijven van content door een SEO tekstschrijver. De SEO copywriter schrijft de content op zo’n manier dat bepaalde zoekwoorden tussen de 2-3% in de tekst voorkomen. Hierdoor denkt Google: ‘Hey, op dit gebied, ben jíj expert’.

Een groot voordeel van SEO uitbesteden is dat je alleen geld hoeft te investeren in het stukje uitbesteden. De rest is gratis.

online Heersen? Dat wil ik ook

Google Partner als SEA bureau

Jij kan er bij Heers zeker van zijn dat jouw Ad campagnes in goede handen zijn. Doordat wij Google Partner zijn hebben wij niemand minder dan gecertificeerde SEA specialisten die voor jou aan het werk gaan. Niet alleen in SEA zijn wij gecertificeerd. Ook in Google Analytics. Hierdoor kunnen we het optimale uit jouw budget halen. google adwords uitbesteden

Onze certificaten worden jaarlijks verlengd. Waarom? Omdat dat verplicht is. Maar, daardoor heb jij als klant wel garantie dat we echte specialisten aan het werk hebben. Check hier ons Google Partner profiel.

Deze klanten zijn al aan het Heersen

  • seo laten doen
  • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven

Wel bovenaan willen staan, maar geen SEA bureau inschakelen

Tja, in onze ogen werkt dat gewoon niet. Je wil het beste voor jouw bedrijf. Dus wil je ook dat de beste specialisten voor jouw bedrijf aan het werk gaan. Precies weten wat er gedaan wordt om jou in de SERP omhoog te schieten, welke resultaten je boekt en een team die er meteen bovenop springt wanneer de concurrentie op de zoekwoorden van jouw advertenties weer groter is worden. Dat vind je bij Heers.

Wij zijn dan ook erg transparant. Je hebt namelijk te allen tijde inzicht in alle data wat betreft jouw campagnes. Allemaal op je eigen online dashboard.