• internetbureau gorinchem
 • online marketing bureau
 • online marketing
 • internet marketing bureau
 • online marketeers
 • seo optimalisatie

Hèt internetbureau dat je echt online laat Heersen

Wil je meer uit je website of uit een webshop halen of vind je het wel voldoende om gewoon online aanwezig te zijn?

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen kunt is dit overigens het moment om onze website te verlaten. Als je begrijpt dat online marketing de laatste 10 jaar volwassen is geworden en dat het inmiddels gewoon hard werken is, dan zijn wij het juiste internetbureau voor je.

We zijn een full-service internetbureau, maar we Heersen met name op het gebied van zoekmachine optimalisatie, Google Adsconversie en gezond boerenverstand. We gaan verder waar ouderwetse webbouwers ophouden en werken echt samen met onze opdrachtgevers aan online succes.

Inmiddels laten we al 154 partijen online Heersen. Wil je dat ook?

online strategie

Strategie

Online Heersen begint met een grondige analyse en heldere targets. Die analyse en targets vertalen we samen met jou naar concrete acties.

zoekmachine en social media marketing

Traffic

Meer relevante bezoekers op je website dankzij zoekmachine -en social media marketing.

Conversie optimalisatie

Conversie

Meer omzet uit je bezoekers via betere content, A/B testen en marketing automation

Case

Easy Import

Easy Import groeide van startende ondernemer tot één van Nederlands grootste auto import bedrijven en de nummer 1 in de branche in Google. Een converterende WordPress website een een uitgekiende SEO & SEA strategie zijn (naast de ondernemer zelf natuurlijk) de basis voor dit succes geweest.

 • 350 conversies per maand

  350 conversies per maand

 • 80 zoekwoorden in de top 10 van Google

  80 zoekwoorden in de top 10 van Google

Bekijk case

Blog

Dingen die beter / makkelijker gaan met een hoge domein-autoriteit

Of je nou werkt met domein-autoriteit (DA) van MOZ of domein-rating (DR) van aHrefs, de autoriteit van je domein is belangrijk. In dit artikel gaan we in op een aantal zaken die dankzij een hogere autoriteit makkelijker gaan. Autoriteit wordt bepaald door je linkprofiel, hoe beter het linkprofiel van je website, hoe hoger je Rankings

Lezen

We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

We werken ouderwets hard en combineren onze kennis met gezond boerenverstand. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.

We hebben geen flipperkasten, voetbaltafels, lounge rooms en ook (nog) geen kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon. Dus als je met een hip internetbureau wilt pronken bij je directie of in je branche moeten we je helaas teleurstellen. Wil je pronken met verbluffende online resultaten…., dan zit je bij ons wel goed!

Meer over ons