Weten waar jij staat qua SEO?

Onze aanpak zorgt in de meeste gevallen al binnen 4 weken voor de eerste positieve resultaten. Door onze werkwijze gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Een SEO bureau met garanties?!

Bij ons krijg je 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus SEO bureau kan die garantie geven. Er spelen bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Vrijblijvende SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag.

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

SEO pakketten van Heers

We zouden je hier met alle liefde een prachtig rijtje van vier (want met drie kiezen mensen altijd de middelste) SEO pakketten laten zien. Maar dat doen we niet.

Waarom niet?

Omdat bij geen één van onze klanten de invulling van het SEO pakket er hetzelfde uitziet.

En het zou stom zijn als we je hier vertellen dat je twee teksten, zes backlinks en een uurtje on-page optimalisaties krijgt, maar dit in de werkelijk compleet anders is.

SEO prijzen / SEO pakketten tarieven

‘’Maar als jullie de pakketten niet laten zien, wat kost SEO uitbesteden dan?’’ Wij hebben diverse abonnementen gebaseerd op het aantal uren per maand dat we voor je aan de slag gaan. Onze SEO pakketten zijn al verkrijgbaar vanaf €880,- per maand en lopen op tot duizenden euro’s per maand.

Ben je een lokale speler met niet enorm veel online concurrentie? Dan kun je wellicht prima uit de voeten met €880,-. Ben je een landelijke speler in een concurrerende branche die het voornamelijk van online leadgeneratie moet hebben? Dan is er uiteraard meer budget nodig.

Ons maakt het niet uit welk SEO pakket je bij ons afneemt, maar we hangen aan ieder abonnement wel realistische verwachtingen nadat we de concurrentie in kaart hebben gebracht. Hoe pittiger de concurrentie en hoe groter jouw ambitie (of haast), hoe groter het SEO pakket zal moeten zijn om aan je verwachtingen te voldoen.

Kosten buiten het SEO pakket

Naast de SEO prijzen van het pakket, kan het voorkomen dat we je adviseren om (tijdelijk) meer te investeren. In extra mediainkoop of teksten bijvoorbeeld. Het staat je vrij om dit advies niet te volgen. Maar, waarschijnlijk vertrouw je ons tegen die tijd voldoende om blind op ons advies af te gaan.

Welk SEO pakket bij jouw ambitie past?

Weten wat er aan budget nodig is om jouw organisatie in Google te laten Heersen? Vraag hierboven onze SEO scan aan. Je krijgt dan niet alleen kant-en-klare, bruikbare tips, maar ook gelijk een advies over het juiste pakket voor jouw website.

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Welke van die SEO pakketten heb je nodig?

Ligt je focus lokaal of juist internationaal? Heb je veel concurrentie of weinig? Heb je al een sterk linkprofiel of niet? Is de techniek van je website op orde of is het een grote rommel? Is er voldoende content op je website rondom de informatiebehoefte van je doelgroep en is dat vertaald naar zoekwoorden?

En misschien nog wel het belangrijkste: wat is je doel met SEO?

Wil je met jouw belangrijkste zoekwoorden die felbegeerde #1 positie bekleden of vind je het prima als je homepage naar boven komt als mensen op je merk- of bedrijfsnaam zoeken?

Al deze vragen zijn van invloed op de vraag ‘welk SEO pakket past bij ons?’. Doe hierboven de gratis SEO check en krijg – los van alle tips om zelf mee aan de slag te gaan – advies over welke van onze SEO pakketten het beste bij jouw website en doel past.

Zet die stappen in Google!

Het inzetten van SEO pakketten is eigenlijk bijna een garantie (nee, er zijn geen garanties) om flinke stappen te maken in de organische zoekresultaten in Google. Door een online marketing bureau nu te betalen, kan jij zometeen pronken met verbluffende online marketing resultaten.

Als je niet tegen een stijgend aantal bezoekers en meer aanvragen of verkopen kunt, is dit overigens een mooi moment om onze website te verlaten. Begrijp je dat online marketing de laatste vijftien jaar volwassen is geworden, dan is het uitbesteden hiervan aan ons een prima idee.

SEO uitbesteden door middel van SEO pakketten is iets wat duizenden bedrijven in Nederland – en overigens ook in het buitenland – doen. We hebben onderaan de pagina nog wat veelgestelde vragen over SEO staan, maar het lijkt ons vooral een goed idee als je gewoon contact met ons opneemt of natuurlijk die gratis SEO scan hierboven aanvraagt.

Meer over SEO

Waarom SEO uitbesteden?

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Het uitbesteden van SEO heeft de volgende voordelen:

 • Beschikbaarheid van professionele SEO tools
 • Profiteren van jarenlange ervaring
 • Up-to-date kennis van de Google-richtlijnen (en updates)
 • 24/7 inzicht in de resultaten
 • Elke maand contact met de gezelligste SEO specialisten van NL

Meer weten over waarom je SEO moet doen

Wat gaat SEO uitbesteden kosten?

Afhankelijk van de status van je website, de aanwezige content en je linkprofiel bepalen we wat nodig is om de concurrentie te verslaan. Soms betekent dat dat er veel tijd en geld in contentcreatie gaat zitten, soms betekent het dat je uren aan webdevelopment nodig hebt en in andere gevallen betekent het dat er geïnvesteerd moet worden in de autoriteit van het domein (linkbuilding). De daadwerkelijke kosten worden voornamelijk bepaald door de concurrentie op een zoekwoord.

Tijdens onze gratis SEO scan brengen we in kaart welke maandelijkse kosten er nodig zijn om de concurrentie in Google te verpulveren.

Wat levert SEO op?

Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

 • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
 • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
 • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

Hoeveel (online) omzet loop jij mis?

SEO of SEA: Wat past het beste?

Samengevat: ga je voor een steady en meer solide mooi plekje in de zoekmachine resultaten, kies dan voor SEO. Wil je direct goed zichtbaar zijn en direct meer omzet genereren uit de zoekmachines, kies dan voor SEA.

Langere uitleg: met SEA (zoekmachine adverteren) kun je patsboem bovenaan staan in de zoekmachine met een advertentie. Voor die advertentie blijf je echter steeds betalen, voor iedere keer dat iemand erop klikt. Als je stopt met adverteren, is je mooie plekje in de zoekmachine resultaten direct weg. SEO (zoekmachine optimalisatie) vergt een langere adem: het duurt langer voordat je op een goede plek in de zoekresultaten staat. Als je daar eenmaal staat, sta je daar echter wel gratis en ben je er niet zomaar in een dag weer weg.

Kijk altijd naar de conversiepercentages, want die kunnen afhankelijk van de dienst of het product soms flink verschillen voor SEO en SEA.

Als full-service zoekmachine marketing bureau kunnen we je uiteraard met beide disciplines helpen.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website zo goed mogelijk presteert in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit doet een SEO specialist door je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Er zijn ook SEO specialisten die zich uitsluitend focussen op 1 van deze gebieden, of op 2. Door op alle 3 de pijlers in te zetten, zijn je groeimogelijkheden het grootst en boek je doorgaans het beste resultaat.

Iedere SEO specialist begint met een uitgebreide SEO analyse waarbij gekeken worden naar:

 • de concurrentie (welke content gebruikt de concurrentie en hoe ziet het linkprofiel er uit)
 • de techniek (is de website toegankelijk, indexeerbaar en zijn er bijvoorbeeld issues met crawlen en indexeren)
 • de informatiebehoefte van de doelgroep
 • de zoekwoorden (welke sluiten aan bij de informatiebehoefte / zoekintentie en bij de doelstellingen)
 • de content (welke content kan geoptimaliseerd worden en welke content mist nog)

Nieuwsgierig? Vraag onze gratis SEO check aan.

Welke SEO diensten levert Heers?

Bij Heers kun je terecht voor alle SEO diensten. We zijn echte SEO-nerds en helpen je van SEO scan tot en met website migraties. Van content optimalisatie tot een volledige contentstrategie en van linkbuilding tot technische en internationale SEO. Als het iets met SEO te maken heeft, dan doen wij het!