Positieve resultaten binnen 4 weken

In de meeste gevallen kunnen we binnen 4 weken al voor de eerste positieve resultaten zorgen. Door onze kwalitatieve aanpak gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze inspanningen. Zo zorgen we voor een blijvende basis voor goede online vindbaarheid.

Een SEO bureau met garanties?

Wij geven geen garantie dat we de nummer 1 in Google gaan realiseren, omdat er bij SEO altijd factoren zijn waar we niet volledig invloed op hebben. De belangrijkste? Google zelf. Wij geven 3 garanties:

 • We werken transparant en maken meetbaar wat iedere euro oplevert
 • We hanteren geen black-hat praktijken
 • We kijken verder dan posities in Google en gaan voor aantoonbaar resultaat

Gratis SEO check

Weten wat er nodig is om meer omzet met SEO te genereren?

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

Stap 1. Zorgen voor een goede technische basis

Als full-service SEO bureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek – de basis voor hogere posities in Google – gaat tegenwoordig verder dan goede codering en indexering. Wij zorgen voor snelheid, toegankelijkheid en veiligheid en houden rekening met onder andere title tags, headers, schema.org, snelheid, en filters. Met een goede technische basis kunnen we het budget voor online marketing maximaal benutten.

Werkt jouw bedrijf met WordPress / WooCommerce, Magento, Shopware, Shopify, Lightspeed, Joomla!, Mach3 of OpenCart? Met onze uitgebreide kennis van deze bekende systemen gaan we hier graag mee aan de slag.

Stap 2. Content voor traffic én conversie

SEO teksten laten schrijven? Voor online vindbaarheid is het essentieel content te hebben die zowel je ideale klant, als Google verleidt. Zo zorgen we ervoor dat het groeiend aantal websitebezoekers daadwerkelijk overgaat tot actie. Meetbaar resultaat. Zijn hier nog stappen te maken?

Deze klanten kozen al voor Heers als SEO bureau

 • seo uitbesteden
 • zoekmachine optimalisatie uitbesteden
 • seo tekstschrijver
 • bon prix heeft ons SEO teksten laten schrijven
 • DHK heeft de SEO laten doen door Heers

Sinds we Heers als SEO marketing bureau hebben zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Stap 3. We gaan voor autoriteit

Relevante inkomende, externe links zorgen voor een hogere domein autoriteit. En autoriteit is een signaal voor de zoekmachines. Autoriteit kun je op verschillende manieren meten zoals Domein Autoriteit en Domain Rating. Vrijwel iedere website kan stappen in Google maken door middel van linkbuilding of het nu op domein of paginaniveau is. Bij Heers hebben we door de jaren heen een gigantisch netwerk van partners en online publishers opgebouwd. Hierdoor kunnen we content en links publiceren op meer dan 20.000 websites.

meer over linkbuilding

Van hogere posities naar conversie optimalisatie

Hoog in Google staan zorgt niet per definitie voor een interessante ROI. Conversie optimalisatie doet dat wel. Als full-service SEO bureau werken we op basis van een goede online marketingstrategie en zetten we al die extra (relevante) bezoekers om in meer concrete leads én omzet.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
Roderick - online marketing bureau HeersRoderick van StratenSenior SEO specialist

Roderick was al bezig met SEO voor Google de markt ging domineren en krijgt nog steeds een kick van stijgende rankings.

Onze SEO diensten en expertise

Van gedreven junioren tot en met senioren met meer dan 25 jaar ervaring, ons team helpt bedrijven in vrijwel alle branches naar de top. Of het nu gaat om A-merken of pure online spelers, wij verbeteren de resultaten.

We helpen onze klanten met alle aspecten van SEO zoals onder andere de volgende SEO diensten:

Wij spijkeren onze kennis vrijwel wekelijks bij via kennissessies en events. En komt een specialist van ons er niet uit, dan wordt je case in de wekelijkse meeting door heel het team onder de loep genomen. Met meer dan 150 tevreden klanten (bekijk onze cases) moeten we de afgelopen 10 jaar iets goed gedaan hebben toch?

Eindelijk een SEO marketing bureau met transparante rapportages!

We informeren je maandelijks over de behaalde resultaten en de werkzaamheden die we hiervoor uitgevoerd hebben. Zelf bijhouden hoe het gaat of input nodig voor een intern marketingoverleg? In je eigen Heers Rapportage-omgeving vind je 24/7 alle data rondom de lopende SEO campagne.

Hèt SEO bureau dat gaat voor resultaat

Net als in iedere andere branche zijn ook de verschillen in SEO bureaus groot. Onze specialisten gaan aan de slag op basis van een goed doordachte marketingstrategie, waarborgen een kwalitatief linkprofiel en zorgen er zo voor dat we online geen kansen meer laten liggen. Alleen op die manier halen we het maximale uit jouw marketingbudget.

Hèt SEO bedrijf uit Gorinchem, Zuid-Holland

Je vindt ons kantoor in het centraal gelegen Gorinchem, de mooiste vestingstad van Nederland. Vanuit hier werken we voor klanten uit heel Nederland en België. Zo hebben we bijvoorbeeld klanten in Amsterdam, Utrecht, Roermond en Maastricht.

Direct je SEO uitbesteden of eerst kennismaken of sparren? We spreken graag met je af! SEO specialist inhuren zonder poespas. We stellen een maatwerk SEO strategie op, geven je 24/7 toegang tot alle data (resultaten) en nemen je van A tot Z mee in onze aanpak.

Op zoek naar een lokaal SEO bureau in de regio? Zoek niet verder en kom langs bij ons in de Westwagenstraat in Gorinchem.

Enkele van onze SEO experts

 • Wende Pollé

  Senior SEO-specialist

  Er was eens een SEO-specialist. Gaat minimaal 3x per jaar naar Disney.

 • Roderick - online marketing bureau Heers

  Roderick van Straten

  Senior Online marketeer

  Metal & Punk. Drinkt geen koffie. Hekel aan verliezen.

 • Jeroen - online marketing bureau Heers

  Jeroen Bikker

  SEO-specialist

  Voetballer met ambitie. Rustaagh … poster van Tom Beugelsdijk op zijn kamer.

Een SEO sprint of marathon: Dit zijn de 5 stappen

Ongeacht de het gewenste tijdspad voor SEO succes, onze SEO aanpak bestaat altijd uit dezelfde stappen. En tijdens de uitvoering besteden we altijd aandacht aan alle SEO factoren.

Stap 1: Een korte SEO analyse

We hebben geen briljanten presentaties of salespitches. We komen graag vanuit de inhoud. Dus voor we in gesprek gaan over een samenwerking, het SEO abonnement en de planning kijken we altijd eerst hoe het gesteld is met je website en hoe groot het gat met de concurrentie is. Dan weet je ook gelijk dat we SEO snappen en waar je qua budgetten aan moet denken.

Stap 2: Een voorstel

Na de kennismaking krijg je van ons een voorstel voor een maandelijkste investering in SEO. Deze baseren we op:

 • De huidige status van je website qua techniek, content en linkprofiel
 • De sterkte van de concurrentie
 • De ambitie (wil je naar de top 5 of wil je echt Heersen?)
 • Het tempo waarin je naar de top van Google wilt
 • Wat je eventueel zelf kunt doen (bv. content schrijven)

Stap 3: Het SEO stappenplan

Bij de start van de samenwerking stellen we een uitgebreid SEO-plan op wat de basis is voor de uitvoering voor de komende maanden. Hierin analyseren we werkelijk alles en wordt alles stap voor stap duidelijk. Dit plan bespreken we uiteraard met je voor we overgaan tot de SEO werkzaamheden.

Stap 4: De uitvoering

Maandelijks voeren we op basis van het SEO plan diverse werkzaamheden uit op het gebied van content, techniek en linkbuilding.. Daarnaast houden we natuurlijk alle data (rankings, verkeer, conversies en zelfs de concurrentie) in de gaten.

Stap 5: Overleg

Maandelijks hebben we contact over de vorderingen en de werkzaamheden voor de komende periode. We nemen de leads, conversies en omzet met je door en bekijken samen of de huidige focus qua zoekwoorden nog de juiste is of dat er focus op andere zoekwoorden gelegd kan worden. Dit laatste kan bijvoorbeeld voorkomen omdat je nieuwe diensten of producten hebt. maar ook omdat de top al behaald is en we via andere zoekwoorden nog meer resultaat op kunnen leveren.

Of we het beste SEO bureau van Nederland zijn?

Dat vinden we zelf moeilijk te beantwoorden. Hoe bepaal je wie de beste is? Doe je dat op basis van eigen posities in Google of op basis van sterke klantcases? Als we naar deze twee zaken kijken, durven we wel te zeggen dat we één van de beste SEO bedrijven zijn. We bepalen graag samen met jou of we ook voor jouw marketinguitdagingen de beste partij zijn. Laten we beginnen met een gratis SEO check door één van onze specialisten! Daarna kijken we graag samen met je welke van onze SEO diensten je aan meer leads, omzet en naamsbekendheid gaan helpen.

Veelgestelde vragen over SEO

Wat kost een SEO bureau?

Om in de termen van Google te blijven: ‘it depends’. De kosten worden gebaseerd op benodigde uren en eventueel inkoop van links.

Die uren worden gebruikt voor:

 • Analyse
 • Contentcreatie / contentoptimalisatie
 • Linkbuilding (Linkruil en inkoop)
 • Rapportage

Hoeveel uren er nodig zijn is grotendeels afhankelijk van:

 • Het aantal zoekwoorden
 • De mate van concurrentie op die zoekwoorden
 • De ambitie van de klant. Hoe snel wil je gaan en ben je tevreden met een top 5 positie of ga je voor #1?

In een markt met redelijk wat concurrentie binnen Google moet je denken aan zo’n €1000, – per maand

Hoe ziet de samenwerking met jullie als SEO bureau eruit?

Zodra we met elkaar aan de slag gaan beginnen we met een tactisch SEO plan, waarin we de aanpak bepalen. Deze aanpak wordt met de klant overlegd en afgestemd, waarna tot uitvoering over wordt gegaan. In deze zelfde fase worden er ook koppelingen gemaakt met onderstaande omgevingen als dat tijdens de salesfase niet gebeurd is:

 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Google Tag Manager
 • Google Looker Studio

Daarnaast richten we klanten.heers.nl in  waar iedere klant 24/7 de rankings kan volgen.

Iedere maand is er overleg met onze klanten over de voortgang en de focus voor de komende maand(en). We zijn hierin flexibel, sommige klanten willen 2x per maand overleg en andere klanten vinden 1x per kwartaal voldoende.

Wanneer levert een SEO bureau resultaat?

Afhankelijk van de concurrentie en de beginsituatie (met name qua content en linkprofiel) zie je bij een samenwerking met een SEO bureau meestal na 2 maanden al een verbetering van de rankings.

Als je website qua techniek en linkprofiel al goed is, kan het schrijven van goede content ook al eerder tot betere rankings een meer verkeer leiden.

Waarom een SEO bureau een geen SEO freelancer?

Bij een SEO bureau heb je alle SEO disciplines onder 1 dak. Van technische SEO specialisten, linkbuilders en SEO tekstschrijvers tot en met conversie specialisten.

Je hebt dus maar 1 aanspreekpunt voor al je SEO werkzaamheden en een compleet team aan specialisten wat met elkaar samenwerkt aan het beste resultaat voor jou.

Ook is continuïteit natuurlijk een groot voordeel van een SEO bureau. Als er iemand in het team ziek wordt is de rest voldoende op de hoogte om te zorgen dat jouw SEO campagne gewoon door kan lopen.