We hadden goed nagedacht over onze nieuwe website, maar hadden al vrij snel het gevoel dat we er qua SEO niet het maximale uit haalden.

De match met Heers

“Het fijne aan Heers is dat ze altijd alle tijd nemen om zaken uit te leggen en dat ze naast SEO ook kennis van content, websites en conversie optimalisatie hebben.” Met ons team aan verschillende search specialisten hebben we – net als De Haan zelf doet – een totaaloplossing kunnen bieden. Dat zit hem niet alleen in het stukje kennisdeling en ontzorging, maar vooral op posities winnen, meer conversie en Heersende resultaten. Dat is een passie!

Content optimalisatie: keywords en customer journey

Op basis van de onderzochte focus-zoekwoorden, hebben onze contentspecialisten landingspagina’s en de belangrijkste verhuisbestemmingen geoptimaliseerd. Het uitgangspunt? De zoekintentie van gebruikers, de fase in de customer journey en de voorkeuren van De Haan.

Want tof, zo’n hoog zoekvolume, maar welke zoektermen leveren maximaal rendement op? Is dat een verhuizing naar Spanje of naar Dubai? Op die manier is content optimalisatie veel meer dan het herschrijven van een tekst.

 • De Haan

  Conversie

  Het resultaat? 32% meer conversies vanuit de organische resultaten van Google en een stijging van 5,77% qua conversieratio. Er zijn dus niet alleen meer mensen bereikt via Google, maar ook meer relevante bezoekers.

  Heersende SEO resultaten

  Sinds de start van de samenwerking hebben we 328 posities winst geboekt in Google (op de focus-zoekwoorden). Verder hebben we 7 top 3 posities en 15 top 10 posities gerealiseerd. In totaal is het organisch zoekverkeer ruim 30% gestegen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de gemiddelde conversieratio door SEO is gestegen, wat een ijzersterke basis is voor nog meer resultaat op lange termijn.

  En? Ook meer resultaat uit je marketingbudget halen?

  Weet jij zeker dat je maximaal resultaat ut je marketingbudget haalt of besef je net als De Haan dat er meer te behalen is? Spar eens met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende SEO analyse aan. Binnen 2 werkdagen kunnen we je vertellen waar de winst te behalen is en welke aanpak daarvoor nodig is.

  Vrijblijvende scan aanvragen