Van een groeiend aantal verwijzende domeinen naar een hogere DR

Structureel linkbuilden met verschillende type links en anchors voor een sterk en gevarieerd linkprofiel. Op die manier hebben we het aantal verwijzende domeinen van deze bekende naam in een jaar van 1057 naar 1206 gebracht. Het resultaat? Een groei in Domain Raiting (Ahrefs) van 65 naar 69!

Met nog meer organische zoektermen en topposities als gevolg

Een hogere Domain Rating is de basis voor hogere posities in Google’s SERP. Zo is het aantal organisiche zoektermen met ruim 500 toegenomen tot bijna 13.000 termen. De posities? Ruim 1700 pagina 1 posities, waarvan zeker 500 in de top 3. Dát is een lekker begin van een marketing meeting, toch?

Jouw volgende marketing meeting ook met een sterk verhaal starten? Vraag een vrijblijvende SEO scan bij ons aan. Onze specialisten controleren de techniek, content en autoriteit van de website én komen met een voorstel om het maximale uit je marketingbudget te halen.

SEO scan aanvragen?

Een Coronadip? 11% groei in behaalde doelen

We zijn het C-woord wel zat, maar toch hebben we er allemaal mee te maken: door een ‘Coronadip’ nam ook het organisch verkeer op Holmatro.com met 2% af. Waar het aantal behaalde doelen in Q1 en Q2 van 2020 eenzelfde trend leek te hebben, gerealiseerden we vanaf september 2020 tóch een groei van 11%.

Techniek: van 404’s en redirects tot ondersteuning van het development team

Techniek, content en autoriteit. We hameren er niet voor niets op: techniek is absoluut één van de basiselementen van online vindbaarheid. Een écht sterke online marketing strategie heeft dus een aantal eigenwijze, technische specialisten nodig. Voor Holmatro hebben onze specialisten naast ondersteuning van het Holmatro development team ondersteuning kunnen bieden op het gebied van:

  • De sitemap
  • 500 internal server errors
  • 404 (not found) errors en 301 redirects
  • Foutieve pagina’s die géén foutmelding kregen
  • Dubbele content pagina’s

Google Ads: campagnes in de US en Duitsland

Met een Google Ads campagne in de US en Duitsland, hebben we een duidelijke stijging in behaalde doelen kunnen zien. Door continu te optimaliseren op basis van de juiste zoekwoorden en het juiste budget, gaan we voor een maximale ROAS.

Ook even sparren over de invulling van jouw online marketing strategie of direct aan de slag met concrete online resultaten?

Offerte aanvragen