Heersen in Google?

  • Alleen relevante websites
  • Wisselende anchor teksten
  • Maandelijkse rapportages
  • Netwerk van meer dan 1000 websites (geen PBN's)

Influencer marketing

Het gaat natuurlijk niet altijd alleen maar om de autoriteit van je domein. Als influencers bloggen over je product of dienst zorgt dat soms direct voor meer aanvragen / verkopen. Vaak delen deze influencers hun blogs ook nog via social media en bereik je al snel duizenden extra mensen in je doelgroep.

Internationale linkbuilding

Nederland is klein en steeds meer van onze klanten groot. Daarom hebben we in de laatste jaren een flink netwerk opgebouwd in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland.

Linkprofiel analyse door een linkbuilding specialist

Laat een van onze linkbuilding specialisten een analyse van je eigen linkprofiel  en die van je concurrenten doen. Daarna bepalen we welke linkstrategie gevolgd moet gaan worden om de concurrentie in Google te verslaan.

Wij werken onder andere met:

  • seo specialist inhuren
  • linkbuilding
  • seo specialist

De juiste linkbuilding strategie

Er zijn vele manieren om links te verkrijgen, hieronder een aantal manieren die onze voorkeur hebben.

Content marketing

Linkbuilding combineer je voor het beste resultaat met unieke en aansprekende content. Dit maakt ten eerste het verkrijgen van goede links aanzienlijk makkelijker. Ten tweede zorgt goede content voor meer conversie.

Koppel aan deze content nog een leuke actie en je haalt hemelaal alles uit je link.

Linkruil

We hebben zelf een flink aantal kwalitatief goede websites met een flinke domein-autoriteit. Hierdoor kunnen we gemakkelijk artikelen / links uitwisselen met andere partijen. Dit doen we in de meeste gevallen via het ‘ABC-linking’ principe.

Competitor links

Door het analyseren van het linkprofiel van de concurrentie zien we waar die concurrenten hun belangrijkste links vandaan halen en benaderen we die websites om ook een link naar onze klant op te nemen.

Broken links

We zoeken binnen de websites van de betreffende branche naar links die niet (meer) werken en vragen de website beheerders deze link te vervangen voor een link naar onze klanten.

Link reclamation

We doorzoeken het web naar websites waar onze klanten wel genoemd worden, maar waar nog geen link naar de website van onze klant geplaatst is en dienen dan een verzoek in tot het plaatsen van die link.

Betaalde links

Noem het advertorials, online pr, sponsored content. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met waardevolle websites, waar we tegen betaling relevante content en links kwijt kunnen voor onze klanten.