Kan jouw website ook beter?

Weet je eigenlijk wel vrij zeker dat je meer uit je website kan halen? Dan kunnen wij je daarmee helpen. Wij optimaliseren je website op het gebied van:

 • Techniek
 • Content
 • Autoriteit
 • Gebruikerservaring
 • Conversie

Zodat je website niet alleen meer bezoekers trekt, maar ook meer leads en verkopen op gaat leveren dan nu.

En je weet dat je website beter kan, want anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Dus zet de volgende stap en ga samen met ons online (nog meer) Heersen.

Begin met online Heersen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je bericht. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

Hosting & Techniek

We leveren de snelste WordPress hosting van Nederland. Voor je met je ogen kan knipperen heeft de server het 1e signaal al afgegeven (Time To First Byte: meer informatie over de TTFB). Een snelle website is vanuit de gebruikerservaring en vindbaarheid in Google een belangrijke voorwaarde voor meer bezoekers en meer leads.

We optimaliseren je WordPress website ook technisch, zodat deze sneller laadt, stabieler is, makkerlijker te onderhouden is en beschermd is tegen hacks.

Gebruikerservaring

Snelheid hoort natuurlijk ook bij een goede gebruikerservaring, maar er zijn nog meer zaken die bijdragen aan een goede gebruikerservaring. Denk daarbij aan de keuze voor beeldmateriaal en de teksten op je website. Voorzie je wel in de informatiebehoefte van je doelgroep? Verleid je je bezoekers wel met je teksten?

Daarnaast kijken we ook altijd naar de sales funnel (ja bah, vakjargon) op je website. Is het wel duidelijk voor je bezoekers wat ze kunnen / moeten doen? Vallen je buttons bijvoorbeeld wel op? Weten bezoekers wat ze te wachten staat als ze ergens op klikken of iets invullen?

Wij brengen het gehele bezoek van je bezoekers in kaart om te kijken welke onderdelen van je website verbeterd kunnen worden.

Meer weten over website optimalisatie?

Sparren met Roderick
RoderickSenior Online Marketeer

Roderick weet als geen ander websitebezoekers en Google te verleiden

Autoriteit

Website optimalisatie is voor de meeste mensen hetzelfde als beter vindbaar zijn in Google. Natuurlijk vergeten we dit onderdeel ook niet. Sterker nog, als je niet goed vindbaar bent heeft het eigenlijk helemaal geen zin om je verder druk om je website te maken … Voor die vindbaarheid in de zoekmachines is het essentieel dat je domein en de losse pagina’s op je domein een sterke autoriteit hebben. Deze autoriteit wordt voor het grootste deel bepaald door je linkprofiel.

In het kort: hoe meer (relevante) extern inkomende links je website heeft, hoe beter je vindbaarheid. Dit is zelfs zo belangrijk dat er binnen de online marketing een aparte discipline voor is namelijk: linkbuilding.

We werk(t)en onder andere voor:

 • zoekmachine optimalisatie bureau
 • online marketing uitbesteden
 • linkbuilding specialist
 • online strategie
 • seo analyse

Zelf aan de slag met website optimalisatie?

Je kunt natuurlijk zelf een eerste poging wagen aan de hand van de blogs van onze specialisten zoals:

Maar voor het beste en snelste resultaat kun je het optimaliseren van je website beter overlaten aan onze specialisten op het gebied van performance, zoekmachine optimalisatie en conversie.