Wij werken onder andere voor:

  • online marketing
  • internationale seo
  • marketing automation specialist
  • seo tekst laten schrijven

Conversie

Alleen je producten in overzichtelijke categorieën zetten met de juiste prijs en productbeschrijving is niet voldoende om het meeste uit je webshop te halen.

Vergelijk het met offline, daar houdt het ook niet op als je je producten in de schappen hebt gelegd met een prijskaartje en een ongeïnteresseerde puber achter de kassa zet.

Wij weten precies hoe je alle principes van Cialdini in moet zetten om het meeste uit je webshop te halen.

WooCommerce

Als basis voor onze succesvolle webshops gebruiken we uiteraard WooCommerce, de e-Commerce oplossing voor WordPress.

Gebruiksvriendelijk, flexibel en SEO-vriendelijk. Zo’n 30% van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce en integraties met diverse back-end systemen zijn mogelijk.

Marketing Automation

Maandenlang geen omkijken meer naar je klanten en ze automatisch triggeren tot nieuwe aankopen? Het kan met de juiste tools. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch versturen van coupons voor gratis verzending, reminders wanneer het product toe is aan vervanging etc. Genereer extra verkopen zonder inspanning.

OK, een webshop laten maken .. en dan?

Uiteraard verzorgen we na het opleveren van je webshop ook het onderhoud en de support. We zorgen voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van de database, verwijderen van spam en nog veel meer. Hierdoor verkopen al onze klanten zorgeloos online.

Online marketing

Het echte werk begint vaak pas op het moment dat de webshop is opgeleverd. Op dat moment starten we de online campagnes via de gratis zoekresultaten, via social media of via Google AdWords. Want wat levert een mooie webshop op als er geen bezoekers zijn ….., of als er wel veel bezoekers komen, maar er te weinig conversie is.

Webshop laten maken?

Wil je een professionele webshop laten bouwen maar heb je niet echt een goed idee waar je allemaal aan moet denken? Geen probleem, wij denken over alle onderdelen van online met je mee, zodat we samen tot een effectieve webshop komen.