Aan de slag met social media?

neem dan contact met ons op
LeandroOnline Marketeer

Leandro is onze expert op het gebied van social media en helpt je graag verder

Copywriting & Beeldredactie

Onze contentmarketeers zorgen voor verleidelijke en boeiende teksten in je social media posts. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor het juiste beeldmateriaal voor je social media campagnes (maar het liefst werken we natuurlijk met jouw eigen,  unieke beeldmateriaal).

Meten = Weten

Met behulp van tracking pixels meten we het resultaat van je campagnes. Via ons 24/7 online dashboard kun je die resultaten altijd inzien. Daarnaast is er ook een maandelijkse rapportage in combinatie met een overleg. Zo weet jij exact wat je investeringen in social media je opleveren aan leads, bereik en omzet. Op basis van deze data kunnen we goed zien welke campagnes, maar ook welk kanaal het meest effectief is om je online doelstellingen te realiseren.

  • adwords specialist
  • google ads uitbesteden
  • facebook campagne
  • online marketing bureau
  • zoekmachine optimalisatie specialist
  • seo expert

Hoe social media uitbesteden zorgt voor meer naamsbekendheid en leads

Door een uitgekiende social media strategie genereren wij meer traffic naar jouw website of webshop. Of we genereren de leads direct op het social media platform zelf.

Als we traffic genereren naar je website kunnen we die natuurlijk ook optimaliseren voor conversie. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je op de website een verhaal verteld dat overeenkomt met je social media uitingen. Krijg je veel bezoekers op je website via bijvoorbeeld Instagram? Grote kans dat jouw doelgroep visueel ingesteld is. Handig om op jouw landingspagina een visuele call-to-action te hebben. Krijg je veel bezoekers via die fantastische inhoudelijke blog van je? Dan is het inschrijven voor jouw nieuwsbrief misschien de logische vervolgstap.

Organisch of toch social advertising? Wij helpen je verder

Aangezien alle social media platforms geld moeten verdienen, is het niet altijd even makkelijk meer om je doelstellingen via de organische / gratis posts te realiseren. Wij kennen alle ins en outs van de advertentiesystemen van Facebook (en Insta), LinkedIn, Twitter en Pinterest. Zo weet je zeker dat het meeste rendement uit je budget gehaald wordt.