Gerealiseerde topposities

Je kan wel roepen dat je goed bent, maar het lijkt ons ook sterker als je het waar kan maken. Toch?

Klant Zoekwoord Resultaat in Google.nl
Heers online marketing bureau Nr.1 uit 5.810.000 resultaten
Gravure85 metalen plaatjes Nr.1 uit 3.790.000 resultaten
Horeko horeca software Nr.3 uit  3.930.000 resultaten
Easy Import auto importeren Duitsland Nr.1 uit 3.210.000 resultaten
Jean Heybroek Club Car Nr.1 uit  63.800.000 resultaten

We geloven in ‘practice what you preach’ vandaar dat we ook trots zijn op ons eigen resultaat in plaats van alleen maar leuke verhalen vertellen. Nog niet overtuigd!? Neem dan contact met ons op voor nog meer resultaten of informatie over onze aanpak.

ook zo’n toppositie?

Ik had niet gedacht dat hogere rankings in Google zoveel meer aanvragen op zouden leveren! En nu met de nieuwe website hebben we ook nog meer conversie.

SEO optimalisatie

Onze aanpak zorgt al binnen een paar weken voor de eerste flinke stijgingen in Google. Door de toekomstvaste SEO strategie gaan die resultaten ook niet zomaar weer verloren als we stoppen met onze aanpak, maar heb je een degelijke blijvende basis voor de vindbaarheid van je website.

Google optimalisatie met garanties!?

Bij ons krijg je 3 garanties:

 • we werken transparant
 • we hanteren geen black-hat praktijken
 • we doen ons uiterste best

Geven we dan geen garantie dat we de nummer 1 positie in Google gaan realiseren? Nee, en geen enkel serieus bureau kan die garantie geven. Er zijn bij SEO namelijk altijd factoren waar we geen invloed op hebben. De belangrijkste hiervan is Google zelf.

Gratis SEO check

Met onze persoonlijke actiepunten kun je direct aan de slag.

 • Alleen aanvragen met een zakelijk e-mailadres worden beantwoord.
 • Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

We gebruiken je gegevens alleen om je de resultaten te sturen. Meer weten over hoe we met gegevens omgaan? Lees dan onze privacy policy

SEO optimalisatie: Techniek als basis

We onderscheiden ons onder andere door onze technische optimalisatie skills. Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog eens toegankelijk, veilig en supersnel zijn. Bij Heers houden we onder andere rekening met snelle laadtijden, title tags, headers, schema.org en nog veel meer als het gaat om die goede technische basis.

Relevante externe links voor autoriteit

PageRank is dood (al weten we vrij zeker dat Google het intern nog wel gebruikt), lang leve de Domein Autoriteit! Domein Auoriteit is 1 van de vele domeinwaarden waar we op letten naast bijvoorbeeld Trust Flow, Citation Flow en Domain Rank. Domein autoriteit begint bij 1 en kan oplopen tot 100 (al moet je voor dat laatste wel Google of Facebook zijn). Check je autoriteit hier.

Relevante inkomende, externe links zijn nog steeds belangrijk voor een goede vindbaarheid in Google of Bing. Linkbuilding is daarom ook in geen enkele SEO strategie weg te denken. Met ons enorme netwerk zorgen we voor de juiste, noodzakelijke online exposure voor onze klanten.

Wij werken onder andere voor:

 • zoekmachine optimalisatie bureau
 • online marketing uitbesteden
 • seo bureau
 • linkbuilding uitbesteden
 • seo optimalisatie
 • zoekmachine optimalisatie specialist

Sinds we Heers de SEO laten doen zijn we met meerdere zoekwoorden op pagina 1 van Google terecht gekomen en is het in onze showroom drukker dan ooit.

Content is de brandstof

Voor je vindbaarheid in Google is het essentieel webteksten te hebben die zowel je bezoekers als Google verleiden. Want aan bezoekers die niks doen op je website heb je niets, maar aan briljante content die niemand kan vinden en dus ook niemand leest ook niet.

Kijken, kijken …, niet kopen

Bovenaan in Google staan is een goed begin, maar ook slechts het begin. Gelukkig hebben we bij Heers ook veel ervaring met conversie optimalisatie. Hierdoor kunnen we al die extra bezoekers ook nog eens omzetten naar concrete leads / omzet. We vinden veel (relevante) bezoekers namelijk alleen maar nuttig als die ook op je website doen wat jij wilt.

Meer weten over onze SEO aanpak?

Neem dan contact met ons op
seo specialistRoderickOnline Marketeer

Roderick kent alle ins en outs van Google en weet als geen ander wat er nodig is om je website bovenaan in Google te krijgen.

SEO optimalisatie met transparante rapportages

We rapporteren maandelijks over de werkzaamheden die we uitgevoerd hebben en uiteraard de behaalde resultaten. Daarnaast krijg je van ons je eigen online rapportage-omgeving waar je 24×7 alle data rondom je SEO campagne kunt monitoren.

SEO optimalisatie verbeteren!

Er zijn veel partijen die zich met SEO bezig houden, maar net als in iedere branche zijn de verschillen groot. We komen het vaak tegen dat kansen blijven liggen of erger nog dat het linkprofiel helemaal de verkeerde kant op gaat waardoor een Google penalty een kwestie van tijd is. Ook technisch gaat het nog vaak mis.

Je SEO optimalisatie verbeteren is dus vaak een serieuze overweging waard, want de kans dat je huidige SEO partij net zo fanatiek is als wij dat zijn, is vrij klein.

Vraag daarom bij ons gratis advies aan (vergeet niet de gewenste zoekwoorden door te geven aan ons).

SEO optimalisatie kosten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Wij werken met abonnementen (per maand) gebaseerd op uren. Uiteraard adviseren we op basis van de concurrentie en de verwachtingen wel een bepaald aantal uren. Benieuwd hoeveel uren we nodig hebben om jou in Google te laten Heersen?

Meer over SEO

Waarom SEO?

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

Meer weten over waarom je SEO moet doen

Wat is lokale SEO?

Achter bijna de helft van alle zoekopdrachten zit een lokale zoekintentie. Lokale SEO is er op gericht specifiek in je eigen regio bovenaan in Google te komen.

Lokale zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen een Google Mijn Bedrijf-pagina aanmaken. Je moet ook rekening houden met ‘local citations’ en lokale backlinks.

Meer over lokale SEO

Wat is linkbuilding?

Je vindbaarheid in Google wordt grofweg bepaald door techniek, content en autoriteit. Die autoriteit wordt vnl. bepaald door de websites die naar jouw website linken. Linkbuilding is de strategie om een zo sterk (en natuurlijk) mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen.

Meer over linkbuilding

Wat levert SEO op?

Grofweg kun je de omzet die je kan behalen berekenen met behulp van de volgende formule:

Zoekvolume X CTR X Conversieratio X prijs van je product / dienst.

 • Zoekvolume = het aantal zoekopdrachten in Google voor de specifieke zoekterm
 • CTR = (doorklik) percentage in de SERP (de zoekresultatenpagina van Google)
 • Conversieratio = het percentage bezoekers wat een actie onderneemt op je website. Bv. aankoop of invullen van een formulier

Hoeveel (online) omzet loop jij mis?