Waar zoekt jouw doelgroep op?

  • Binnen 72 uur geleverd
  • Inclusief concurrentie op de zoekwoorden
  • Inclusief het voorgestelde bod in Google AdWords
  • Inclusief advies m.b.t. de focus zoekwoorden

Tools & gezond boerenverstand

We gebruiken de beste tools om zoekvolumes, concurrentie op die zoekwoorden en de contentbehoefte van de doelgroep in kaart te brengen. Zonder gezond boerenverstand (en een gezonde dosis algemene ontwikkeling) loop je dan nog steeds het risico dat je wel veel nieuwe bezoekers trekt, maar dat die bezoekers niet op je website doen wat jij wilt.

Een zoekwoorden-analyse doen we samen

De perfecte zoekwoorden-analyse is een één-tweetje tussen jou als klant en ons als zoekmachine specialisten. Zo hebben we jouw branchekennis bijvoorbeeld nodig als input voor de analyse. Ook kunnen wij wel een zoekwoord vinden waar veel mensen per maand naar zoeken in Google, maar als jij bijvoorbeeld weinig marge maakt op het betreffende product is het wellicht onverstandig er op te focussen.

Jouw zoekwoorden?

Geen idee op welke zoekwoorden je gevonden moet worden of hoe het zit met alternatieven en concurrentie? Binnen 3 dagen heb je van ons een uitgebreide zoekwoorden-analyse. Met deze analyse heb je de basis in huis voor een goede website-stuctuur en succesvolle zoekmachine marketing campagnes.