De Batenburg groep bestond bij aanvang van dit project uit 14 ondernemingen, met bijna net zoveel online leveranciers en verschillende systemen. Bovendien waren veel websites nog niet geschikt voor mobiele apparaten.

Doelstellingen

Een uniforme look & feel voor alle ondernemingen en het terugbrengen van het aantal web content management systemen.

Resultaat

Voor de Batenburg groep hebben we een maatwerk WordPress thema ontwikkeld als basis voor de websites van alle ondernemingen. Hiermee hebben alle ondernemingen de afgelopen jaren dezelfde online uitstraling gekregen en is het onderhoud een stuk eenvoudiger geworden.

Daarnaast hebben we voor 3 ondernemingen webshops gebouwd op basis van Magento, die gekoppeld zijn aan het ERP-systeem Navision.

bekijk de corporate website

Design

Het design van het maatwerk WordPress thema is gebaseerd op de nieuwe huisstijl van de Batenburg Groep en uiteraard volledig responsive. Vergeleken met de oude websites is het nieuwe thema een stuk cleaner en daarmee overzichtelijker. Er is gebruik gemaakt van meer witruimte en grotere lettertypes. Daarnaast is het thema flexibel opgezet, zodat de verschillende ondernemingen voldoende vrijheid hebben om hun eigen wensen in hun website kwijt te kunnen.

Hosting, support en onderhoud

We doen niet alleen WordPress onderhoud en support vanuit onze Service Level Agreements voor de Batenburg Groep, maar zorgen ook voor de hosting via speciaal voor WordPress ingerichte servers.

Ook samenwerken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Meer dan 130 tevreden klanten
  • Een multidisciplinair team voor het beste resultaat

Meer dan WordPress websites

Naast de WordPress websites, hebben we ook 3 Magento webshops voor de Batenburg Groep ontwikkeld.

Voor Hoogendoorn (onderdeel van Batenburg) hebben we ook een unieke online marketing tool op basis van WordPress ontwikkeld.

bekijk de online tool

Online Marketing

Naast de technische realisatie zijn we vanuit ook Heers betrokken bij de online marketing zoals zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie.

  • batenburg