Samen je online strategie bepalen?

Ja, ik wil online beter presteren
RoderickOnline Strateeg

Met meer dan 20 jaar ervaring in online strategie voor bedrijven als Philips, Brabantia, Atos, Koninklijke ERU en tientallen anderen helpt Roderick je aan meer online rendement

Webdesign & Development

De strategie vertalen we (indien nodig) eerst naar een doordacht ontwerp voor je website of webshop met traffic en conversie als uitgangspunt. We werken alleen op basis van WordPress (content management systeem) en altijd met de laatste technieken.

Zoekmachine marketing

Als rasechte SEO specialist weten we als geen ander dat voor 95% van de Nederlanders de customer journey in Google begint. SEO uitbesteden of Google ads uitbesteden om bovenaan in Google te komen is dan ook een must voor iedereen die online wil Heersen.

Social media marketing

Als online marketing bureau snappen we dat online marketing verder gaat dan alleen zoekmachine optimalisatie. Zo is een deel van je doelgroep mogelijk te bereiken via social media kanalen. Via de juiste targetting zorgen we dat jouw content onder de ogen van je doelgroep komt op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

We hielpen onder andere

  • zoekmachine optimalisatie bureau
  • adwords uitbesteden
  • luxaflex
  • seo specialist
  • seo bureau

Conversie optimalisatie

Waar en wat kan er nog beter op je website. We analyseren alle gebruikersdata met tools zoals o.a. Google Analytics en Hotjar. We testen verschillende varianten (A/B testing) en zorgen dat je meer conversie uit je website gaat halen.

Marketing automation

Met marketing automation houden we de bezoekers, die niet direct tot conversie zijn overgegaan, warm en zorgen we via lead nurturing dat ze toch de hele klantreis afmaken.

Wil jij meer leads en traffic genereren in 2022?

Ontdek de wereld van pillar content & SEO!

Benieuwd hoe pillar content voor meer groei kan zorgen? We’ve got you covered! Deze whitepaper vertelt je waarom je in 2022 écht niet meer zonder kan.

Vul je contactgegevens in en Heers stuurt je ‘m geheel persoonlijk naar je op.

Tijd voor meer pit in je content strategie en ga dit jaar voor goud (lees: de nummer #1 positie in de SERP van Google).

Wij houden van winnen. Jij ook?

Download hier

en start met Heersen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Online strategie & B2B lead identificatie

We brengen alle bedrijven in kaart die je website bezoeken inclusief contactgegevens en bezoekersgedrag. Het opvolgen van leads via je website was nog nooit zo makkelijk.

Meten & Optimaliseren

Zodra we met de uitvoering van je online strategie aan de slag gaan, meten we niet alleen via welke kanalen bezoekers bijvoorbeeld op je website komen, maar ook welke acties ze daar allemaal uitvoeren. Van ingevulde formulieren en bestellingen in de webshop t/m het kopiëren van een telefoonnummer (intentie om contact op te nemen).