Gratis linkbuilding scan

Nog 3 beschikbaar deze maand

Influencer marketing / Online PR

Het gaat natuurlijk niet altijd alleen maar om de autoriteit van je domein. Als influencers bloggen over je product of dienst zorgt dat soms direct voor meer aanvragen / verkopen. Vaak delen deze influencers hun blogs ook nog via social media en bereik je al snel duizenden extra mensen in je doelgroep.

Internationale linkbuilding

Nederland is klein en steeds meer van onze klanten groot. Daarom hebben we in de laatste jaren een flink netwerk opgebouwd in onder andere België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Engeland. Hierdoor kunnen we niet alleen links in het juiste land regelen, maar hebben we ook de beschikking over de kennis van native speakers om de anchor teksten te optimaliseren.

Linkprofiel analyse door een linkbuilding specialist

Laat een linkbuilding specialist een analyse van je eigen linkprofiel en die van je concurrenten doen. Daarna bepalen we welke linkstrategie gevolgd moet gaan worden om de concurrentie in Google te verslaan.

Wij werken onder andere voor:

  • seo specialist
  • seo specialist
  • linkbuilding specialist
  • seo specialist
  • meertalige website voor Atos

De juiste linkbuilding strategie

Er zijn vele manieren om links te verkrijgen, hieronder een aantal manieren die onze voorkeur hebben.

Content marketing

Linkbuilding combineer je voor het beste resultaat met unieke en aansprekende content. Dit maakt ten eerste het verkrijgen van goede links aanzienlijk makkelijker. Ten tweede zorgt goede content voor meer conversie.

Koppel aan deze content nog een leuke actie en je haalt hemelaal alles uit je link.

Linkruil

We hebben zelf een flink aantal kwalitatief goede websites met een flinke domein-autoriteit. Hierdoor kunnen we gemakkelijk artikelen / links uitwisselen met andere partijen. Dit doen we in de meeste gevallen via het ‘ABC-linking’ principe.

Competitor links

Door het analyseren van het linkprofiel van de concurrentie zien we waar die concurrenten hun belangrijkste links vandaan halen en benaderen we die websites om ook een link naar onze klant op te nemen.

Broken links

We zoeken binnen de websites van de betreffende branche naar links die niet (meer) werken en vragen de website beheerders deze link te vervangen voor een link naar onze klanten.

Link reclamation

We doorzoeken het web naar websites waar onze klanten wel genoemd worden, maar waar nog geen link naar de website van onze klant geplaatst is en dienen dan een verzoek in tot het plaatsen van die link.

Betaalde links / Advertorials

Noem het advertorials, online pr, sponsored content. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met waardevolle websites, waar we tegen betaling relevante content en links kwijt kunnen voor onze klanten.

Linkbuilding bureau met resultaten

We houden je via ons online dashboard 24×7 op de hoogte van de behaalde resultaten. Daarnaast overlegt een linkbuilding specialist maandelijks met je over de de focus, verdere aanpak en resultaten. De eerste stijgingen in de rankings van Google realiseren we door onze linkbuilding al vaak binnen 1 maand.