Wij werken onder andere voor

  • facebook campagne
  • zoekmachine optimalisatie specialist
  • seo
  • seo bureau
  • sea specialist

facebook uitbesteden
Uiteraard word je bij ons geholpen door een door Facebook gecertificeerde specialist. Online marketing uitbesteden aan ons is een garantie voor up-to-date kennis en kwaliteit. Er zijn veel online bureaus die Facebook marketing aanbieden, maar er zijn in Nederland maar weinig gecertificeerde Facebook specialisten.

Daarnaast zijn onze marketeers ook gecertificeerd voor Google Analytics, zodat ze het gebruikersgedrag van bezoekers vanuit Facebook ook zorgvuldig in kaart kunnen brengen.

Facebook adverteren uitbesteden?

LeandroSocial media marketeer

Leandro zorgt niet alleen voor bereik en betrokkenheid, maar ook voor data analyses en conversie optimalisatie

Tekstueel en visueel

Facebook is een geweldig medium, maar ook een vluchtig medium. Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep niet te snel langs jouw geweldige aanbieding scrolt? Onze contentmarketeers zorgen voor teksten die boeien, binden en triggeren. Beeldmateriaal kunnen wij ook verzorgen, maar het liefst werken we met jouw eigen visuele uitingen.

Budget

Zowel een advertentie in het plaatselijke sufferdje, als een advertentie op Facebook kost geld. Logisch. Het verschil is dat je op Facebook niet met hagel hoeft te schieten en jouw advertentie alleen op de mat valt (op de tijdlijn verschijnt) bij mensen die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product. Wij kijken altijd samen met jou naar het optimale budget voor jouw campagnes. Mocht het nodig zijn om tussendoor bij te sturen? Onze social media marketeers monitoren continu de voortgang en je hebt natuurlijk zelf ook 24/7 toegang tot ons online dashboard.