Ook bloggen zonder handen?

Neem dan contact met ons op
RandyContent marketeer

Randy schrijft verleidelijke webteksten die zowel Google als bezoekers boeien, binden en tot actie aanzetten.

Waarom bloggen uitbesteden

De waan van de dag. “Ik weet dat regelmatig bloggen belangrijk is, maar het komt er gewoon niet van.”

Herkenbaar? Zowat elke ondernemer ontbreekt het aan tijd, zin of kennis (of allemaal) om een zakelijk blog te schrijven. En dat is precies waarom je zakelijk bloggen uitbesteden kunt.

Laat onze SEO tekstschrijvers doen waar zij goed in zijn, dan kun jij doen waar jij goed in bent. Of de leads opvolgen die naar aanleiding van het blog op de site komen.

Kunnen jullie wel bloggen over mijn product of dienst?

Als ondernemer ken je je business als beste. Wij weten dat echter feilloos om te zetten in relevante blogposts. Onze tekstschrijvers weten hoe ze je doelgroep kunnen bereiken en aanspreken.

Wij werken onder andere voor:

  • google ads uitbesteden
  • seo bureau
  • online marketing bureau
  • zoekmachine optimalisatie bureau
  • zoekmachine adverteren

Bloggen uitbesteden bij Heers

Lukraak bloggen is niet aan Heers besteedt. Wij gaan altijd voor resultaat. We zorgen voor content die bijdraagt aan je content strategie en zoekmachine-optimalisatie. Daarom doen we meestal eerst een zoekwoorden-analyse.

Aan de hand van de focus zoekwoorden schrijven we blogs. Dat kan ook volgens een blog-abonnement. Jij leunt achterover, wij zorgen voor meer traffic naar je website. Ok, de promotie van je verse content moet je wel zelf doen, maar dankzij deze content strategie zul je via Google meer bezoekers naar je website trekken.

Als we voor je aan de slag gaan met SEO, krijg je van ons een eigen online dashboard. Hierin kun je 24/7 de resultaten van onze inspanningen bekijken. Je positie en stijging in de zoekmachine, het aantal bezoekers, aantal Facebook likes, enzovoort. We houden alles voor je bij.

Ook Heersend zakelijk bloggen? Neem contact met ons op.