Wil jij meer B2B leads?

Wij gaan het regelen voor je

  • Volledige ontzorging
  • Alleen gekwalificeerde leads
  • > 10 jaar ervaring

Strategie

We vertalen je algemene strategie naar online. Waar zit je doelgroep? Hoe verleiden we die doelgroep? Wat wil je van die doelgroep op je website? Via welke zoekwoorden krijgen we de doelgroep via Google op je website?

Content

We creëren content die voorziet in de informatiebehoefte van je doelgroep. Van goed vindbare en verleidende webteksten tot en met professionele foto’s en animaties.

Ontwerp & Ontwikkeling

We maken een maatwerk website die naadloos aansluit bij je doelgroep en je conversie-doelen. Bij het ontwikkelen houden we natuurlijk rekening met een snelle laadtijd en alle andere eisen en wensen van Google en je gebruikers.

Traffic

Via social media, de organische zoekresultaten van Google (SEO) en Google’s advertentie-systeem AdWords zorgen we voor een continue stroom relevante bezoekers naar je website.

Wij werken onder andere voor:

  • online marketing
  • website analyse
  • online marketing bureau
  • seo

Optimalisatie

Op basis van het gedrag van je bezoekers blijven we continu je website verbeteren met het oog op meer conversie. We zorgen dat je website snel blijft, je bovenaan in Google komt of blijft, je bezoekers sneller bij de gewenste informatie komen en nog veel meer. Dit alles om te zorgen voor meer aanvragen en contactmomenten.

Lead identificatie

We brengen in kaart welke bedrijven op je website komen, wanneer ze daar komen en wat ze daar doen. Dit leveren we inclusief kvk gegevens, contact gegevens en openbare LinkedIn profielen. Hiermee kunnen we leads niet alleen kwalificeren, maar kunnen we ook notificaties versturen naar sales of real-time de content op de website aanpassen voor een specifieke bezoeker(sgroep).

Meer over lead identificatie.

Opvolging

Heb je zelf geen (of niet genoeg) sales capaciteit? Of zit het gewoon niet in je DNA? Dan zorgen wij samen met een partner ook nog voor de opvolging van al deze leads en zorgen we dat jij aan tafel komt. Dit doen we natuurlijk op basis van vooraf vastgestelde criteria.

De hele online B2B lead generatie is bij ons in de juiste handen! Ben jij al klaar voor meer leads?